Ритниче отляво,ритниче отдясно,на ЯНУАРЧЕТО му става тясно!

• 16 162
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Все пак има радост днес  Grinning Сега пак влязох да проверя и си пишеше всичко за моя болничен, и сумичките са толкова колкото си смятах. Сега остава и да ми дойдат по сметката  Mr. Green
Шушони, Персонален идентификационен Код /ПИК/ се получава по принцип от НОИ-то в града, попълваш молба и след 3 дни мисля че ти го дават. Преди време пращаха едни писма на всеки /аз имам от 2003 и 2004 година/ където пишеше през годината кой те е осигурявал, та на тези писма в долния десен ъгъл го има този ПИК. Ако си пазиш писмото, няма нужда да ходиш до НОИ.

# 166
  • Пловдив
Здравейте мами,
бих  искала да се присъединя към вашето задушевно общество  Simple Smile
на 29 год съм и 4акам първо беб4е на 05.01.2007 и може би ще трябва да купувам розови дрешки  Simple Smile

# 167
Благодаря, Шушони!
А какво обсъждате за НОИ, че ми стана интересно, какво проверявате, колко ще ви бъдат болничните, кажете и на мен, че ми е интересно, да знам като стане време, да си гледам да няма изненади.
А как е първокласника,Шушони?
Харесва ли му училището?

# 168
Алекс, благодаря ти. Още тази вечер ще проверя вкъщи дали пази нещо. Thinking

Евито, с този ПИК код можем да си проверяваме в сайта на НОИ болнични, плащания и т.н. Полезно е да го знаем. Особенно ако имаш некоректни работодатели. #Cussing out
Благодаря че питаш за първокласника. Много е ентусиазиран, и вече има първото "Браво". Много ми е сладък вечер като почне да разказва впечатленията си от деня. Heart Eyes

# 169
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Днес и аз съм на работа ама се чудя защо дойдох. Да ви се оплача. От миналата седмица имам едни такива ....  newsm78 ох как да го кажа....като спазми ниско долу. Коремът ме боли почти целият. Чувствам го доста напрегнат. Ходих при лекарката и тя ми изписа Магнерич 3х2 и Папаверин 3х2. Нещата се пооправиха но това трептене ниско долу не минава. Мислех си, че хълца бебо ама да хълца почти постоянно толкова време??? newsm78Лекарката каза, че това е контрахиране на матката, ама не трябва ли от лекарствата да ми мине? Определено сякаш седналата поза на бебо хич не му харесва.Вероятно ще спра работа. То хем ме изнервя това, хем ми създава дискомфорт и постоянно ми се струва, че адски много ми се пишка. Embarassed А като отида - почти нищо. newsm78 С Алекс съм нямала такива проблеми и не знам какво да правя.
Оплаках ви се.  Sad
Сега ви пожелавам лек и успешен ден.  Hug

# 170
Аз съм вече много болнааааа newsm45Не мога да дишам вече..само кашлям и се суполивя...днес прочетох че може да пия осцилукокцинум  и че много помагало и веднага отидох до аптеката да си го взема че незнам.Има ли опсаност бебка да и стане нещо много съм притеснена. smile3518

# 171
Евито, честито дипломиране.  bouquet Сега мисли само за доброто на бебчо и не се ядосвай на работа. Naughty

zaika baika, по колко пъти на ден пиеш сега вит.С?

Пия по една таблетка (разтворима 1000mg) на ден, обикновенно сутрин. И то в дните когато има опастност да се разболея.

mond78, добре дошла.  Hug

# 172
  • Пловдив
Опс , 05.01.2008 естествено

# 173
 GrinningЗдравейте момичета! Ще приемете ли още една мама с шаващо януарче Hug
Честито на Ewito за дипломирането.
Стискайте палци и за мен на 28 сеп.,че ми предстои държавен изпит и ми е много притиснено!
За стриите: те са ужасна напъст мацам се с различни мазила и никаква полза, цялата съм в стрии.

# 174
Аз се мацам с бебешко олио и съм много доволна за сега нищо не ми е излезнало.сутрин и вечер се мажа и хич даже и не ме сърби корема.

# 175
  • София
Хей, продължаваме да се увеличаваме.Simple Smile Добре дошли на mama siska и mond78 Леко бременеене и едни сладки януарски бебета.  bouquet
Въпросът с НОИ живо и мен ме интересува. Като боледува малкия често и губя козите на парите си от всякъде. ooooh! А сега и с тия продължителни болнични дето предстоят - съвсем.  Thinking

# 176
  • Варна
GrinningЗдравейте момичета! Ще приемете ли още една мама с шаващо януарче Hug
Здравей! Кога ти е термина?

# 177
  • София
Лекарката каза, че това е контрахиране на матката, ама не трябва ли от лекарствата да ми мине? Определено сякаш седналата поза на бебо хич не му харесва.Вероятно ще спра работа. То хем ме изнервя това, хем ми създава дискомфорт и постоянно ми се струва, че адски много ми се пишка. Embarassed А като отида - почти нищо. newsm78
Би трябвало да ти мине от лекарствата, така че се обади на лекарката си, тя може да ги смени, да смени схемата или да добави нещо, така че да няма спазми и си почивай повеч. А за това, че ти се струва постоянно че ти се пишка - когато матката има контракции, това влияе на пикочния мехур и създава изкуственото усещане, че ти се ходи до тоалетна, без да има защо.

Бих искала да се запиша на първа страница - чакам  момиченце, години 38, второ дете (не бременност - първото детенце чакаме да го вземем до 15 дни Grinning)

# 178
Добре дошли на новите мами! Лека и безпроблемна бременност  Hug Алех, ти къде пазаруваш бебешки неща във Варна. Иска ми се да отида в един голям магазин каквито има в София и да си накупя всичко.

# 179
  • София
Фоксче добре дошла и ти.  bouquet Лека и безпроблемна.
Това за Исак нещо не го разбрах. Извинявай. Embarassed Осиновявате го или??????

Общи условия

Активация на акаунт