Есента е на вратата а ОКТОМВРИйче все по-палаво ще става

• 13 483
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
Честит рожден ден на Влади, Сашко, Деа и Васко! Желая им здраве и много щастливо детство!

Нашата "черна серия" приключи като вечерта Благун си сцепи горната устничка - гонели се с баща му, той паднал и после рев... Направо го изкъпахме и го сложихме да спи. Сега му е леко подута Cry.

# 241
4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЛАДИ,САШИ,ДЕА И ВАСКО.ДА СА ЖИВИ,ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ И ЗАСМЕНИ,ДА РАДВАТ МНОГО МАМА И ТАТЕ И ДА ПРАВЯТ МНОГО ПАКОСТИ.

# 242
  • София
Честит Първи Рожден Ден на Влади, Деа, Васко и Сашко!
Да са здравички и много късмет в живота. И да тичкат безаварийно  newsm51.

# 243
Ч.Р.Ден на всички рожденници днес-Да растът здрави и засмени и имат безгрижно и щастливо детство. newsm59 newsm38 nbirthday

# 244
  • София
Честито на рождениците Влади, Деа, Васко и Сашко!
Да растат здрави и щастливи деца за радост на мама и тати!

Момичета, не ми се сърдете, ама само честитки и никой нищо не пише повече! Какво става с вас, как са бебоците? Тези, които отпразнуваха рождените дни нищо не разказват!

Ние последно запазихме места в един ресторант за 13:00 часа и там ще се съберем родата и кумовете, че те са ни много близки. Пък и кумата е и кръстница. Поръчахме и торта онзи ден - някакво тигърче от сладкарница Неделя.
Венци вече окончателно започна да спи по веднъж на ден, макар че едвам издържа до 12:30 да се нахрани и хайде в леглото. От 11:30 нататък става един киселяк, ужас. Сега при новото положение вероятно ще си го оставя да спи в къщи под надзора на една от бабите и като стане ще го заведем в ресторанта на РД.  За тортата. Така и така нямам желание да ми стои в затворено помещение с цигарен дим.

Ами това е от нас! Лек ден на всички!

# 245
Честито на днешните рожденици! Да са здрави и безгрижни палавници!
Heart, сподели, моля те, коя е кръчмата - и аз смятам, че едногодишните са малки за детски клуб и обмисляме варианта или за заведение, или за в къщи.  newsm78  Пък бройката клони към 25-30...и май ще е на два транша, ако е у дома...
Евелинче, Лови ти е писала почти всичко, което ми хрумна и съм правила. Хич не се втелясвай с готвене на сложнотии, заложи на сухите мезета, както си намислила, и на соленките/баници - много ми е любимо двудневното дояждане на вкусотии след роднинско събиране. Peace
Лови, аз съм била в МН в "Стрелбище" и ми се стори просторен.   Ами да направим едно преброяване на октомврийските дивачета, защото нямаме много време за резервацията.
Омни, моля се за брат ти, дано всичко с ръката му е наред! Praynig

# 246
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ОКТОМВРИЙСКИ СЛАДУРИ! ДА ПОРЪСТЕТЕ ГОЛЕМИ И ДА ИМАТЕ ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО! newsm59
Ние тия дни се позагубихме,а и наш САШКО един такъв само мрънкоти никнат ни май зъби незнам,но е много неспокоен не иска да спи и аз по цял ден съм на вън,само по обяд се прибираме да пасирам папкането от кухня и излизаме на разходка .
Вчера и днес раздадохме поканите за рожденият ни ден ще го празнуваме в едно квартално детко клубче"КАРАМЕЛ".
Торта ни е много хубава с мечо пух и всички негови приятели,еклерова с баварски кремче newsm03.
Партито с бебоците и по-големите батковци и каки,ще ние на 03.10 от 17ч до 19 луд купон с много балони,музика и игри Tada  Party Time,а после у дома ще ми идват на гости кумовете.
Отивам да видя каква беля сме направили нещо,много се умълчахме newsm03

# 247
  • Някъде в Европа...
Привет и от мен!

Честито на всички бебоци празнували вчера и на бебчетата, който днес ще духнат свещичката! Бъдете много засмени и здрави и имайте най- прекрасното детство!

Софианки, много добре сте го замислили за общия РД.

