Есента е на вратата а ОКТОМВРИйче все по-палаво ще става

• 13 483
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Да разбирам ли, че татковците също са поканени? Моят ще умре от кеф! Wink

На мен лично 16:00 ч. ми е рано, защото Венци обикновено спи до 16:30 и после яде, но нищо не се знае за 11.11., така че аз приемам този час. Нека и другите да си кажат.
За платата също съм за. Кажете и какви играчки ще купуваме, до 10 лв ли последно остава уговорката?

Да се похваля - ние ще си имаме 3-то зъбче, този път отгоре. Последните 6-7 дни Венци се будеше през нощта буквално на всеки час, само тази нощ спа спокойно. А явно зъбчето е избило, ама аз не съм го видяла.

Чао засега!

П.П. Включваме още една мама към списъка - мама Wel!

Последна редакция: пт, 28 сеп 2007, 17:10 от heart

# 271
Честит Рожден Ден на Влади, Васко и Саши!!!
Да са здрави, умни и добри!!! Детство изпълнено с игри!!!

bdbaloni и за Зелето Simple Smile И да дойдеш в морската да почерпиш не се спотайвай из куарталите Heart Eyes

# 272
За часа - и на мен 16 ми е малко рано - Благун спи до 16.30, някой път дори повече, но ако остане в 16 часа, ще трябва да го събудя поне в 15.30 и съвсем ще му наруша съня.
Нашият тати не знам дали ще иска да дойде, затова подкрепям dbs от родителите всеки да си поръчва. За децата и аз не знам какво да поръчаме - може би торта и някакви бисквити и солети - това май вече всички дребчовци нагъват.
Харт, честито ви зъбче!

# 273
  • София
Момичета, и на мен 16ч. ми е рано. Ангел спи поне до 16.30ч., но ако така е удобно на другите, ще се съобразим. Подкрепям Евелинка за малките да поръчаме освен торта, още някакви бисквити, солети и други такива  Peace

# 274
И на мен часа малко ми е неудобен понеже малкия напоследък заспива в 16.30 и после се храним чека към 18.00 часа.Ако искате можем да го направим някъде към 19.00часа. newsm78
Освен тортата може наистина и бисквитки да се поръчат. Peace
Ние може би ще дойдем с татито.И най-добре е наистина всеки да си поръчва.

# 275
Няма как да бъде удобно за всички!!! Все пак ще има хора на които ще им е далеч и не много удобно, а тогава вече ще се стъмва и по-рано.
Ема например заспива към 20:00, но ако повечето от нас искат да се съберем в 18 (до 20) ще дойдем пък ако й се доспи ще си тръгнем и толкова.

# 276
Да права си DBS няма как понеже бебчовците имат различен режим май наистина ще е по-удачно да е по-рано пък който може ще дойде навреме ако ли не ще закъснее малко. Peace

# 277

ЛЕЛКЕ ЗЕЛКЕ, ЧЕСТИТ ТИ ДЕН РОЖДЕН!!!
Бъди жива и здрава и безкрайно щастлива!Пожелавам ти живот изпълнен с много емоции(приятни разбира се),радост и безброй усмивки!!!

Момичета,нямам време да пиша,че съм се разчекнала на 100 места-чистя,готвя,търча по магазини-стягам "купона"(ако изобщо може да се нарече така,имайки предвид,че средната възраст на присъстващите  ще е 50 години) за утре.Тази вечер пристигат майка ми и баща ми и утре с останалите баби и дядовци ще празнуваме годинката на момата.Ако мога утре ще се включа,ако не-в неделя!

