Ритниче отляво,ритниче отдясно,на ЯНУАРЧЕТО му става тясно!

• 15 903
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
slan4ogled Благодаря ти много .
Да, наистина беше невероятно - не само мястото, което мъжа ми беше избрал да ме заведе  , а и днешния ден  - все пак е Вяра, Наежда и Любов    .... И момента беше страхотен .
айде стига ... съм писала, че се развълнувах много от спомени .
И без това искам още веднъж да се омъжа - много ми харесва сватбата ми .
ама ....

# 91
  • В полите на Пирин планина
Добро утро!
Честит празник - Вяра, надежда, Любов и София! Честита годишнина на Усмивка!

# 92
  • до една звездичка
Добро утро и от мен.
И честит празник на всички именици!

# 93
Добро утро на всички от мен, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на празнуващите да сте ни живи и здрави и ние покрай вас   bouquet
Ние в петък ходихме на консултация в Плевен в КИРМ, всичко е наред, малкото зверче вече тежи 440 гр. и е дълго 24-25 см.  smile3501, видяхме го на 3D и баща му каза че бил грозен  Winkшегува се естествено. Е,  те все още не са особено красиви...но ще станат. Ми за сега толкова от мен, лек ден на всички и хиляди усмивки  Hug

# 94
Честит имен ден на всички празнуващи днес!   bouquet

Усмивка - честита годишнина и весел празник  Hug

Ню Валя - това с болките в срамната кост и аз го имам. Много е странно усещането. Казаха ми, че може на много неща да се дължи, но най-вероятно в моя случай било на това, че бебо си е седнал на дупето и там ме рита - усещало се така в тази област.

# 95
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

Усмивка! честита годишнина и на теб, много романтичен да бъде и днешният ви ден  Heart Eyes

# 96
Вал, тази болка в срамната кост я познавам, ужасТна е Tired
Предният път умирах от болки след 7я месец до края.
Сега пак беше започнала да боли, но мисля, че с Магнезия я постопирах.

# 97
  • на плажа
Добро утро и честито на всички празнуващи!

# 98
Dobro utro i ot men!4estit praznik na vsi4ki praznuva6ti i 4estita godi6nina na Usmivka Grinning
lek i uspe6en den na vsi4ki krasivi mami!

# 99
Здравейте мамчета. Честит празник на всички  Hug Искам да попитам някоя от вас има ли обеца на пъпа и знае ли кога трябва да се махне, въобще пречи ли ?
Лек и успешен ден на всички

# 100
Честит празник и от мен на именниците и на Усмивка!
Хубава седмица на всички мамчета. На мен нещо не ми се тръгваше тази сутрин, имах кофти задачи за вършене още от сутринта, но пък се срещнах c lusesita в автобуса и ми стана много приятно. Хубаво е, че се запознахме на срещичката, така сме и разпознаваеми вече  Grinning.

# 101
Здравейте и от мен!
Коконка да ти е жива и здрава София, много да те радва и разбира се през януари да стане кака!!! От името на моята малка София благодаря за поздравите!!!
Усмивка! честита годишнина!!! Много любов и семейно щастие!!!Аз отивам да запазвам ресторант за довечера, на фризьор, на пазар и т.н.
Лек ден на всички!!!

# 102
  • Карлово
Честит празник на малки и големи именици!

# 103
Здравейте мамчета. Честит празник на всички  Hug Искам да попитам някоя от вас има ли обеца на пъпа и знае ли кога трябва да се махне, въобще пречи ли ?
Лек и успешен ден на всички
Аз имах и честно казано не усещах да ми пречи с нещо,но по съвет на лекаря си я махнах преди седмица.След като той ми каза,че пречи,значи пречи.. Grinning

# 104
  • София
И аз имам позната с обеца на пъпа и си я махна към 7ми месец,незнам по каква причина,вероятно препоръка на лекар:)

Общи условия

Активация на акаунт