Есента е на вратата а ОКТОМВРИйче все по-палаво ще става

• 13 503
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
честит рожден ден!

бебе Слави на мама Хера

бебе Александър на мама Яни

бебе Радостин на мама Габи

бебе Виктория на мама Маца

Бъдете здрави,весели,добрички за радост на всички!
newsm38  ura  costumed034  Party Time newsm18  bigdance2 newsm59 Tada Two Hearts  party002  costumed034 dazzler1

У-ха,колко рожденици....Страхотно.Бяхме на гости у свеки във В.Търново и затова честитя повечето рождени дни на патерици.

Чудя се тези майки от Търново и от други такива балкански градове как се справят с придвижването с детски колички из тези калдаръмени улички. Ужас!Добре,че бяхме само за 4 дни.Иначе града е уникален.Може би по-красив и от Пловдив!

valka77,не съм била на кой-знае колко такива церемонии,че да сравнявам.За мен кръщенето на Симона беше един от най-специалните дни в живота ми.Сигурна съм,че за всяка една майка е така.Пък нали знаеш-както си го направиш!
Пожелавам ти да си изкарате добре!

Последна редакция: пн, 24 сеп 2007, 15:57 от simona06

# 166
  • Някъде в Европа...
Чудя се тези майки от Търново и от други такива балкански градове как се справят с придвижването с детски колички из тези калдаръмени улички. Ужас!Добре,че бяхме само за 4 дни.Иначе града е уникален.Може би по-красив и от Пловдив!

За щастие родителите ми живеят точно срещу мола и не ми се налага да ходя по калдаръмите, но виж нанагорнищата - днес доста се изморих Simple Smile. А за сравнението между Пловдив и Търново, изобщо няма спор - моя глас е в полза на втория град  Laughing

# 167
Момичетаааа, голяма веселба се заформи при нас!!!!  nuts                  Tada
Минавам на бърэичко да почерпя эа эдраве и дълъг и щастлив живот на моята красавица  Hug

Честит празник на Вики и мама Маца !!!  newsm51 Най-сърдечни пожелания за много здраве, късмет и щастливо детство !!!

Честито и на всички септемврийски октомврийчета които сме пропуснали в изминалите дни! Да са ни здрави, весели, засмени за радост и гордост на мама и тати!
   love001
Аз се завръщам към празненството , скоро ще се включа и със снимков материал! thumbsup

# 168
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕННИЦИТЕ ДНЕС.    bouquet  newsm59  Two Hearts
НИЕ СМЕ ДОБРЕ, УТРЕ ЗАМИНАВАМЕ ПРИ ДРУГАТА БАБА НА ГОСТИ. ТАМ НЯМА НЕТ, НО КОГАТО СИ ДОЙДЕМ ЩЕ НАВАКСВАМЕ. ПОЗДРАВИ И ЦЕЛУВКИ ОТ НАС.  Kissing Heart

# 169
Честит рожден ден на Вики и на всички октомврийчета навършили своята една годинка да растат здрави и усмихнати деца.
Ние сме добре настинката е вече повалена и няма и спомен от нея.С храненето сме все така злояди но се опитвам вече да не се притеснявам толкова понеже от това няма никакъв смисъл.
Много хубави пити сте направили Теди и Миринда направо не знам и аз какви ще ги навърша но ще погледна нещо в нета предполагам че ще се справя.
Приятен и слънчев ден ви желая. Hug

# 170
  • Варна
Честит рожден ден на Вики!Да расте много здрава и щастлива и да прави достатъчно бели на мама Маца!

# 171
Честит рожден ден на всички сладки октомврийчета, празнуващи днес и празнували вчера! Да растат здрави и щастливи деца!

