Ритниче отляво,ритниче отдясно,на ЯНУАРЧЕТО му става тясно!

• 15 895
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
Ние ще си имаме момченце! Simple Smile

Тук за разлика от канадските ехографи служителката беше много подробна и всичко ми обясняваше, докато си правеше замерванията. Единственото, което не успя да види е лицето, та май след време ще ме пратят пак да ме гледат.

# 46
  • Canada, ON
Софийските мами - много сте хубави! Но бях останала с впечатлението, че ще сте доста повече на срещата:)

А тук зимата е наистина дългичка и студеничка... Та исках да ви попитам относно количките - тези, колички, които имат допълнително кошничка, дето е и седалка за кола и става да се закачи за количката - колко време максимум бебето може да прекара в такова нещо? Щото тези кошнички нали не позволяват хоризонтално положение, от където ми се струва невъзможно бебето да се върти на лява или дясна страна, а трябва все в една и съща поза да е... или поне на мен така ми се струва, което ми изглежда ужасно.

Atti , честито момченце!

# 47
  • София
Здравейте и от мен . Много хубаво ни е спретната витринката. Браво на дизайнерките Hug

Много благодаря на anqi 0987 за инфото относно извеждането на зимни бебета навън, хвърли ме в дълбок размисъл, че ние нали сме двама и кенгурото... и кошничката... ooooh!, ще е приключение.
А иначе , количка взехме , даже си е вкъщи вече на ABC design , много приятна материя и колелцата също са маневрени и най-вече е лека. Взех и чувалчета на Giordani.

Легълцата само сме ги избрали на Bebedizain една хасковска фирма, с кош който се люлее, шкафче за повиване с чекмеджета и ракличка, отдолу с три чекмеджета, впоследствие става на голямо легло, шкафчето за нощно шкафче, а още по-късно , коша на бюро.
Ценичката си я бива 389лв., но пък ни се видя практично и с дълъг живот. Grinning

Честито и на Atti за младежа  bouquet, друго си е като знаеш, какви цветове да избираш и на какво именце да се спреш.

Последна редакция: сб, 15 сеп 2007, 03:02 от pitia

# 48
  Добро утро и честит празник!!!Сега почваме да се приготвяме за училище и много се вълнуваме,особено като знаем,че ние ще открием програмата Laughing Laughing Laughing
Тези дни по-вече ви чета,че доста задачи ни се събраха и най вече се опитваме да си направим сайт-уж щеше да ни го правят,ама после ни дадоха рамката и каза-пълнете си я-снимки,материали...И за сега само се туткаме и не знаем от къде да го почнем Thinking
  За леглото-и аз си харесах това дето после ставало на голямо и с бюро,обаче дали има толкова живот в едно легло?За материала не съм много сигурна,иначе идеята е добра.Пък разходките-живи и здрави-то  ще е малко и съвсем не съм сигурна.че ще посмея да го разнасям в кенгуру при една студена зима-предпочитам да мъкна количка и да съм спокойна,че не му е студено.Може би така ми се говори,щото сме  в къща  и няма да ми е трудно,пък и баткато ще е наоколо Mr. GreenАз видях в един магазин на Пинокио една(не видях производителя),която беше количка-копие на тези от едноооо време- с бели  големи гуми,супер амортисьори,висока,естествено тъмно синя,че и чак със завески(тип перденце)Много ми стана смешно,ама цена и беше около 1200лв.,което вече не беше зебавно и се замислих дали някой,някога би си купил подобно чудо newsm78
  До скоро и лек и успешен ден на всички ви!!!

# 49
  • София, Дървеница
ЗДРАВЕИТЕ
ЗА ОГРОМНО МОЕ СЪЖАЛЕНИЕ НЕ УСПЯХ ЗА СРЕЩАТА ЗА КОЕТО АДСКИ СЕ ИЗНЕРВИХ НО ИЗНИКНА НЕЩО НЕПРЕДВИДЕНО.МНОГО ИСКАХ ДА СЕ ЗАПОЗНАЯ С ВАС.ДАНО ИМА И ВТОРА СРЕЩА.ЦЕЛУВКИ НА ТУМБАЦИТЕ.
И аз така  Cry

# 50
  • София
Светльо също е зимно бебе и след 20тия ден си беше все навън:)Даже му слагаш коша на терасата да си спи там.а аз си седях вътре на топло:)Пък и както микки е писала по-горе когато не си вкъщи е удобно защото бебто си седи в него,а не се чудиш къде да го сложиш да спи.Но това си е въпрос на личен избор,то затова има толкова много модели според изискванията на родителите:)

Чудесни снимки от снощи,сега остава да кажете кога е следващата среща!