При нас датата на рд мина скромно. Както ви писах бяхме само аз , Ради и баща ми.( тук, нямам още приятелки,т.е. имам ама не са женени Mr. Green) Баща ми през деня беше на работа и дойдоха баба и дядо, та да си направим снимки с малката торта на деня на рождения ден. Иначе празнуването съм го замислила за неделя, тогава ще е масата, на която ще присъства и татито ни, и голямата торта.
Аз се разболях. Мисля, че не е вирус, а по-скоро настинка, много кихам, носът ми е запушен, нищо друго ми няма. Дано опазя Ради Praynig Тук, Ради започна вече да се поотпуска и да не ме следи навсякъде, постоява и малко в баща ми (майка ми е извън града и другата седмица...). Хареса му и търновската кухня. Ние продължаваме да спим по 2 пъти на ден - сутрин около 11ч. до 12ч и следобед от 14.30ч. Вечер лягаме около 21-21.30ч. Вчера бяхме на консултация. пораснал е с 2 см, но кг не можахме да ги премерим защото много пищеше, хапеше и се беше вкопчил в мен. Качвахме се заедно на кантара, той излезе 10 400гр., което според мен е абсолутно невъзможно, защото миналия месец беше 8600 ( а сега не изглежда както Криско на Ели гу и Али на Са, доста по-дребен е - съжелявам, че с вас правя асоциации, но знам вашите мерки и съм виждала дечковците  Heart Eyes). Докито ме успокой за пишлето, че се чака до 2г възраст да се отвори. Сега остава да успея да взема урина, че нещо хич не мога да се справям... Каза, че скоро ще имаме нови зъби..
Нощното ни спане е едно никакво, както винаги, буди се на всеки час, че даже и по-често и..... гърдата. Вече спи плътно прилепнал за мен. От скоро като се събуди понякога сяда и ме гледа как спя и идва и направо ме гушка.., а тая суртин беше точно като козле, избута с главичка моята от възглавницата да си напви място, легна,  погледа ме известно време и заспа сам.

Да ви питам - бебчовците спят ли на възглавнички? Моят - не, даже и да му сложа, той така се върти, че на 5 мин не е на нея вече, а ми се струва, че май трябва вече, а? И друго - на обед само манджата ли давате от кухнята или и супа и десерт? Аз процедирам така: сутрин попара (10ч), на обед манджата, следобед кърма и плод с малко крем, отскоро почнах някъде към 8ч да давам малко супа и заспиваме с кърмене и до попарата на другия ден е почти непрестанно кърмене Twisted Evil

Много целувки!

# 248
Честит рожден ден на Влади,Сашко,Васко и Деа!Да растат много весели!   

Кой писа за падане, Пламена е вечно синя Mr. Green Ами от сега трябва да се научи да пада  Whistling то с такава майка, какво да прави детето  Crazy

АИР-че- до колкото знам, колкото по късно е възглавницата, толкова по- добре  Peace Моята  спи без, но за сметка на това, се върти и винаги си ляга на пухената завивка отгоре и така заспива  Thinking кво толкова и харесва да ми мирише краката  Laughing Тази нощ ми скрои номер от 3 до 4.30 игра  Twisted Evil става, сърди се че ние спим , пълна лудница  Tired

бягам за сега  Hug

# 249
И аз забелязвам, че напоследък никой не пише. Ей, много празнувате!
Весе, Лови, много ви благодаря за съветите!  Hug Не исках точно така да се празнува първия рожден ден, но в нашия случай май няма как  Thinking. Аз също мисля да се размина със стоенето над печката. Майка и свекърва ми ще ми помогнат с повечето неща. Поне всичко ще мине за няколко часа и после само ще трябва да изчистя и да си почивам. Преди няколко дни разгледахме в Била и Хит какви готови неща има - ще накупим всичко от там. Само предишния ден ще омеся питка за прощъпулник. Да се чудиш някои от роднините ми (жени) никога ли не са били бременни и с малки деца. На един часът не му харесва, друг ме пита дали ще съм приготвила еди какво си  Twisted Evil. После ако съм жива ще ви разкажа как е минало Crazy.
Ейр, Благовест също не спи на възглавница. Ако сам не прояви желание няма да му слагам. Оправяй се бързо. В къщи всички изкараха един неприятен грип, само аз се разминах.
Иначе и аз се опитвам да свикна Благун да спи по веднъж на ден. За сметка на това откарва по няколко часа.
Иначе аз да ви се оплача - качила съм 2 кила за 10 дни и продължавам да ям като прасе  Cry, сигурно до февруари ще трябва да оборудват родилното с кран Thinking Embarassed.  В понеделник съм на консултация и сигурно ще ме смъмрят. А бебка ми раздава страхотни шутове. Само още име не можем да измислим  Tired, решили сме тези дни с татито да си напрегнем мозъците.
Дано поне покрай тези гости в къщи взема, че малко се вталя  Praynig.

