"Есен идва, дъжд вали - ДЕКЕМВРИйчето пълзи и се учи да върви"

• 10 911
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
И на мен 15 лв ми се вижда нормална цена. Ние миналата година купувахме испански теракот - към 13 и нещо беше.

Пешчето гледа ТВ- всичко де що има синьо.

Аз съм решила кат спра да кърмя да се запиша на карате, ей тъй за тонус, пък и за сваляне /на килограми  Mr. Green /, малко обиколко около блока и морската и чак като поотслабна, тогава на танци, щото иначе няма ме вземат в никоя група.

Първата събота и неделя на октомври има сбирка на х.Узана на ветераните туристи, много ми се ходи, ама трябва да ида с Пешо, а спомените ми от тази хижа последно са, че като не беше за дете.....и ся направо съм в разтроение: да иде само таткото, да идем с таткото, без Пешо или да идем тримата..... newsm78 Пък така ми се ходииииииииии

# 196
  • София
http://vid.data.bg/1ds872a1#vid
най - накрая и аз успях да кача клипче някъде си Mr. Green ега ти хакера съм Blush
поздрав от морето  bouquet
и още едно - http://vid.data.bg/bsz64ffz#vid

Последна редакция: чт, 20 сеп 2007, 12:12 от алексатор - чибуратор

# 197
Преди да забременея ходих в този клуб да спортувам, ама народните хора ги нямаше тогава, та сега реших да отида пак да спортувам, ама нещо лекичко като танци Grinning
http://www.danisport1.com/scedule.html

# 198
  • София
Ох, успокоихте ме. Бе ни ми пука дали са италиански, но тук в Благоевград нищо няма! Писна ми да купуваме от София и то транспорта после ни излиза още толкова пари ooooh! Та едва намерих плочки що годе да ми харесват. Сега проблемът ми е спалнята (само това остана) - тук такива мебели като нашите няма, а от София ако пренасяме пак легло и тем подобни... Thinking

Но стига с тоя ремонт, вижда му се края.
Само да кажа, че на почивката в Гърция като купувах Памперс - ми верно цената почти двойна, но НИЩО ОБЩО с нашите памперси, направо са страхотни там!

Народните танци са нещо страхотно, аз съм ходила десет години като ученичка и така съм се тренирала, че оттогава си имам мускули още Wink

Пешеходкееее, Пешеходке, трябва да дойда аз към вашия квартал да те издиря да се разберем на четири очи...

# 199
....
Пешеходкееее, Пешеходке, трябва да дойда аз към вашия квартал да те издиря да се разберем на четири очи...
Да бе ! Mr. Green
Аз като съм и квартална да не мислиш, че съм и видяла очите още ?!  Laughing
А нас вече и кучетата в маАлата ни знаят с Жижо ... то най-вече кучетата де !  Wink Grinning
Понтес , ама и Граовското ли знаеш бре ?! ...тц, тц ... Thinking
Ей изприщих се докато го науча това чудо ! То така поне си мисля - че го научих  Wink
Никки, спокойно можеш да свирнеш на някой модератор да ни банне, като съвсем прекалим със спама .... то натам  вървят нещата.... Mr. Green

# 200
  • София
Ааа, Магеста, аз Пешеходката съм я виждала...но сега като се замисля само преди раждането Thinking Има някаква мистерия тука Sunglasses
Айде моля ти се кажи на някой да те снима и пусни едно клипче как го играеш граовското да сравняваме newsm68 reverance 

Ники, можеш да ни накажеш като не ни направиш нова тема и сега тази като свърши да се гърчим без форум #Silly. Само така за нас да се научим да не спамим

# 201
  • Варна
най-после ми оправиха нета, аман от профилактики  ooooh!
гледам отдали сте се на
айде почерпете се - днес имаме годишнина с мъженце   Flutter

тая морска краставица сефте я чувам  newsm78

вчера бяхме на ДК - 8,400 (+200) 70см(+2) това е само от стрес! предния път 3 месеца стоя на 7 кг.тъкмо се зарадвах че е качила на 8.200 и сега пак застой, а ни предстои и операцията на окото...10кг дали ще хванем до годинката не знам   ooooh!
иначе е нормално вече да не качват много, но пък ние и не растем много на височина  Sad
пък си хапваме - към 200гр на ядене eat
окончателно минахме на 4 хранения дневно.
събужда се в 9-10,пие 210мл мляко
после към 12-13 пюре някакво 190-210гр,
после към 15-16 плодово,каша или попара
и към 19-20 мляко (друго не щем преди лягане)и си ляга към 21-22 Rolling Eyes
чудя се да я пробвам с по-твърда закуска вместо млякото вече,дали ще се навие?  Thinking

Лора ми беше приготвила много шарен подарък сутринта - беше се оакала до под мишниците  #Crazy освен това беше нарисувала и чаршафа и одеалото и възглавницата и обиколника  ooooh! та по тоя повод сега отивам да простирам

# 202
[Заниманията първо бяха в една детска градина в Дианаабад - по точно срещу КАТ в Дървеница, а после отидоха в Семинарията.

