Българско сиропиталище за деца втрещи света!

• 47 522
  • 852
  •   1
Отговори
# 465
a aз предлагам да отидем пред министерството на масларова и да викаме за оставката и. сега поне има конкретен повод. не че на нейно място няма да дойде друг, който също ще е толкова чувтсвителен като нея, ама............
страхотно е, и писмата и борбата и всичко. но аз не съм привърженик на мирните мероприятия.
едни крясъци под кабинета и мисля че ще свършат за момента добра работа. не била длъжна да дава обяснения. ми не е естествено. този пост го заема за собствено густо......
какво още трябва да каже тая жена, че да идем да я линчуваме #Cussing out

# 466
Мале на тази наглостта и граници с безграничност  Sick,направо ми идва да взема самолета и право в министерството да  #Cussing out #Cussing out
Писмото в последния си вариант много ми хареса  Peace Лени супер си!   bouquet
Давайте да го подписваме и  пращаме,че да поразритаме малко задници! Mr. Green

# 467
  • у дома
Момичета, от известно време следя темата.
Няма да коментирам, вече всичко е казано.  #Cussing out
Нека най-после да се пусне това писмо възможно най-скоро! ooooh!
Просто нашата гражданската реакция трябваше да е по-скоростна, да изпреварим тъпите коментари на Масларова, и обективите да се насочат към това какво мислим ние - масата граждани ...

# 468
  • под дъгата
според мен получателите са :
Душана Здравкова, Баева от евродепутатите
Ширин Местан ( Весела Банова) от ДАЗД
Емилия Масларова ( МТСП)

това е. колкото повече получатели, толкова по-малко отговори. Laughing

Мисля, че и до АСП трябва да се пусне задължително! Все пак отделите "Закрила на детето" са в тяхната структура. Не се сещам кой е новият им директор.
По желание и до Комисия по въпросите на децата, младежта и спорта и Комисия по правата на човека и вероизповеданията в БГ парламента.
Предлагам по едно писмо до всеки адресат, и да се занесе 'на ръка' срещу входящ номер - без него все едно нищо не са получили.

И само да запитам: /цитирам по памет/ под "скъсяване на периода за родителски отказ" в т. 5 каво следва да се разбира? да се скъси периода на престой на децата, които нямат съгласие за осиновяване, но не са потърсени, в домовете ли? ако е така не е много разбираемо и би следвало да се преформулира малко. Като, напр. 'скъсяване периода на престой в домовете на децата, които нямат съгласие за осиновяване, но не са потърсени в рамките на ..... месеца с оглед навременното им вписване в регистъра и последващо осиновяване.'
Нещо такова, а?

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 11:07 от Buba Mara

# 469
Просто нашата гражданската реакция трябваше да е по-скоростна, да изпреварим тъпите коментари на Масларова, и обективите да се насочат към това какво мислим ние - масата граждани ...

Абсолютно! Това беше и моето притеснение през цялото време, че изпускаме момента.
За Масларова, без коментар. Sick Писмото трябва да се пусне и до "Здравей България", като отговор на интервюто. А може да добавите и коментари към интервюто, на воля, Лавандер, това е по твойта част.

# 470
hei kakvo mislite za idejata da se napraviat niakavi lenti4ki podobni na tezi " ne ste sami" i podobna mashtabna kampania pod moto naprimer " Decata na BG" ili neshto takova, nared s vsi4ko predlojeno dosega razbira se pismo, ekrani, medii i t.n.

# 471
Само да ви кажа, че ще "крадем" и от вас адресати за нашата малка, помощна и дразнеща "кампания".

мата, за немирни действия съм готова и в момента!

# 472
  • sofia
Само да ви кажа, че ще "крадем" и от вас адресати за нашата малка, помощна и дразнеща "кампания".

мата, за немирни действия съм готова и в момента!

Hug

нали се сещате,4е няма как да сме готови за ден-два Rolling EyesАко ще сме действащи от много страни  искаме резултати ни трябва перфектна организация PeaceА това не става за ден.

Това с ленти4ките ми харесва  bouquetА и не пре4и на Масларова да й връ4им писмото официално пред М-вото  като се съберем доста хора.Същото важи и за Местан,и без това с а в една сграда Crazy
Тео,кво да добавям към интервюто й,то е некоментируемо Twisted Evil

# 473
  • sofia
ето мейл с днешна дата

Dear Rossi,

I did answer so I hope it has not got lost in space -  my email!

Yes definitely you have my permission.

We have posted you a DVD already.

I will write the letter today for you giving you written permission.

Sorry - just so busy each day - but I will prioritise today your 
letter - I will email it to you and then you print it right?

Best Kate

ами моми4ета,за сега това остава Hug

# 474

Попържни!!! Ти ги умееш. Сериозно ти казвам, пратете писмото на имейла на предаването и под него, коментар към интервюто. Коментара според мен, съвсем спокойно можеш да кажеш, че е от името на българските майки. Смятам, че е напълно уместно, и че спокойно можеш да дадеш воля на емоцията си. Стилово издържаното писмо, плюс това, което мислим и чувстваме, екстра ще им дойде.

# 475
  • sofia

Попържни!!! Ти ги умееш. Сериозно ти казвам, пратете писмото на имейла на предаването и под него, коментар към интервюто. Коментара според мен, съвсем спокойно можеш да кажеш, че е от името на българските майки. Смятам, че е напълно уместно, и че спокойно можеш да дадеш воля на емоцията си. Стилово издържаното писмо, плюс това, което мислим и чувстваме, екстра ще им дойде.

Тео,сега като заспи дребния ще мръдна за малко и после ще го  сторя.Но мисля,4е можеш и ти.Просто копирай нашите мнения под нейния коментар.
ЕДНО КЪМ ЕДНО!!!!!!

# 476
За да бъде видяно и да му бъде отговорено този път, може писмото да бъде разпечатано на огромен винил и да поседим един ден с него пред парламента, поне докато го прочетат медиите и те не потърсят отговор.

# 477
готова съм, ама как да ви покажа word файл newsm78 newsm78
Роси пуснала съм го в пощата.
всъщност аз само написах до кого е, сложих логото и това е
пуснах го до следните хора, казвайте да прибавям ли някого

До: Президента на Р България
г-н Георги Първанов

С копие до:
Председателя на Народното Събрание
г-н Георги Пирински

Министъра на труда и социалната политика
г-жа Емилия Масларова
Министъра на Здравеопазването
г-н Радослав Гайдарски
Председателя на Държавна агенция за закрила на детето
г-жа Ширин Местан
Заместник Председателя на Държавна агенция за закрила на детето
г-жа Весела Банова

и още нещо, да извадиме снимки от филма, с най потресаващите снимки и да им ги приложим.
Нека го пуснем, да качим филма на копия, и да се съберем с плакати пред ДАЗД и ще викаме колкото сила имаме, но да сме им го пратили първо

# 478
Роси, Ок. Само някой да ми прати последната версия на писмото. Ти си по-добра в попържните, но ще се постарая.

# 479
  • у дома
това за попържните сериозно ли?

Общи условия

Активация на акаунт