Последна редакция: пт, 28 сеп 2007, 20:00 от matsa_gk

# 278
  • -
Леля Зеля,честит рожден ден!!!Бъди много щастлива и обичана жена!

Честит рожден ден на всички малчовци от изминалите дни-да са много здрави и усмихнати деца със спокойно детство!!! newsm38  Party Time  ura
Случиха ми се доста неприятни неща последните дни и няма да ви развалям настроението...когато се посъвсема малко ще кача снимки от кръщенето и рождения ден на Мария

# 279
Добър вечер Hug
Сашик вече заспа аз до преди малко  1ironing и сега седнах да отдъхна.
За общят рожден дени аз като другите се присъединявам че 16.00 е ранко,но може например или 17или 18,за по-късно моят САШКО започва да мрънкоти,и към 19.30  хапваме,а към в 21.00 вече е в леглото.
Ами на малките сладури освен торта може да се поръчат бисквитки,солетки,зрънчовци newsm03.
За подаръцитенямам никаква идея на какво биха се зарадвали децата ни,моят САШКО с почти никакви играчки не се заиграва дай му кабели,клаввиатури,телефони...........
Живи здрави аз на 11.11 ще дойда с кака Елена и мъжо,че той е шофьора в нашата къща,дано да има др. татковци,за да не се чувства моят мъж неконфортно сред толкова мами newsm03
Кажете сега какво капоро трябва да се остави и на кой?

# 280
  • София
Зелче, Честит Рожден Ден! Бъди много здрава и щастлива, обичана и уважавана.
За общият Рожден Ден, аз мисля, че от 17 или 18 часа е добре. Косето след 20 ч. става много кисел. Но ще се съобразя със общото мнение, разбира се. Освен тортата и аз съм за поръчването и на някакви сладки, солетки...
Ако е с татковците, ще ме улесни много, но ще трябва да дойда и с Дани. Струва ми се, че е добра идея всеки сам да си поръчва и да си плаща ( от възрастните) .
Дбс, кои клубове сте обиколили? Аз си мислех да обикалям клубовете с цифровия апарат и да ви показвам снимките после   Joy. Нямаше как от сайтовете да преценя реално обстановките. Страхотно е, че ми се размина, че...
за подаръците, в сайта на "Моето гардже" имаше дървени влакчета за 7 лв. Имаше интересни предложения и на Стамболийски около МОЛа. Ако имам време ще погледна какво предлагат и ще снимам.

# 281
Това са клубове в които сме ходили и в които има достатъчно място за родители и деца:
http://mentovnosorog.com/ - имам предвид този в Борово (ние там ще празнуваме живот и здраве)
http://www.slonbalon.com/ - имам лични впечатления - добри
http://www.barbaroni.com/ - не е лошо, просторно е, но нещо не ни предразположиха
Ходили сме още в един клуб в Лозенец, но беше малък и е за по-големи деца; в клуб който предлага детска дискотека; в Парти ленд - малък е и в клуб Джули ленд (за който говореше Веничка) - той е с огромно пространство за децата, но за възрастните има 2 или 3 маси с по 3 стола и е доста тузарско.

Капарото е според клуба. Та нека уточним къде да е, а след това и другото.
Освен това ще помоля всички, които искат да вземат по-големите си деца да кажат, за да ги преброим. Казвам го защото се плаща на дете, а за деца над определена възраст се иска присъствието на аниматор, който да се занимава с тях (за него също се плаща...).

# 282
  • Виена
Честит Рожден Ден на Леля Зеля и от мен!!!  Hug Hug Hug

Аз все се каня да пиша вече няколко дни и все не смогвам  Rolling Eyes,а толкова обичам да кисна в интернет,ама този мой бебок не ми оставя никакво време!
Рождения ден вчера мина страхотно.Беше точно както си го представях!Всичко беше перфектно.Бяхме само млади хора(поради липса на баби и дядовци тук  Rolling Eyes) и 8 деца на възраст от 1 до 7 г.
 Менюто за Рождения Ден исках да бъде различно от обикновеното и реших да експериментирам  Crazy.От готварският форум си харесах някои рецепти и рискувах.Направих ето това кроки :http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4092704,този часовник,като стрелките сочеха часът в който се е родил Влади :http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4096419,рулца от шунка пълнени с руска салата,а основното ястие беше рулца от обезкостени пилешки пържоли с пълнеж ,абе направо 2 дни не се спрях да готвя,но резултата си заслужаваше  Flutter.Особено като се изсипаха едни хвалби от страна на гостите....Нямам думи  Blush
 Влади получи също страхотни подаръци  http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4109566,дано и като порасне още малко му станат и интересни,че за сега му е по кеф да къса кашоните и книжките на играчките които получи .
 На 25 ти бяхме на консултация.12.200 и 78 см.За 2 месеца е качил 600 грама и е пораснал 1 см.По съвет на педито другия месец ще му сложим ваксина против грип,както и на как му.Вие ще слагате ли на вашите бебоци и мислите ли,че е нужно ?
 Лека Нощ  Hug Hug Hug