# 51
  • Варна
Добро утро!
Честит празник!   bouquet

За излизането зимата - Мони е родена в края на септември, значи по студовете е била на 3-4 месеца, но сме били навън по 2-3 часа на ден, то иначе вкъщи изперкваш  #Crazy Не е задължително да бъде със зимен кош количката, защото той се ползва до към 5я месец. Може да е комбинирана със зимно чувалче, а отдолу бебенцето добре завито.
Кафява мечка - може би час-два максимум да изкара бебенцето в столчето, или кошницата както й викам аз. Аз повече не бих го държала, а и това само при по-дълго пътуване.

Хубави снимки момичета, ама много скромно  Grinning
Ние днес ще се поразходим с Мони из квартала, може да позяпаме учениците  Grinning

# 52
  • В полите на Пирин планина
Здравейте!
Честит първи учебен ден!
Моята колежка има първокласничка и сега се готвят да отиват - много сладка е и възбудена.

Естествено, че зимата ще се излиза навън. Иначе само в къщи е много затормозяващо. Особено, ако е по-меко като миналата зима - за по-дълго време. Коцето е роден в средата на февруари и от март месец най-редовно излизахме.

# 53
Добро утро и от мен! Вярно, че са ни малко снимките, но пък са хубави  Wink. Разбърборихме се повече, та добре, че zaika baika се сети да се снимаме и навън. Другият път ще има повече снимки, но и ПОВЕЧЕ мами! Heart Eyes

# 54
Малее от кога не съм писала ...то от моткане насам натам може ли  newsm68Минахи аз вече поредния преглед с видеозона...бебка си е страхотна ама не се спира да рита..да се прави че суче всичко се видя smile3501Само дето много ниско я нося...и с тоалетната сме на Ти през 5 мин Simple SmileИ на мен хемоглобина ми е нисичък ама е поносимо изписаха ми Центрум Матерна и Зимафлуор малко витаминчета.Очаквам скоро и аз да се поснимам малко че да се похваля с коремчето си колко е пораснало0 все едно една малка топчица съм глътнала newsm62Сега искам и да честитя на всички 15 септември весел и усмихнат ден  newsm51

# 55
Добро утро на всички и честит първи учебен ден.  smile3525 newsm51

# 56
  • до една звездичка
Привет на всички работещи smile3523, почиващи smile3524 и празнуващи  Party Timeмами.
И поздравления за най-големите ентусиасти снощи  lalalala smile3501
Аз, за съжаление не можах да се присъединя към вас, защото толкова много ме заболя главата в края на деня, че едвам се прибрах в къщи newsm61
Мами, искам да ви питам: чувствате ли болки понякога високо в корема? Мен ме боли ту в областта на черния дроб, ту от другата страна, просто е ужас - доста силно и продължително, бих казала...
Питах докторката си и тя ми отговори, че е нормално, предвид факта, че бебето расте и притиска тук-там органи, черва и прочее. Не знам, доста е болезнено и ме плаши, как е при вас?

# 57
Здравейте мами,
аз от работа не можех да се включа по - рано и сега какво виждам ...
не само че имаме нова тема, ами сте изписали цели три страници ...
Браво, браво .
Честит първи учебен ден !
ама то с тези стачки ще има ли такъв ?!

Аз почивам днес и започвам да си чистя къщичката .
Чета, че коментирате количките, но аз още не мога да се включа с мнение - нямам опит и не съм гледала нищо по магазините . Уж не съм от суеверните, но да ви кажа малко ме е страх да избързвам с покупките .
Страхотни снимки сте си направили, жалко че съм далече и не можех да дойда на срещичката .

Поздрави от мен, весел ден и до скоро  Hug

# 58
Мами, искам да ви питам: чувствате ли болки понякога високо в корема? Мен ме боли ту в областта на черния дроб, ту от другата страна, просто е ужас - доста силно и продължително, бих казала...
Питах докторката си и тя ми отговори, че е нормално, предвид факта, че бебето расте и притиска тук-там органи, черва и прочее. Не знам, доста е болезнено и ме плаши, как е при вас?

Мен не ме боли все още ...  усещам само леко притискане горе някъде към стомаха ...
но знам, че мой приятелки се оплакваха от същите тези болки .
Мисля, че е нормално / бебето наистина притиска доста органи / , но все пак говори отново с лекарката ако много те притеснява - може да ти даде нещо , което да те успокои .  Peace

# 59
Здравейте. Много съжалявам, че не можах да се запознач с вас вчера. SadАз всъщност дойдох, но към 8.15ч.  Обикалях заведението инакрая питах за маса с бременни, но си бяхте тръгнали. Надявам се на другата среща да успея да дойда и да се видим. До тогава би трябвало да съм в болнични и да съм по свободна.
Успешен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт