Ритниче отляво,ритниче отдясно,на ЯНУАРЧЕТО му става тясно!

• 15 891
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Алекс чудесен избор си направила,аз доскоро возих Светльо в такава количка,но мойта беше на Кам,здрави са и са удобни много.Аз бях писала че съм харесала триколката на Чико,пак варинат 3 в 1 ,но сега май реших,че ще е Куини,имат чудесен червен цвят!
Илияна и товоя избор е много добър,само положителни мнения чета/чувам за количките на тази марка:)Какъв цвят си избрала?

Въпрос към момичетата от София,някой насочил ли се е да ражда в Шейново?

Последна редакция: чт, 20 сеп 2007, 15:23 от slan4ogled

# 256
Здравейте мадами,
Елеонора- стискам палци бързо да оздравяваш
Алекс/Илияна честито за количките

А бе момичета какви са тези цени какво е това чудо в тая България бе- направо срамота, не е истина. Миналата седмица като слагах снимки на колички, не знам дали обърнахте внимание за Чико не съм сигурна, мисля, че беше друг модел, но система количка с кошница беше $270. Колкото до Пег Перего аз съм си харесала точно такава и беше около $300-350 нова без  кошницата. Пак ще я проверя колко пари е, но в никакъв случай не е над 400. За какво си говорим? Направо  не можах да повярвам като видях цената на Пег Перего и то модела, който последно заплух, защото не смятам да дам повече от 400 за количка.
Аз съм напълно наясно, че в България всичко е по-скъпо отколкото тук, ама извинете моля двойно това вече е малко прекалено, направо се ядосах:))
x x x x

# 257
Peg Perego- novi4ki- razli4ni modeli, ceni v USD!?

http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2580969&c … ily#prod_prodinfo

Chicco
http://www.toysrus.com/search/index.jsp?s=D-StorePrice-TRUS& … =2256189&pg=1

Последна редакция: чт, 20 сеп 2007, 21:00 от kokonka

# 258
  • София
коконка разликата в цените наистина е учудващо голяма,предвид че и стандарта на живот при вас е по-висок.....
Когато Светльо беше бебе много харесах т.нар walker разгледах какво се предлага в БГ и после в интерент.Ами тук струваше 120-130лв а аз го поръчах от Щатите за 36$,платихме shipping-a до тук + застраховката на стоката по време на пътя и въпреки всичко играчката излезе по евтина отколкото аз щях да я купя от магазина в БГ.
Понякога много ме хваща яд,че нямам близак роднина който да ни праща неща на прилични цени,но какво да се прави.

# 259
  • В полите на Пирин планина
kokonka , това вярно си е срамота - и то при "високите " доходи на българина. А при нас в провинцията, сравнено със София разликата в доходите е още по-фрапантна. Абсурд е да си купя количка от 1400 лева, защото аз работя за тия пари 3 месеца  ooooh!

# 260
  • Пловдив
Така ме хваща яд значи ..  #Cussing out
Значи в Канада 300$, а тук .... ужас ...
И идея си нямах, че количките в САЩ и Канада могат да са по-евтини от тук ...
И то моята сестра ме е объркала, защото тя неможе с какво да е, и си взеха количка за 1000$, ама работят здраво и за много добри пари в щатите. Така че могат да си го позволят ..
Обаче ние тук какво да правим???
Айде да не се ядосвам повече, че бебчо ми дава знаци откъм корема, че иска да си говорим и да си мислим за по-хубави неща  Heart Eyes

Иначе количките на Алекс и Илияна са хубави.
Честито, и само хубави емоции с тях  Peace

# 261
incandescent- определено си е срамота.... то вярно, че аз направо America открих днес, ама...
Цената на модел    Чико C5 в БГ e280lv, в САЩ $89 определено курсът на долара е висок.

Последна редакция: чт, 20 сеп 2007, 21:29 от kokonka

# 262
  • София
ЗДРАВЕЙТЕ!!!  bouquet
Радвам се,че има такава тема и с кеф бих се присъединила към вас.Хубаво е да знаеш,че не си сам Grinning Grinning Grinning

# 263
L A L K A, добре дошла Wink   bouquet

# 264
  Момичета,искам пак да попитам ,ако знаете къде правят Доплер и колко струва?Моля ви за бърз отговор,ако имате информация(питам за София) Flutter

# 265
  • Варна
  Момичета,искам пак да попитам ,ако знаете къде правят Доплер и колко струва?Моля ви за бърз отговор,ако имате информация(питам за София) Flutter

В Майчин дом със сигурност, била съм.

# 266
  • София
Привет и от мен!

Излезнаха резултатите от амниото - този път ще е мъж. Всички много се кефят, че сме ги били нашарили, а на мен май тайничко ми се искаше още едно момиченце. Но и това няма да върна - само да дойде, пък да е живо и здраво  Laughing

Нашата количка е Чико, 3 в 1; оживя след малката  Wink Сега зимният кош ще ме ползва още повече - каката основно седеше в него по време на студовете. Много бях доволна от нея - лека и маневрена, ползва се дълго време - не търсиш друга, когато се смени сезона.

Лека нощ  Sleeping

# 267
  • Варна
Добро утро!
Деби, честит мъж   bouquet

Мацки, днес ще стигнем 15 страници, предлагам да сложим заглавието на assydi от миналия път:
Есен идва, с багри оцветява, ЯНУАРЧЕ чака своята поява!
Очакваме и други предложения Simple Smile

# 268
  • София
Добро утро!
Предложениеото ми харесва:)
ДОплер знам че правят и в Шейново,има голяма табелка на един кабенит,но незнам как става записването.
Успешен ден на всички!

# 269
Добро утро на всички ,
 аз днес няма да съм на работа  Party  newsm68
 ще ходя малко на шопинг и на фризьор - довечера съм на сватба  Party newsm68
Аз много обичам сватбите и смятам малко да потанцувам с бебка .
Утре ако ми остане време ще пусна снимчици . В неделя имам рожден ден / вече наистина /
и плануваме утре да отидем до Пампорово малко на разходка .

Относно отоплението : Сега имаме два климатика / в детската и спалнята / - платих 73,00 лева ток за миналия месец .
Скоро трябва да вземем още един голям климатик за хола и трапезарията .
И така смятам да изкараме зимата . Колко ток ще плащаме тогава идея си нямам - като се има предвид , че EVN вдигнали цените от миналия месец .
В този ред на мисли да Ви питам - Колко градуса  трябва да е стайната температура за бебка ?!

Относно количките  : Щом в Канада са по евтини - ако искате да направим заявка към мамите от там и да ни пратят цял тир, така може даже и още по ниска цена да получим ...  нали все пак е пазаруване на едро ... smile3521 smile3534
Хи- Хи - Хи - аз нямам претенции ... нищо не разбирам от детски колички - каквото ми пратите .

Шегувам се, разбира се .
Весел ден от мен и до скоро .

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 08:50 от Усмивка !

Общи условия

Активация на акаунт