"Есен идва, дъжд вали - ДЕКЕМВРИйчето пълзи и се учи да върви"

• 10 909
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Вержи, не се казва сецках - много мръснишки звучи! Кажи го нежно - понтесирах...

единица за измерване на сексуално удоволствие - 1 Понтес  Joy
"-как беше снощи?
-5 по скалата на Понтес"
 smile3532

# 256
 Ей момичета страшни те просто! Развеселихте ме от сутринта.
Та да ви се похваля и оплача. Снощи комахдировахме малкия в баба му, оставихме го да спи там и днес през деня ще е там. Оставих го с намерението да се наспя една нощ и днес да си изчистя "голямата" къща основно и както трябва. Да ама след като тръгнахме от свеки се намерихме по случайност с едни приятели и от дума на дума айде в едно кръчме, от там на диско да разкършин задници, аз силната на водка /от година и нещо не бях пила/ та днес не мога да се съвзема,  #Crazyмотае ми се всичко, една конска доза кафе и айрян пак не ми поага.  SickЩе си изчистя къщата на кукуво лято!
Та мисълта ми е ако имате на кого и имате възможност - оставяйте децата дори и за един ден или за една вечер, доста е.....  отпускащо!

Май липста на секс кара много от нас да изкукват!

# 257
единица за измерване на сексуално удоволствие - 1 Понтес  Joy
"-как беше снощи?
-5 по скалата на Понтес"
 smile3532

Вержи, ама требе да е до сто, щото при нас - дето се родеем с Родоския колос, нема 5-6, мярката е 50 -60... Големи хора сме!

# 258
  • Варна
ам тъй кажети биии, де да знам аз рода от гръцко неам не знам как се броят тез работи у комшийско  Laughing
аз като една членка на Тракийско - Маджурски (пестелив демек) род (от дето и да го погледнеш) броя до 3 -
1:  Sick, 2:  Rolling Eyes, 3:  #Crazy 
демек при мене няма такъв голям спектър от вариации , у комшийско явно са по-чувствени натури Laughing 

# 259
Ейии добра раздумка сте си устроили на гърба на Понтес LaughingМалко настроение вкарахте в темичката на фона на болестите напоследък.Само така Peace
Ние днес да чукам на дърво и камък сме май по-добре и нямаме Т, но ще видим как ще бъдем през деня newsm78.
За срещичката ако сме здрави в 12 ч. ще дойда, та да мога към 14ч. да се пребера Rolling Eyes
Нашият режим е следният:
От 12 вечерта до 9 сутринта се кърмим 1234567 пъти и като станем и давам плодово пюре + малко каша, но най-често само пюре, че не иска да обядва около 150-160гр.                         
обяд-13-13,30ч. и 14 лягаме да спим с малко цокане-само за приспиване
16,30ч. малко сокче, а понякога не
18ч.каша+плодово пюре сега колич. е в полза на кашата за разлика от сутринта и вин аги различни каши и пюрета 180гр.
21ч. се кърмим и заспиваме.
Хайде това е за сега, че сме нещо едни кривииииииииииии ooooh!

# 260
  • Бургас
Аз отдаван съм останала без думи  Laughing за туй само ви изчитам кикотейки се и оставам на страни да гледам сеир  Joy

На някого щях да отговарям за нещо, ама утиде..... с тия понтесхирания....

# 261
Аз отдаван съм останала без думи  Laughing за туй само ви изчитам кикотейки се и оставам на страни да гледам сеир  Joy

хммммм и аз правя нещо подобно Laughing

# 262
Мммм да ама аз сега не разбрах по скалата на Понтеса мойто схванато рамо, кой бал се води  Laughing
Гледам обаче не само Ники останала без думи, тя и Понтес не може да каже нищо, освен едно измъчено спрете се, ама чува ли я някой. А и лошо фЧепатление ми прави услужливостта на някой съфорумки относно сексуалния и жувот..........Завидехте вие ейй  Joy
Аз днес пак съм на танци и ще въртя знойна окръжност около младежи по потници и мускули  Rolling Eyes

Теодора вчера за първи път се събуди в 10:00 и не спа 3 часа, демек я преборих чак в 1:00 часа. То беше рев, то коремчето и бълбукаше и трещеше. Миличкото едвам го приспахме, но така и не разбрах от какво се получи всичко това.