# 250
ЗДравейте Hug
Heart права си нещо и на мен не ми е до писане.
Ние сме горе долу добре.Нали го записах на кухня но така и не ги хареса 2-рите яденета обича само кремчетата и това си е.Та за това се чудя дали си заслужава.Абе лудница пълна.Това дете е за трепане само хвърлям храна.Зарекла съм се че като порасне ще му хвърля един голям бой. Twisted Evil
Аир аз също не съм слагала Калоян на възглавница още и знам както каза Зеля че колкото по-късно толкова по-добре.Не бързай още повече че и Ради не е толкова въудошевен. GrinningБързо се оправяй и дано да няма нищо повече от една лека настинка. Peace
Евелинка не се преуморявай много а и всичко ще мине много добре сигурна съм.За килцата не се притеснявай те после се смъкват покрай тревогите. Simple Smile
За рожденния ден и аз съм твърдо за както и за това подаръчетата да са до 10лв просто няма нужда да е повече.Клубовете не ги знам какви са но каквото предложите няма проблеми от моя страна.Но наистина трябва да се направи някаква анкета ли не знма но да се преброим и да се резервират места вече.Че да не укъснеем. Wink
Друго интересно около нас няма. Hug
Лека ви вечер.  bouquet

# 251
Честит рожден ден на Влади,Деа,Сашко и Васко! Да са живи и здрави!Да растат весели и умни!Много да радват своите мами и всички у дома! bdbaloni
Наистина и аз хич не смогвам да пиша EmbarassedДано е само период!
Днес бяхме на консултация - 8 кг.сме и 73 см./не вярвам нито в кг. нито в см. newsm78,с тия кантари и сестрата дето преди да запише гледа предните мерки,та да ги натамани Wink/ И ние един рев му ударихме-половин час не се успокои. ooooh!Ама май вече ще е така при док...
Аз преди седмица дадох за първи път леща и тя взе,че се обрина.Док каза,че е от нея и да я оставя за след годинката.Ами това е...За рождения ден,изобщо не съм наясно какво ще правя.Още събирам идеи Grinning
Лека вечер!Много е кисела по това време!При вас така ли е?! cry

Последна редакция: чт, 27 сеп 2007, 20:14 от miki m

# 252
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ СЛАДУРИ, КОИТО ВЕЧЕ СА ПРАЗНУВАЛИ!
Изобщо не ми остава време... нали започнах работа. Пак не съм чела.  Embarassed
Калоян днес беше на косултация. Почти 9 кг е и 80 см. Но нещо е хремав. Докторът е казал, че е само хрема и аз се моля да му се размине само с нея и да минава бързооо..  Praynig
Във вторник падна качествено. Спънал се е и се е халосал в ръба на спалнята. Мъжът ми го е водил в хирургиите и сега е залепен, точно на скулата под окото (добре, че не се е наложило шиене  Praynig).
Колкото може пазете проходилите фъртуни, от там нататък Господ да ги пази!   Praynig Hug
Лека вечер от мен!  Hug

# 253
Честит рожден ден на Влади, Сашко, Деа и Васко!
  bouquet
Да са здрави,весели,засмяни! Hug

# 254
Честит рожден ден на малките сладyри Влади,Сашко,Деа и Васко!Много yсмивки в детските ви очички! bdbaloni
Нещо и на мен не ми спори писането,май ще ни избива зъбче и Вяра от два дни през ноща е много неспокойна.Бyди се много начесто и трyдно се приспиваме.На всичкото отгоре и през деня със спането е така.А от вчера има и сополчета,но така и изби и първото зъбче,та дано не се yсложни положението.Четох много набързо и отгоре,та ще ви препрочета и като се yспокоят нещата пак ще пиша.Поздрави на всички мами и бебоци от нас с Вяра!

Общи условия

Активация на акаунт