# 283
Момичета,
ние днес пропуснахме Детската консултация - моя грешка.
От понеделник сме на детска кухня. Видях се днес с Яни и Алексче, както и с кака Дари - много са порастнали мъниците. Сподели, че би дошла на общия РД.
З РД-то - имаме още малко време да обсъдим парти клуба. за подаръците ви предлагам комплектче за отпечатъци на краче, ръчичка на детето - така всички деца ще имат един и същ подарък, но в същото време ще си е строго индивидуално отпечатъчето на бебока на всяка майка.
За хапването предлагам да поръчаме торта, а останалото всяка мама да си допоръчва, не, че ще имаме много свободно време да седим...
Леля Зеля, Честит Рожден Ден, бъди жива и здрава, много щастлива и обичана и не спирай да си пийваш биричка - полезна е за бъбреците...много сбъднати мечти ти желая и не спирай да мечтаеш!!!

Нещо Оска ми се губи, може да не пиша, но не спирам да ви чета.

Фрики - бе питала за брат ми - по-добре е, но тепърва предстой възстановяване... усеща си пръстите на ръката, дори го боли отрязания такъв  Sad Молим се за ръката и него самия. Добре се възстановява и се очаква изписването му в понеделник, много терапии, и т.н. Благодаря, че питаш.

Марти има 7 зъба, сега расте, дори днес мъжа ми каза, че е пробил 8мия, който е долу в ляво 4тия Shocked

Аз тръгвам на работа от понеделник, 01.10.07. как ще се справя с раздялата - не знам!!!

Липсват ми разходките и срещите с наборите.

Доскоро, целувки!

п.п. Днес Алекс на Яни целуна в уста Марти, а тя хвана ръчичките му и ги свали долу  Sunglasses

# 284
ЗЕЛЧЕ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН.МНОГО ЛЮБОВ ЩАСТИЕ И ХАРМОНИЯ В СЕМЕЙСТВОТО ТИ ПОЖЕЛАВАМ.
Аиде и като се освестиш  Crazy да разкажеш как е минал деня Mr. Green
Момичета,нали сме в праничния месец и много от нас мислят за торти пускам един линк,който не е на български,но въпроса е че могат да се видят снимките и да се вземат идей Mr. GreenГледам сме на 15 страничка и винаги постингите от тази страница остават почти незабелязани,та ще го постна линка и когато започне новата темичка,ок.
http://www.mundorecetas.com/recetas-de-cocina/recetas-postx94948-0-0.html
От цял месец се готвиме да излизаме утре вечерта на едно парти карнавал и взех че настинах Sad,ама казах на татито,че жива или умряла съм там Mr. Green
Да ви споделя.Днес като се върнах от работа и си видях хората се разревах.Момчето ми скоро навършва годинка,имам прекрасен мъж,хубав живот,близките ми който обичам са до мен( с малки изключения),кучата и тя много ме радва.........с една дума имам всичко което искам от живота и ми стана една такова милно......и после се замислих дали толкова добро няма да е на зле CrazyМисля че наближаването на първия рожден ден на Андрес ме прави много чувствителна Mr. Green
Лека нощ,че му е време вече.

Общи условия

Активация на акаунт