Есента е на вратата а ОКТОМВРИйче все по-палаво ще става

• 13 489
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна

Честит рожден ден на Яни и на Марти!Да растат здрави , да слушат по малко и да правят умерено количество бели , та да радват мама и тати!

# 211
  • Стара Загора

Честит рожден ден на Яни Heart Eyes
Да расте щастливо под зоркия поглед на мама и на тате Heart Eyes

# 212

за Яни и Марти !!!!

# 213
Благодаря момичета   bouquet!Почерпете се с малко торта
, а по късно ще пусна и снимки от детското парти Hug!

# 214

Честит рожден ден на Яни и на Марти!
Да са живи и здрави, много щастие и късмет!

Е, много купонджийски месец. Супер!!!
Вярвам, всички партита са били страхотни  Laughing
... като се замисля, кога мина една година...  ooooh!

Мишка, чакаме снимки Laughing
Аз утре сутринта тръгвам за Свищов Wink 

# 215

Честито на Яни и Марти -нека растат здрави  весели и обичани!/и вуйчото на Марти да се оправи бързо/
evelinar честити ходещи крачета!За настроението нали знаеш хормоните си казват думата ,ама ти няма да им се даваш Grinning

# 216
честит рожден ден на всички който имаха и имат празник.Да са ни живи и здрави и послушни Twisted Evil

# 217
Честит рожден ден на Яни и Марти !!!Да са весели и усмихнати  Hug

Аз що пак пропуснах пиенето  ooooh!па макар и виртуално Drunk 

Херич, какви са тез сайтове дет ги пускаш  newsm45 на работа съм имай малко милост  Mr. Green

Маца- два дена съм на бач, другата седмица  Hug

Честито на всички проходили  Hug

# 218
Ч.Р.Дни на бебе МАРТИНА и ЯНИСЛАВ-да растат здрави,весели и засмяни. newsm59Ние вчера изкарахме страхотно.Много беше весело както на децата,така и на нас възрасните.Кари се забавлява мноооого.Изобщо не спря да пълзи на бързи обороти.
Ето малко снимки от нас:

# 219
Честита 1ва годинка на Яни и Марти! hbdayДа растат здрави,весели и щастливи!На мамите  bouquetи много yсмивки и любов, с която да обграждат мъниците!
Весело изкарване на празника  bigdance2

# 220
  • София
Честит Рожден Ден на Яни и Марти! Да са весели, усмихнати и много щастливи!

# 221
  • София
Честит Рожден Ден на Яни и Марти! Да са много здравички, да вървят по най-красивия си път и да успяват във всичко!
Момичета, аз нямам никакво време и възможност да проуча парти клубовете, но от тези има добри отзиви. Вие какво предлагате? За датата 11.11, мисля, че е супер. За подаръците и стойността им може да пуснем анкета и да се гласува. Взимайки опита на други празнували видях, че е важно мястото да е достъпно за всички!
http://www.barbaroni.com/page2.htm
http://www.moetogardze.com/services.htm- в този клуб ( Моето гардже) предлагат и подаръци за децата . Вижте най- доло има и цените.
За съжаление ми е доста далеч да проверя на място, ако има някой с повече инфо, моля да предложи.
http://mentovnosorog.com/parti.php- ето и Ментов Носорог.
Направи ми впечтление, че в Моето гардже в цената на куверта се включва и менюто.
Много на бързо, но правя ревизия, имахме. гости и завършваме детската, боядисвам прозорци и е голяма въртележка.
Може да направим някаква закачка, като коронки за момиченцата или цветни шапки или....

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 13:51 от Lovi

# 222
4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛ4ОВЦИТЕ ВИКТОРИя,РАДИ,МАРТИН, КАРОЛИН, ЯНИ И МАРТИ. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ И ЗАСМЕНИ И ДА РАДВАТ ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО.

# 223
Честит рожден ден на Марти и Яни да растат живи и здрави дечица и да са най-голямата радост на мама и на тате.

# 224
Честит рожден ден на Яни и Марти!

Общи условия

Активация на акаунт