"Есен идва, дъжд вали - ДЕКЕМВРИйчето пълзи и се учи да върви"

• 11 157
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
  • София
/ нищо, че не каза дали идеята за качамака ти харесва  Wink/
Най-изгодно е в железриите. Обиколи кварталните първо  Peace . Максимум 50 ст е бройката.  Grinning
Не навсякъде ги има, но с упорство се намират  Laughing
Аз пък си мисля, че в детските магазини за джунджурии трябва да има, особено за чекмеджетата  Thinking

Аз взех от Хиполенда предпазители за контактите, за вратите и за чекмеджетата - много съм доволна (но са по-скъпички). Бяха им свършили за ъгли, та сега такива търся. Също така ми трябва решетка - преграда...май в Премаман имаше такива.

За глутена - мисля от десети навършен и аз, но как още не съм решила, идеята с кашите е добра  bouquet

Вчера дадох едно пюре пуешко с грах, в което имаше и някакво минимално количество морков - това ми е първият опит след обривите навремето и нямаше реакция...та мисля малко по малко да започна да давам вече.

# 151
Хей момичета вдигнахте ми настроението, благодарско! Добре, че е Pontes да инспирира малко закачки да си почешем езиците.

Magesta ние ви водим с едни гърди - 9,750 кг. и 76 см., мога да ти пусна някой и друг домашен зеленчук или мръвка Wink

Ходихме днес за манипулацията на пишата, голяма драма, голям рев! На мен ръцете ми трепереха, след това. Едва се прибрах после, а пък пред мен един занесен шофьор блъсна една жена и я хвърли в моето платно, аз веднага спрях де щото видях отдалече, ама ми прималя.

Плазмон има безглутенов в кутии като АМ, на прах е, но на мен не ми хареса, стои като пясък в млякото и Лазар не го одобри.

# 152
shemet би ли споделила какво давахте срещу хремата и кашлицата.

# 153
  • София
За мамите с развинтеното сексуално въображение едно филмче:
http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=3954

Болничките да оздравяват Hug
Ние сме също на линия за среща,само времето да е хубаво Wink

# 154
  • Vaudreuil Canada
ketka давах парацетамол - по-конкретно панадол и капах физиологичен разтвор в нослето. Голяма мъка беше - не можеше да яде и да спи горкото човече ама вече е по-добре.

# 155
За мамите с развинтеното сексуално въображение едно филмче:
http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=3954

hahaha hahaha hahaha

Аз съм ЗА срещата.Надявам се тоя път да смогна да дойда. smile3503

# 156
ketka давах парацетамол - по-конкретно панадол и капах физиологичен разтвор в нослето. Голяма мъка беше - не можеше да яде и да спи горкото човече ама вече е по-добре.
ние сме на този хал от снощи и аз съм на същите лекарства+виброцил.
На мен ми харесва предложението на Магеста, за нова тема.
За среща съм за, само да сме здрави, пък може и в някой МОл да я направим.
Ще съм благодарна на морските мами, ако ми намерят морски краставички, но латинско наименование не знам, каза ми ги една лечителка по телефона.

# 157
Ние пък се лекувахме с антибиотик. Нашата педка така прецени, и въпреки моето нежелание, не посмях да рискувам с бебка. Иначе на баткото не давам такива гадости, колкото и зле да кашля. Та той го изкара само с други екстри, а имаше и температура и кашляше здраво.
Момичета, гледахте ли таткото на Криско при Милен Цветков? Това нашето не е държава бе!

# 158
На мен не ми предава хубаво Нова ТВ, та не мога да се вредя да гледам М Цветков никога.  Cry
magesta, много ми харесва идеята ти за тема!

Аре ся и аз да ви питам защо не ми яде домашното пюре от домашно агнешко, картофче и малко грах и магданозец? Всичко сварих много добре, пасирах супер хомогенно, добавих малко масло, беше сухо, но голям рев падна от това нещо! А на гербер агнешкото с царевица и морков го изяде наведнъж!?  newsm78

А днес й уцелих вкуса, на обяд й дадох две картофчета, сварени и пасирани с водата си, плюс една лъжичка извара и половин жълтък. Облиза се! Следобед й направих овесени ядки (от тез фини на Никола) и към това добавих пак една лъжичка извара, ябълка и манго, пасирах и изяде без обмисляне едно пълно 125мл-во бурканче на авент - предполагам има поне 150 като се препълни догоре. Само не знам дали не прекарявам с изварата - две лъжички през деня?

# 159
и аз не хващам хубаво Нова ТВ, но нещо и Милен Цвветков трудно го изтрайвам понякога. В общи линии не гледам ТВ...стига ми шуна от двете деца!
Аз слагам и по малко сол в домашните супи за Николчо и ги яде много добре. Иначе поглъща и всичко и от Дет. кухня. 190 грама е дажбата там както знаете и той си ги изяжда, даже супите с 1 или 2 сухара,ако са по-редки. А в Ловеч ДК е по 330 мл и тях омиташе, опитах да видя дали ще изяде цялото и нямаше проблем.

# 160
 smile3514 smile3514 Не мога да му сложа памперса.Това е някъв кошмар,върти се напред-назад,чак пък и характер проявява.Накрая се отказах и сега щъка без памперс. Crossing Arms

# 161
току що педиатъра си тръгна и е ясно  хванали сме нещо Weary  -та за сега ще промивам с физиологичен разтвор ,ще капя капки и сироп за кашлицата.Това е няма мърдане ще го мъчим пак с най-различни хватки само и само да му направим процедурите gydi

Мисля че изварата е много полезна-така каза д-рката която гостува в бон-апети.Така че 2 пъти не е много май. newsm10.
За срещата може и в ЦУМ там е доста спокойно вече.......

# 162
smile3514 smile3514 Не мога да му сложа памперса.Това е някъв кошмар,върти се напред-назад,чак пък и характер проявява.Накрая се отказах и сега щъка без памперс. Crossing Arms
хи, хи, хи...моя пък се тръшка и крещи като не стане неговата. Ама сега заспа, след като изпи цял сок на Ганчев....нали не му е добре Sad

# 163
  • София
и аз взех, че си отворих бира, докато ви чета  Party
аз съм в ямбол до 29.09 и ако някой се сколаса да дойде, да пише.
да ви запитам за жълтъка - вчера й дадох на ния малко. обаче после как се дава newsm78 в смисъл в седмицата по колко - щото педито като ми е обяснявало съм си седяла върху ушите и нищо не съм разбрала? до цял жълтък ли се стига?
ния не иска попара. обаче като седнем някъде на хапване, й давам по малко сирене и там каквото има. и троха хляб и разни такива. взела съм й едни детски бисквити на хип и давам на следобедна закуска с мляко, но пише да ги давам, за да ги гризе. ама нещо ме е страх, че ще се задави.
еси и кетка, дано се оправяте по - бързо  bouquet
и ния проявява характер, който аз упорито се опитвам да пречупя.

# 164
Я ние само да се отчете ме че днес сме били на консултация и за моя радост до края на годинката вече няма да ни боцкат с разни гадни ваксини...значи тежи ме 9600гр(надали сме 500гр) и сме 73см(пораснали сме с 2см)

Общи условия

Активация на акаунт