Нашата "черна серия" приключи като вечерта Благун си сцепи горната устничка - гонели се с баща му, той паднал и после рев... Направо го изкъпахме и го сложихме да спи. Сега му е леко подута
. 
.
Пък бройката клони към 25-30...и май ще е на два транша, ако е у дома...

.
,а после у дома ще ми идват на гости кумовете.
Тук, Ради започна вече да се поотпуска и да не ме следи навсякъде, постоява и малко в баща ми (майка ми е извън града и другата седмица...). Хареса му и търновската кухня. Ние продължаваме да спим по 2 пъти на ден - сутрин около 11ч. до 12ч и следобед от 14.30ч. Вечер лягаме около 21-21.30ч. Вчера бяхме на консултация. пораснал е с 2 см, но кг не можахме да ги премерим защото много пищеше, хапеше и се беше вкопчил в мен. Качвахме се заедно на кантара, той излезе 10 400гр., което според мен е абсолутно невъзможно, защото миналия месец беше 8600 ( а сега не изглежда както Криско на Ели гу и Али на Са, доста по-дребен е - съжелявам, че с вас правя асоциации, но знам вашите мерки и съм виждала дечковците
). Докито ме успокой за пишлето, че се чака до 2г възраст да се отвори. Сега остава да успея да взема урина, че нещо хич не мога да се справям... Каза, че скоро ще имаме нови зъби..
то с такава майка, какво да прави детето 
Моята спи без, но за сметка на това, се върти и винаги си ляга на пухената завивка отгоре и така заспива
кво толкова и харесва да ми мирише краката 
Не исках точно така да се празнува първия рожден ден, но в нашия случай май няма как
. Аз също мисля да се размина със стоенето над печката. Майка и свекърва ми ще ми помогнат с повечето неща. Поне всичко ще мине за няколко часа и после само ще трябва да изчистя и да си почивам. Преди няколко дни разгледахме в Била и Хит какви готови неща има - ще накупим всичко от там. Само предишния ден ще омеся питка за прощъпулник. Да се чудиш някои от роднините ми (жени) никога ли не са били бременни и с малки деца. На един часът не му харесва, друг ме пита дали ще съм приготвила еди какво си
.
, сигурно до февруари ще трябва да оборудват родилното с кран
, решили сме тези дни с татито да си напрегнем мозъците.
. 
Бързо се оправяй и дано да няма нищо повече от една лека настинка. 

,с тия кантари и сестрата дето преди да запише гледа предните мерки,та да ги натамани
/ И ние един рев му ударихме-половин час не се успокои.
Ама май вече ще е така при док...

).