Есента е на вратата а ОКТОМВРИйче все по-палаво ще става

• 13 486
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНИ И МАРТИ!

ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ДА ИМ СЕ СБЪДНАТ ВСИЧКИ ДЕТСКИ МЕЧТИ!

newsm38 newsm59 Tada  Party Time  bigdance2  ura newsm18  party002  Gift

# 226
  • Варна
Честит първи рожден ден на Марти и Яни!
Честито и на всички, които съм пропуснала! Embarassed
Да растат здрави и послушни деца и само хубави неща да им се случват!

Ние сме в някаква "черна серия" Sad Ема се поразболя, вдигна Т, има хрема и кашля. Днес вече няма Т и май ще ни се размине антибиотика, но за сметка на това падна на плочките на двора и така яко си прасна челото. #Crazy Сега половината й чело е подуто и лилаво, въпреки че мазах с олио и слагах студени компреси. Confused А, най-тъпото е, че я водех с каишките и тя се спъна, залитна и я изпуснах. smile3538 Знам, че има още много да пада, ама ми е криво сега... Аз пък, от няколко дни всичко изпускам и чупя - вече станаха зян, един капак на тенджера, една солница, една чаша, две бурканчета (пълни ooooh! )... ако продължавам така, скоро няма да ми останат съдове. Crazy

Много са сладки всички рожденици, качвайте и останалите снимки, че събирам идеи за торта и подаръци. Mr. Green Wink

# 227
Честит Рожден ден на Яни и Марти! Да са палави, здрави и усмихнати дечица!
Миринда, дано вече е приключила черната ви серия, но не се обвинявай - тепърва предстоят паданията.
Лови, в "Ментов носорог" сме били на празненства и е обезопасено. Добри отзиви чувам за "Всички звездички" в Лозенец и "Приказка без край" в Гео Милев. Не знам дали малките биха търпяли шапчици по главите - за Ники много се съмнявам, но идеята е хубава. Добре би било скоро да решим къде и да се направи резервация, защото тогава ще е студено и всички рождени дни ще са на закрито, та да не останем без терен на 11,11  newsm78

# 228
Момичета, ако можете дайте ми идеи по тази тема, в чудо съм се видяла:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=226522.0

За общия рожден де - нека да изберем заведение и да го резервираме. Подаръците за децата предлагам да не са скъпи - нещо между 5-10лв. Може да се организираме и да купим някакви еднакви играчки. Моят змей повече се радва да руши покъщнина, отколкото на играчки  Twisted Evil.

Миринда, и Благун днес е в черна серия. За 5 минути успя 2 пъти да падне, да си удари главичката и да си прищипе пръстчето.

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 18:10 от evelinar

# 229
  • София
Весе, трябва да видим колко деца и родители ще бъдем! Това ще е определящо. За кой Ментов Носорог говориш( пишеш  Wink) )? Тук при нас има един, който е с много малък салон  newsm78. И на мен ми казаха добри отзиви за МН, явно другият е по- добър.
Евелинка, и аз мислех да е от порядъка на 5- 10 лв. А вече по- скъпите всеки сам ще си ги направи. Идеята е да остане като спомен и да е символично.

# 230
Момичета, Вики днес проходи..направи 4 крачки:)много съм щастлива;)

# 231
Спокойно ( сега така го пиша, но вчера по обяд такъв рев му ударих Sad ) за няма и 5 мин  се случи следното - Михаил успя да да счупи празен буркан, веднага го грабнах и изнесох в коридора за да почистя .. м да обаче диването отворило шкафа за обувки и си прищипа пръста.. Рев- рев-рев Той се успокои и аз като му ревнах, той ми се смее аз го гушкам и рева..
А да и аз го изпуснах в морската, размина се с един бордюр на милиметри, сега има лека сининка на бузата..
Явно сериите с белите започват!!!
Днес, след като се разделихме с Маца и Вики, се научихме да се хваща за количката и да ходи редом с нея. Скороста е охлювска - 20 мин от аквариума до ФК Simple Smile А познайте сега седи ли в количка това дете

# 232
  • София
Миринда, за съжаление всички деца минават през този период, но това не ни успокоява. И аз си поплаквам с него,но пък така се развиват. Ето Косето вече не отваря чекмеджетата ( не питай, защо  ooooh!. Такъв рев му теглих и аз, че..) Да не говорим, че като проходи придоби такова самочувствие, че всички ъгли на секцията са негови. Но, това е..
Коте, разбирам те. При мен отдавна всички шкафове се завръзват, но Косето научи цаката и на връзките и вече няма спасение. Махнах всички буркани, до които има достъп. Няма начин, все ме издебваше и си взимаше пюретата и после бърша..
Гергана Султанова, Евелинка, честито прохождане  smile3501 и добре дошли в отбора на тичащите майки  Hug.

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 23:36 от Lovi

# 233
Mомичета, благодаря ви за поздравленията! дано всичките нин гарджета да са живи, здрави, палави, любознателни и красиви. Прегръщам ви  Hug
днес бе един прелестен ден за на Crazyс, въпреки неприятностите които преживяваме...

за общия Рожден ден сме на линия.

Евелинка, ти как си? ясен ли е вече пола на бебето, може би вече си го споделила, но съм го пропуснала..

Прегръщам ви всички  Hug

# 234
Омни,как е брат ти?Има ли надежда да се размине онова страдание??Стискам палци.

# 235
Честито и на днешните малки съкровища
Владислав  на мама Теди-799
Деа    на мама Амина
Александър  на мама Илияна
Васил   на мама Оска

# 236
Честито и на днешните малки съкровища
Владислав  на мама Теди-799
Деа    на мама Амина
Александър  на мама Илияна
Васил   на мама Оска

честито и от нас Hug

# 237
  • София
Честит Първи Рожден Ден на Владислав, Деа, Васил и Александър! Много радост и весело настроение! Весел празник на всички!

# 238
Честита първа годинка на Влади ,Деа и Васко! Нека растат здрави , весели и безгрижни!
Ето виртуална почерка и за моя рожденник
Благодаря на Бог ,че ме дари с най-голямото щастие на света моя Саши!Благодаря и на МАМА благодарение ,на която се познавам с всички вас !Благодаря и на всички вас затова ,че заедно споделяме и радости и тревоги!
Ами това е разревах се.........

# 239
Честит първи рожден ден на всички скадки мишоци които днес празнуват много щастие и прекрасни мигове заедно ви желая. Hug Hug Hug
Честито и на всички проходили крачета...

Общи условия

Активация на акаунт