Дай някакви координати, ъто ми е под носа, ако са още в Семинарията!

# 203
  • Vaudreuil Canada
Вержи честита годишнина - дълги години влюбени и щастливи да сте.
Мацки голям спам сте му дръпнали ... таман реших че нещо особено се е случило та така се е напълнила темата....
Имам идеи за анкети ... любопитка-питка демек
Как заспиват децата Ви? - отговори на ръце, самички, на цица, с шише и други каквито се сетите.
Пият ли вода децата Ви? - отговори от раждането, от 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 месеца, не пие изобщо.
На каква възраст на детето ще се върнете на работа? - отговори върнах се преди да направи 3 месеца, 6 месеца, 9 месеца, ще се върна преди 1-вата годинка преди 1година и 3 месеца, преди година и половина, преди 2 годинки, около 3-тата годинка, по-късно, не съм решила още.
Кога планирате зачеване на следващото бебе? - вече работя по въпроса, след навършване на 1 годинка, след една годинка и половина, след втората годинка, след третата годинка, вече имам друго дете/деца и не планирам следващо, едно ми стига не планирам следващо.
И ако Ники се навие да ги пуска в следващите теми не се юрвайте да отговаряте веднага  Mr. Green

# 204
  • Бургас
А, да бе вие щото сте малки и не можете да си направите Копи/Пейст.
Пък и в туй смотано време какво да очаквам  newsm78 Освен и аз да се отдам на СПАМ  Mr. Green

Вержи честита ви годишнина

Желая ти всеки час по една усмивка,
всяка минута по една прегръдка,
всяка секунда по една целувка...
и безкрайно много ЛЮБОВ непрекъснато само за теб!

# 205
http://cham.dir.bg/_wm/library/?df=8&dflid=3
Ето им сайта в момента  Peace

# 206

Малии, ще жертваш за мен толкоз време, вместо да праиш секс!?!? Много ще съм ти легнала на сърце!!!
Всъщност, чий го .... държиш в Благоевград? Да не се премести? Нещо съм упустила!

Спамърката е Понтес, добре че е заета с..... други неща, та все пак не отхвърляме по тема на ден!

# 207
Аз веднъж я видях Понтес и не ми направи лошо фчепатление жената, що така за мезе все минава, незнам  newsm78

Да се похваля, че не спах, а мойто гардже и температура вдигна. Та на колко часа да редувам панадол,  осцилококсинум и вит. Ц?

# 208
Айде моля ти се кажи на някой да те снима и пусни едно клипче как го играеш граовското да сравняваме newsm68 reverance 

Колкото и да сравнявате моето граовско не моете издокарате  Stuck Out Tongue.......10 години тропах ли тропах.
Големи денсърки се извъдихте......аре марш да си гледате децата....

Ники, къв копи и пейст бе душа, ти не видиш ли, че все нещо държат в ръцете си......ако случайно са си затворили краката де  Mr. Green

Преди да тръгнем за България се заредих.....колата беше като катун.......памперси, АМ, каши...абе лудница. Ама бях предупредена, че всичко е с по-лошо качество.....ма те и цените такива де.
Абе за сериозни работи щях да пиша, ма то с толкова спамърки ти се отщява. Па и на мен лиглата колко ми треба....

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 07:38 от shrew

# 209
Пижулинка, ние Понтесчето много, ама много си я обичаме, затуй си обичаме и майтапче с нея да си правим! Да не си помисли, че се заяждаме нещо! Няма такова нещо! Hug
Панадолът си има инструкции, витамин С аз давам по веднъж на ден една малка ампулка. А Осцилококцинумът може и повечко пъти дневно, то май в началото по-ударно е хубаво да се дава.
Вержи, честита годишнина!

Последна редакция: чт, 20 сеп 2007, 14:23 от Betty L.

Общи условия

Активация на акаунт