Днес съм малко по/-спокойна понеже хремата на малкия почти ичезва или поне изсъхва което означава че може би до няколко дена и вече ще е по-добре.Намазах му гърдичките тази вечер с мед което ми препоръча майка ми за да не слезе към гърдичките но определено ми изглежда по-добре
.Днес даже се хранеше и що годе добре. 
Мила и моята кърма драстично намалява и аз май скоро ще го отбивам.Н е по мое желание но каквото такова вече не мога да се справям със всичко.За хапчета изобщо не съм си и помисляла.
Любопитка скорошно оздравяване.

Малкия вечер само тия дни е по-неспокоен иначе спи добре.Гудза може би са зъбки.
Зеле малкия пие вода но не в много големи количества ами колкото да се каже че не е без хич.Правя му чайче от горски чай-шипки,мащерка и жълт кантарион.Харесва му.
Ами това е в общи линии.
На всички ви лека вечер и спокойна нощ на малките сладурчета.

Да се похваля първо
Ема вече се пуска да ходи самичка.
Не е много стабилна и обикновено цялата работа завършва с падане, но по 3-4 метра минава преди да падне. Добре, че имаме каишки и не се удря като пада, че иначе не знам. Сега се чудя кога да правим питката и прощъпалника.
Свекърва ми каза, че като направела 3 крачки самостоятелно, а аз си мисля, че е рано още, защото не е стабилна, не знам. 
Заради зъбките е. Ема що Панадол изпи...
Нищо друго не помагаше. Като пробиха и значително се успокои. 

ама явно е било период някакъв. Сега пие около 300 мл. на ден. Вече лидерството се поема от Вики на Маца. 
(пу, пу)

С тези зъби в чудо се видяхме вече не исках да идва нощем,НОООО всичко свърши (ЗА СЕГА 
!
Нашият сън през нощта също е много неспокоен и аз взех да се притеснявам доста. Незная на какво се дължи това.

Големи са сладури наборите.
), колко ли километра сме навъртяли...