# 172
  • Виена
Честит рожден ден на Вики!
 Нашият прощъпулник вчера мина добре  Flutter.Влади си хвана портмоне.На мама банкера  Heart Eyes.Беше много весело.Бях поканила доста хора и стана голяма лудница.Ама днес направо в чудо се видях с чистенето  ooooh!.Питката също много ми я харесаха всички  Laughing.Рецептата ми я даде една приятелка,а формата я видях от готварския форум и ми допадна,понеже четох някъде,че детето стъпвало с едното краче в питката.
 Абе момичета,някой днес гледа ли "Сделка или не"?Ами едно момиче мноооого ми заприлича на Верчиту...Ама хванах към края и гледам аз една позната мацка.Викам на мъжът ми,че ми е много позната и се чудя от къде ли...И тъй де,дойде ми на акъла и отворих албумчето със снимки на русенските мами и съм почти 100 % сигурна,че е тя  Simple Smile.Верчиту пожелавам ти късмет   bouquet
 Ами да спирам аз,че Влади пък нещо днес ми се разсополиви милото и беше страшно кисел цял следобед  Rolling Eyes.Сложих го рано да спи и май и аз ще го последвам,че кой знае утре колко рано ще кукне  Rolling Eyes
   love001 на всички и Лека Нощ

# 173

Честит първи рожден ден на Вики!!!
Желая и здраве щастливо детство и нека носи на мама и тати само усмивки!

# 174
Благодаря ви отново момичета за милите думи и страхотните пожелания!

След днешния изморителен ден,минавам само да ви кажа,че си изкарахме чудесно,макар да не бяхме запланували парти за днес,а само скромна почерпка.Тържество ще има в събота,като дойдат и майка ми и баща ми.
Ето малко снимки от днес,на вече едно голямо,порастнало момиче:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=176087
Айде лека нощ от мен!Виктория отдавна спи,горката,доста емоции и се събраха днес!

# 175
  • Някъде в Европа...
Хайде и аз да ви почерпя рано-рано за рождения ден на моето малко-голямо момченце:

Мили приятелки, измина една година, изпълнена с много радостни мигове, но и много трудности. Вие винаги бяхте до мен - и в добро и в лошо. Благодаря ви, че ви има.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 25 сеп 2007, 01:18 от AIR

# 176
  • Варна
Честит рожден ден на Ради и на Каролин!Да растат здрави и щастливи и да бъдат палави малки човечета!

И аз да се похваля - Димитър ходи вече , прави доста крачки и в събота ще правим прощъпулник , че баща му само тогава не е на работа ,а  и ще доидат всички баби и дядовци да видят нашето малко ходещо човече .
Аз вече почти не кашлям , след като смених 4 антибиотика , 100 вида хапчета за кашлица . Резултатът е , че Митко почти се отби , аз вече почти нямам кърма , иначе все още нощем ми се кашля и спя на 2 възглавници .
Миналата седмица беше някакъв кошмар , само кашлях , всичко ме болеше , виеше ми се свят , а бяхме сами , че майка ми не можа да дойде да помага . Както и да е , важното е , че мина . Нали идва и нашият рожден ден , трябва да сме на линия дотогава . Димитър и той точи едни сополи  , надявам се да изчезнат до края на седмицата .
Lovi  , много ме впечатли с идеите си за първия учебен ден . Наистина , покрай всякакви проблеми , които могат и да почакат , забравяме колко малко трябва на човек да зарадва другите , и колко е хубаво да зарадваш деца .
Варненки , вие там  , дето се срещате махленски , я свирнете някой ден и ние да се явим , че от 1ви започвам работа и някой друг ще разхожда Митко

Последна редакция: вт, 25 сеп 2007, 01:07 от Любопитка

# 177
  • София
Честит рожден ден на Вики ( от вчера), Ради и Кари! Нека бъдат много здравички и да изживеят едно много щастливо детство, което да им даде един хубав старт в живота. А на майчетата, да имат силата и щастието да ги подкрепят и да им се радват  newsm51.

# 178

Честит Първи Рожден Ден на всички мънички слънца!!!
Бъдете живи, здрави и много щастливи !!!
Много усмивки и сбъднати мечти!!!

# 179
Честит рожден ден на всички малки слънчица който са празнували вчера и който ще празнуват днес.
Мили дечица бъдете живи и здрави ,радвайте ни с вашите пакости и изживейте едно вълшебно детство

Общи условия

Активация на акаунт