# 263
..
Аз днес пак съм на танци и ще въртя знойна окръжност около младежи по потници и мускули  Rolling Eyes
..
Добре казано - размечтах се и аз  Grinning Peace
Аз моите окръжности ги върнах до старите размери - ама считайте : всички видове окръжности и желани и не  bombs...  Rolling Eyes
Времето комай става за разходки, та ще се пробваме  newsm78
Хайде, спирам спама  Stop Grinning

# 264
  • сто акровата гора
Здравейте мами  Hug
Имахме проблеми с компа нещо та не съм ви чела отдавна, като гледам много имам да наваксвам, но ако са забавни като последните страници които прегледах бързо ще стане  hahaha
Не че ми остава време напоследък  Crazy Сонче вече съвсем я затормозиха пустите зъбаци, (още няма нищо  ooooh!) и е много нервна и не дава да се отдалечавам. Играе си на леглото ама аз трябва до нея, да може да ме пипне като се протегне, нощем долепям нейното креватче до нашето и махам решетката, та като се наложи да се гушкаме да не ставам и да не се налага да я слагам при нас. Добре че ни е на колелца легълцето. Буди се по 6 -7 пъти на нощ и приплаква, аз понеже кърмата ми спря почти напълно, но все пак цедя по 40 мл някъде, та й давам нощем, обикновенно към 3 -4 ч иска, но то е за утеха, какво ще се наяде с 40 мл. Ама съм гроги вече  Tired разстрои си режима, взе да отказва пюрета, по-скоро лъжичката де и накрайника също, а си пиеше от него  без проблем, абе....дано избие нещо най после че се измъчихме всички.
Иначе от консултацията на 15.09 тежи 8,530 кг и е висока 72 см, значи за почти 2 месеца е наддала 540 гр и 3 см, което доки каза че е перфектно bowuu
Новото при нас е че папа сутрин овесени ядки, слагам й плод вътре или ги правя със сокче, харесват й повече от попарата. Сиренето си го гризкаме отделно и жълтъка също започнах да го давам отделно преди зеленчуковото пюре щото иначе се цупи като е смачкан вътре.
И да питам, давали ли сте риба на малчовците, да дадете акъл какво рибено пюре да дам че доки каза на 10тина дни веднъж рибка да папа малката, пък много се чудя какво да й дам newsm78
Прегръдки
Аааа за анкетата забравих, значи без да давам АМ, 7 месеца, после още месец и половина с постепенно увеличаване на дела на АМ щото кърмата ми намаля, пък и свършиха запасите замразена (Соня не суче от третия ден в родилното така че се цедях и давах от шише, та имах запаси доста). Сега има по 40 мл някъде, цедя и давам докато спре, иначе ми се искаше до към годинка да се кърмим ноооооооо каквото такова. Приятен ден   bouquet

# 265
  • Варна
soceress аз дадох риба на Semper - Сьомга с ориз (само техните май са от 8 месеца,другите са от 10 и 12) другото е Моруна с билков сос, но в него има лимон  Confused

# 266
Здравейте!   bouquet
За анкетата - кърмих 6 мес,но ми се искаше поне годинка!Другия път повече,ако е рекла природата!  Wink
Вчера бяхме на консултация - Ноли е 8,400 килца на 70 санта! Ама нещо не ми се вЕрва тая работа  Thinking ...на всички им се вижда по-едричка...както и да е!
Нямам много време да ви чета и да пиша,то и нищо интересно не се случва около нас!  Confused Беба е добре,аз съм добре,за мъжо незнам,че не съм го виждала скоро...прибира се ,а ние спим  Blush ,сутрин тръгва ,а ние още спим и така!  Rolling Eyes Иначе добре ми звучи по телефона!  Laughing   Laughing  Laughing
soceress,аз риба не съм давала,но се замислям по въпроса...
Айде,майчета,приятен следобед на всички!  Hug

# 267
  • Бургас
Чувствам се  все едно съм на кино прожекция. С една купа скариди /щот немам семки за чоплене/, дигнати крака на бюрото и ви  чета смехориите, ама нещо замряхте, ай ся не ми разваляйте филма ша ви замола.

# 268
Момичета, чувствам се силно разколебана относно намерението ми да кърмя  Велизара до края на тази зима   Rolling Eyes Снощи реших да изляза с приятелки и оставих Велито на баба й. Да обаче дъщеря ми се скъсала от рев и писъци и майка ми ми звънна след един час да се прибера  Cry Много ми беше кофти  Cry А щом ми звънна - положението наистина е било трагично  #Crazy
Оплаках ви се  Whistling
Кашата и аз реших да я давам малко по-късно и има ефект - по предната вечер спа да 3ч и после се събуди в 5ч  Party Аз толкова много не съм спала от незапомнени времена  Crazy

# 269
Ох, чета ви с тези каши и засищащи храни вечер и започвам да се чудя   newsm78
На Георги "активната" му част през нощта / за будене имам предвид/ е първата - до към 3.00....
После заспива сравнително спокойно до сутринта - 7 - 7.30 ч.
А нас последното ни по-сериозно хранене / плод с ориз, нишесте или бисквити/ е към 16.30-17.00.
После пие само мляко към 19.00 / пие-недопие , обикновенно/ и кърмене 20.30-21.00 за заспиване
Дали пък не си е гладен човека  ooooh!
Да иска да качи примерно този месец вместо 750 , 2 Х 750 гр например  Mr. Green  newsm78
Аз минах на разтоварваща храна вечер, че преди като му дадях "лека нощ" или някаква друга каша ми се мяткаше много неспокоен до сред нощите, та уж за добро ... ама знам ли..
Какво ще ме посъветвате ?

Общи условия

Активация на акаунт