Есента е на вратата а ОКТОМВРИйче все по-палаво ще става

• 13 483
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
Използвам последните минути на днешния ден да честитя рожденния ден на  Влади,Сашко,Деа и Васко!
Нека са живи и здрави, много любознателни и палави, и все пак послушковци.

Честито и на технитеродители  bouquet
Н  bouquetякой питаше за Ментов Носорог - в Бъкстон е многомалък, но в Лозенец е достатъчно голям да събере 20тина възрастни и още толкова дечица.

За нас - мина рожденния ден на Марти в тесен семеен кръг, много подаръци, голяма еуфория. Страхотно изкарахме.

От понеделник имам детегледачка, която днес уволних. От понеделник, 1.10. започвам работа, ще измисля нещо с гледането на детето, надявам се...

# 256

ЧЕСТИТА ГОДИНКА НА САШКО,ВЛАДИ,ВАСКО И ДЕЯ![/[/size]b]
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ,ЗАСМЕНИ И СЪС ПАКОСТИ ГОЛЕМИ!

Аз доста поокъснях днес с поздравленията,ама цял ден бях по улиците-преди обях ходих да пазаря за събота и неделя,когато ще празнуваме рожденния ден на Виктория,поръчвах торта и погачи,а след обяд ходих на зъбар.
Весе,и ние се събираме 20 калпака и за това ще го правим на 2 пъти-и в събота и в неделя.За заведение и аз мислих,ама ние не сме за токава нещо.В понеделник,когато ни беше рожденния ден,реших да заведа няколко приятелки с децата им,коита са долу-горе на възрастта на Виктория на пицария,да хапнем и да се почерпим.То ви казвам стана една малка лудница-те вече не щат в колички,то почна въртене,мрънкане и т.н. и т.н.Та нито можахме да ханем нито да пийнем.За това-най добре у дома-кеф и кошарата,кеф и паяка,кеф и да пълзи на воля по земята.А пък за детски рожден ден не мисля,че и е дошло още времето-живот и здраве-догодина.
Слийпи,много гадно това с падането и контузиите.Ние още не сме проходили самосиндикално,ама така като те "слушам",да не бързам значи...Айде да заздравява раната на Калоянски бързо и вече да се разминавате със сериозните контузии! :hugВиктория два дни е ужасно крива и сополива-оказа се от зъбите-имаме вечи 5-ти зъб,който обаче ми изкара ангелите.Първо че по нощите скимтеще,пищеше и се събуждаше по 100 пъти,ами и тия сополи...до сега такова нещо не е било.Водих я при педито-и гърлото и гърдите и са чисти,а и секрета е един такъв прозрачен.Не знаех,че от зъбите може да им текне и носа,ама един приятел ми каза,че така разбирали,кога на сина му ще му избива нов съб-като му текне носа.Сега сме по-добре и по-спокойни.Дано другите зъби излизат по-лесно,че то това си е живо мъчение.
Айде аз се оттеглям,че имам и да гладя,а бързам да свърша всичко днес,че утре пристигат майка ми и баща ми за тържеството и съвсем няма да имам време за тия работи!

# 257
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=226970.msg5082273#msg5082273
Майчета, да помогнем да тези изстрадали душички!
Ако имате сили да изгледате потресаващия филм, няма да останете беучастни... Tired

# 258
  • Откъм Варната
Честит рожден ден на Леля Зеля

# 259
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА ЛЕЛЯ ЗЕЛЯ!ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ И ВСИЧКО НАЙ!
Вчера момичета да ви с оплача отивам на един банкомат на ООБ  да си тегля малко парички и познайте какво се случи изтеглям си сумата и тъпият му банкомат ми глътна картата,и от управата на банката ми казаха днес да ходя защото работнят ден бил свършил в 16.30 ужас луднах,та след малко като си пийна кафенцето заминавам със Сашко.
Днес се очертава хубаво временце,ще бродим улиците,парковете и магазините с моят юнак.
Вчера на САШИК му купих много хубав шоколадов гащеризон кадифе с подплата,за този сезон,гащеризоните сами ми най-удобни на мен защото го хващам за дръжките като парвим карачки,а между другото момъка ме остави без кръст, с коланите хич не му харесват.Сега май съм минус 2 кила от фитнеса newsm10
Мъжо ми вика че САШКО ми прави безпалтен фитнес и трябва да съм многооооооооо благодарна.
Желая на всички хубав и слънчев ден

# 260
Мерси много, а ето и почерпката за мое здраве   Hug

п.с. и наблягайте на бирите и коктейлите, какво като е сутрин  Mr. Green

# 261
честит рожден ден на Леля Зеля!!!Да порасне голяма и послушна. Mr. Green

# 262
Леля Зеля, честит рожден ден!
Мерси за почерпката, ей сега ще наблегна на ... всичко  Mr. Green.
Слийпи, дано повече нямате такива "качествени" падания! Hug
Омни, много гадно е това с детегледачката  Twisted Evil !
Маца, после да разказваш как е минал рождения ден!

Аз съм толкова недоспала, цяла нощ се въртях в леглото, сега едва гледам. Довечера ще заведа Благун при майка, ще минем през кумовете за малко и ще се трупясам.

