Ритниче отляво,ритниче отдясно,на ЯНУАРЧЕТО му става тясно!

• 16 162
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
  • Карлово
Юле, то при нас проблема е повече в третата сливица, оттам винаги почти след хрема ми прави и възпаление на ушите. Но трябва да чакаме да стане на 4-5 години, в повечето случаи се израствал проблема. Но ще пробвам с урината, ама като пие сега антибиотик newsm78 Иначе кърма и в нослето действа безотказно при нас, против хрема. Аз също си падам по бабиние лекове, но понякога ме е страх да ги прилагам върху Мартина, виж мен си само с това лекувам.

# 151
Здравейте мами- мадами,
Моята седмица започна направо фантастично да се оплача на бързо: за моя огромна изненада, направо съм потресена.Оказа се, че курсът, който стартирам в момента се вихри с пълна сила. И като ме чакат едни домашни, и дискусии, и простотии тази седмица- не е истина, а имам отвратителен държавен изпит другата събота в съвсем друга сфера. Просто трябва да издържа психически и физически, понеже нямам физическо време да напиша всичките домашни, та трябва да устискам 10 дни-ужас.
микки- много гадно, че малката е болна, особено като знам ухо как боли-миличката x x x
Филипа- малкия оше ли ти е болен:((( много неприятно
Валя- аз като ги погледнах хаповете- те и мойте са с цинк
И аз съм привърженик на пиенето на мляко вместо синтетичен калций, обаче явно на мен ми е необходим малко повечеко калций, сигурно е от годинките вече:)
Всички болни- малки и големи скоро да се докладвате здрави:)

# 152
  • Карлово
ДУ!
Тази сутрин Мартина реши да ми припомни бебешкия си период-събуди се в 5:30. Shocked Още малко ни остава да започнем да се надпреварваме чие бебе е по-ранобудно Mr. Green Припомних си тези дни, дълги, дълги, започващи в тъмни зори. И взе, че ми стана едно мило. Макар, че рядко ми се случва, но понякога си спомням какво беше ежедневието ми с Мартина като бебе и ми се приисква по-бързо да изминат дните до януари. Напоследък излизам и с майки с новородени, та съвсем ми се приисква да гушкам едно малко беззащитно бебче.
Забравих да се отчета от ехографския ми преглед онзи ден. Бебчо отговаря на 24 седмица, а си погледнах лентичката. Пак ще имам едро бебе, може би Laughing
Коконке, ще издържиш, ние жените сме свикнали с много дини под една мишница. Чакаме след 10-ина дни да се похвалиш с взетия изпит.
Хубав ден!

# 153
  • Варна
Добро утро!
Вчера докато се наканя да пиша и форума цял следобед го нямаше никакъв..
Микки, дано бързо се оправя Мартина! Имаш ли баби на разположение да помагат, ти нали сега ходиш на работа? А за ставането рано - при нас беше към 6-6 и нещо, направо беше ужасно, добре че бързо мина този период.
Коконка, ще се справиш! 10 дни не са много време  Hug
Филипа, доста време мина, той нали изпи един антибиотик? Дано почне да се оправя  Praynig
По въпроса с Магнерича - аз пия яко по 3 пъти на ден вече три месеца. Не мога да го гледам вече..Витамини си купих, ама съм много несериозна  Tired
Браво за хубавите новини от прегледите! Само така!  Grinning
Във Варна май няма да има такова изложение, а много ми се иска да е всичко на едно място.
Incandescent, може ли едно въпросче към теб? В страницата на НОИ където се проверява с ПИК код за болничните, кога се появява информация - когато ти преведат вече парите, или по-рано евентуално когато са пресметнали? Вече ми изтичат 30те дни, а уж няма проблем с болничния. 

На всички хубав ден!

# 154
Добро утро на всички . Hug
Вече е време  да ходя на работа .
За всички, който се интересуват от Пловдив - във вторник на 25 ти започва
Курс за Бременни .
Пъровата тема е - Какво да купим за бебето, което очакваме .
Втората тема ще е - Кърмене .
Който желае и има възможност може да ходим заедно

Весел ден и до после .

# 155
По въпроса с Магнерича - аз пия яко по 3 пъти на ден вече три месеца. Не мога да го гледам вече..Витамини си купих, ама съм много несериозна  Tired

Защо пиете Магнерича ?!
на мен не ми е изписван сега .