# 263
Здравейте  Simple Smile
Да не си мислите, че сме ви забравили, неееееее няма такова нещо. Hug
Просто аз изкарах тежка бъбречна криза и след това няколко дни бях като бито куче................чак днес събрах сили да изчета темата (добре че има много картички, та стана сравнително бързо Mr. Green )

На вече порастналите, честито!!!  Heart Eyes Нека да са живи, здрави и достатъчно щастливи!!!

Сега да кажа:
До тук за 11.11. желаещите са: Ангелина, Барабана, Румена, Евелинка, Ивче, Венчка, Весето, Лови, Омни, Хърт, Бомболина, Тетка 74.   Тези за които не съм сигурна са: Мира, Патс, и Мама Тони.

После ще ви пусна линкове за клубовете в които ходихме лично и ни хареса. Да посочим примерно 3 и да избираме. Другото, което трябва да уточним е час който да е удобен за повечето мами и бебета.
Сега ви оставям, до по-после  Hug

# 264
  • Варна
ЧРД на Леля Зеля!
Много здраве, щастие, любов!

Нас още ни мъчи хремата, ама слава богу, друго нищо й няма. Simple Smile От тази седмица сме на кухня и си изяжда половината от пюрето и половината от кремчето следобяд. Mr. Green Не е много и супата остава за мен, ама съм доволна, че беше почнала на всичко да стиска уста и да се пъне. Crazy
АИР, аз сега покрай тая хрема се опитах да сложа на Ема една възглавничка, да може да диша по-леко, ама тя така се мята по спалнята и се върти, че изобщо не стоя на нея. Crazy Иначе, и ние спим заедно на спалнята и по цяла нощ се бута в мен, а най-новото напоследък е, че иска да заспива покатерена върху мен. Да е сигурна, че няма да й избягам. hahaha

Ема се събуди, отиваме за кухнята и да кръстосваме улиците...  Mr. Green
Лек ден!

# 265
  • София
Ехо, здравейте!

Ох, досега чистих, че утре идват свекитата, но реших да седна и да драсна два реда.

dbs, съжалявам за бъбречния проблем. Дано не се повтаря. Praynig Нещо сме много малко тези, които ще дойдем - мисля, че си изпуснала Омни, Флорес, за Мирето специално си спомням, че тя предложи да доведем и татковците. За тази идея какво ще кажете? За подаръците аз се замислих - дали да не вземем на всички бебчовци еднакви играчки, все пак да няма сърдити, че един подарък е по-хубав от другия. Надявам се още мами да се включат и да дойдат на партито.
За часа - аз предлагам да е след 16:30 - 17:00 ч. - повечето бебета ще са се наспали и нахранили, и няма да имат спане повече за през деня. Някакво капаро ще платим ли?
За питането за ресторанта - резервирала съм места в един ресторант в Надежда - казва се "Шампионите", много ми харесва обстановката там, обслужването и готвенето. Без проблем ще си внесем и тортата на малкия. Понеже аз живея в Надежда, така ще ми е по-удобно по-бързо да си прибера детето вкъщи, като му се доспи.
На следващият ден ще почерпя в една пицария две приятелски семейства с техните бебоци, с които излизаме всеки ден. Това ще са празненствата от нас.
Да не забравя - Честит рожден ден на леля Зеля! Днес и моята майка е рожденичка, та се зареждат 3 дни веселие! Grinning А си спомням как миналата година на този ден брат ми залагаше, че Венци ще се роди на 3.10. Но не позна! Crazy

Чао от мен! Приятен ден на всички мами и техните слънчица!

# 266
  • София
Честит Рожден Ден на леля Зеля!

Момичета, почти не ми остава време за форума, не съм чела подробно. Ачко е направо невъзможен през последните няколко дни. Не знам дали са зъби, но е толкова кисел и сърдит, постоянно мрънка и иска да го нося на ръце. Не иска играчките, плаче в проходилката, не знам как да го укротя. Апетитът му намаля и само си играе с храната, бута лъжицата и всичко пада по пода или по него. 
За общия рожден ден - много ми харесва идеята и сме на линия. Благодаря на Харт, че не ни е забравила. Много ще се радвам да се запознаем с наборите.  Grinning
Весел ден от нас  Hug

# 267
Честит рожден ден на Леля Зеля пожелавам ти само хубави мигове с твоето прекрасно семейство.

# 268
Леля Зеля   bouquet Да си жива, здрава и щастлива!!!

Омни не съм я пропуснала, но съм пропуснала Оска. Добавям Мира и Флорес и ако има пропуснати да си кажат.
За часа Предлагам да е 16:00. Съображенията са ми: съня на децата и това, че на всеки ще му е близо или удобно и не всеки ще е с кола, а следващия час обикновено е от 18 - 20 ч. и става късно.
За подаръците не мисля, че на този етап биха се сърдили, пък и ако са еднакви ще трябва да стиковаме още едно нещо.
За татковците предлагам за родителите да се вземат едно или две плата и останалото всеки да си го поръчва и да си го плаща на място.
По-интересно ми е какво да поръчваме за децата освен тортата,  защото някои от тях ядат всичко, а други почти нищо.

# 269
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛЕЛЯ ЗЕЛЯ!

МНОГО ЗДАВЕ,ЛЮБОВ И САМО ЩАСТЛИВИ МОМЕНТИ

bouquet  newsm59  party023 baloni

Общи условия

Активация на акаунт