# 156
  • Карлово
Алекс, нямам баби, в болничен съм. Добре, че взимат да ме замества един пенсиониран учител, че иначе учениците съвсем ще я закъсат. А са 12 клас и повечето ще кандидатстват с математика.

# 157
  • В полите на Пирин планина
Добро утро!
Това променливо време явно разболява всички. И мен нещо ме преболява гърлото, та да видим. Смуча някакви билкови лукчета, за да не прибягвам до лекарства. За болки в ухото много помага няколко капки сок от алое - изпитано е. Сокът от алое помага и при хрема.

Алекс, нямам представа кога качват информация за обезщетенията в сайта на НОИ. Питай по телефона какво става с обезщетението и защо не го превеждат.

Снощи моят син без никакви предходни симптоми като легна и започна да кашля неудържимо. Поне половин час се давеше от кашлица. Беше гушнал до него едно плюшено куче от неизвестен произход и в мен се прокрадва съмнението за някаква алергична реакция  newsm78 Махнах кучето и малко след това спря да кашля. Направо ме побиват тръпки с тези китайски играчки вече.

микки, математиката ми е любим учебен предмет. Едно време бях в специализирана гимназия сматематика.

# 158
  • до една звездичка
Привет мамчета!
Искам да ви питам: как стои при вас въпроса със стриите?
При мен за съжаление, резултата е 0:3 за тях smile3514
Толкова много ме сърби кожата, особено на гърдите, че полудявам!
А не е като да не се мажа - напротив, използвам кремове и мазила и то доста мазни, сменям ги често...
Май ще излезе вярна приказката, че ако си предразположен към подобна гадна напаст, няма спасение, каквато и козметика да ползваш..Уфффф!

# 159
Добро утро мами.
Аз не пия нищо. Доки каза – плодове и зеленчуци.
От грипа се предпазвам с витамин С. И вече втора година ми помага безотказно.
Лек ден на всички, и се пазете.

# 160
  • на плажа
*dega* , не ми говори за стрии, че това е моят кошмар. Много ме е страх да не стана като зебра Sick. Плескам се с най-различни мазила и да чукна на дърво до сега няма нищо, но и мен ме сърби кожичката, обаче има време  #Cussing out. Чувала съм, че се появяват най-много в деветия, но  Praynig да ни подмине поне това.

# 161
Здравейте, мами.
Аз да ви се похваля вчера сбеб4о си взехме държавния и вече сме с висше, сега малко почивка и почвам бебешките книги.
Толкова съм доволна, че се свърши вече.
Сега като ще му ударя една почивка, само да не беше тая тъпа работа....
Ей такова хубаво настроение имах и като стъпя тука направо откачам.

# 162
Добро утро и от мен!

мики, много мило ми стана и на мен като пишеш за тези ранни месеци, усещам че искам и аз по бързо да идва времето до януари. Но и малко страх ме хваща, бебешкия перид при мен е бил все едно преди сто години. Whistling
Дано всички малки и големи бързо оздравяват. Praynig

Алекс, пишеш че инфото в НОИ може да се види с този код, а от къде може да разбера моя, че нещо не го знам. newsm78

# 163
  • Варна
Здравейте и от мен,

Евито честито дипломиране! Умно бебе ще се роди с висше образование:)

За стриите, аз нямам от предната бременност, но сега ще видим ooooh! Мажа се засега с хидратантен лосион, като го свърша ще взема нещо по-мазно вече. Не ме сърби засега, но това за гена е абсолютно вярно. Е, разбира се зависи и колко кг се качват.

За лекарствата пих Нош-па, но док каза че Магнерич няма смисъл още. Сега не пия нищо. Предната бременност от 5 месец до края си пих Нош-па и Магнерич.

За покупките нищо не съм купила, харесала съм си една количка втора употреба, ако стигне до мен евентуално това ще е първата покупка:)

Днес съм на преглед при наблюдаващия ме лекар, дано мине добре. Не ме гледал от 2 месеца и повече.

Лек и хубав ден!  bouquet

# 164
Евито, честито дипломиране.  bouquet Сега мисли само за доброто на бебчо и не се ядосвай на работа. Naughty

zaika baika, по колко пъти на ден пиеш сега вит.С?

Общи условия

Активация на акаунт