"Есен идва, дъжд вали - ДЕКЕМВРИйчето пълзи и се учи да върви"

• 10 908
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Мн мерси за отговорите,за сега ще продължа със същия режим,явно ще се регулира като минем на 4 хранения.
Марита щях да пиша по-рано за педиатър,в 17та поликлиника има избор(на Мадрид),а и 22ра не е мн далече от зала Фестивална(до Плиска).За 17та имам добри отзиви от д-р Иванова(не знам собственото име,но мога да взема координати).

# 226
  • Бургас
Благодаря за отговорите Simple Smile Това със замразяването не се бях сетила, че е вариант. А по отношение на доизяждането то аз ще се класирам преди мъжо  Mr. Green
Айде още една задачка-закачка: Хайде, който не си е пипал настройките в профила на Известия и Е-мейл да ми каже какви стандартни отметки са сложени и също от долу след отметките каква опция е избрана за известяването, щото съм бърникала нещо и пощата ми е фул с отговори на мои публикации  #Crazy и се дразня адски много.

# 227
  • Vaudreuil Canada
Пращам ти картинка в neviana@bginfo.net как изглеждат моите настройки.

Последна редакция: чт, 20 сеп 2007, 20:55 от shemet_neveroiaten

# 228
Честита годишнина на Вержи! Много, много, мноооооооого любов!   bouquet

verolinka, не пише за деца на каква възраст е подходящо туй забавление? Май за малко по-големички като почнат да подръжават по-усилено, м?
ШамЕнет, - като си ме питала да кажа какво мисля по въпроса ти - според мен считаш, че си въвела овеса (той е най-ниско глутенов) без проблем и продължаваш, когато решиш, с ечемик - ръж - пшеница в този ред. Само, че не знам и аз дали ще намеря как да ги дам поотделно или направо заедно в готова каша (още не съм проучила какви глутенови каши има). Нека Шемет_невероятен като по-начетена да каже какво смята да прави (как и кога ще го въвежда).
Относно анкетите, които предлагаш - много добри идеи. Но тази за връщането на работа вече сме я правили - виж тук.
Браво на Ния, добре се справя с цопането в басейна  Peace
Иначе установих, че мойто дете спи много добре, ако не е яло вечер каша. Две поредни вечери не яде каша, само я кърмих и си спа до сутринта (като изключим снощи събуждането от забравена музикална играчка в леглото й, която се разсвири  #Crazy ). Та почвам по-рано да давам каша- следобедно време.
Напоследък поспивам и аз с нея следобеден сън и трябва да кажа, че това много добре се отразява и на мен, и на беба, и на татко й  Wink

# 229
ШамЕнет, - като си ме питала да кажа какво мисля по въпроса ти - според мен считаш, че си въвела овеса (той е най-ниско глутенов) без проблем и продължаваш, когато решиш, с ечемик - ръж - пшеница в този ред. Само, че не знам и аз дали ще намеря как да ги дам поотделно или направо заедно в готова каша (още не съм проучила какви глутенови каши има). Нека Шемет_невероятен като по-начетена да каже какво смята да прави (как и кога ще го въвежда).

За кашите най-лесно е овесените ядки да се дават на бебето, ако все още яде само пасирана храна - смилаш 2 супени лъжици овесени ядки (използвам на Никола) на брашно - става много лесно в кафемелачка или блендер за 10 сек. или по-малко. После слагаш смлените ядки около 150-200 мл студена вода да се сварят - след като заври разбъркваш отвреме на време да не загори и следа 3-4 минути е готово, оставяш да се задушат 10-на минути, може да добавиш масло - 1 кафена лъжичка или зехтин, сирене, мляко или пък пасиран плод, ако все още не даваш друга млечна храна. Ако бебето ти яде и не съвсем пасирана храна си спести меленето на овесените ядки, а ги свари направо.
За пшеницата - аз направих грис с плодове и се оказа много лесно и бързо за готвене - около 10 мин., малко по-дълго е от готовата каша, но определено е по-вкусно. А също и нишесте с плодове вместо с мляко става бързо, лесно и вкусно.

Поздрави

# 230
  • Vaudreuil Canada
Ами аз нищо повече не мога да допълня от казаното от tini-mini, а опита на Марита ще ми е полезен ако не намеря подходящи каши - тъй къто реших да захранвам с глутен най-рано 2-3 седмици след като се приберем. Тоест не по-рано от 10-ти навършен месец и различните зърнени култури поотделно с паузи между всяка.

# 231
Здравейте!  Hug

Отдавна не бяхме влизали във форума. Гледам много сте изписали.
Марита  мн.хубаво за овесените ядки рецептата. Ще я пробвам на бебо.  newsm53

# 232
  • София
verolinka, не пише за деца на каква възраст е подходящо туй забавление? Май за малко по-големички като почнат да подръжават по-усилено, м?

Ето в това интервю пише, 3-ти абзац http://babymusicbg.com/interesting-9meseca.html  bowuu

А имате ли представа дали може да има болка в ушите заради никненето на зъбките?

# 233
  • Варна
ооох и нас са ни замъчили едни зъбиии  ooooh! рев рев рев, ни Панадол, ни Дентинокс, ни дяволи помагат Rolling Eyes тая вечер и сополи имахме. чак сега заспахме и то от изтощение  Tired
до края на 9-ти месец трябва да са избили ... усещам че се задават 2 кошмарни седмици  Crazy ooooh!

# 234
Здравейте   Hug
Относно овесените ядки newsm78, аз ги сварявам хубаво /стават почти на каша/ и слагам малко кафява захар /може и без/ и настъргвам някакъв плод /банан, праскова, круша.../и накрая пасирам и беба папа и сякаш и харесва, макар че тя така или иначе си яде по мъничко.. /на кака и правя същото, но прибавям мед и някоя натрошена бисквита/...

# 235
Добро утро !
Регистрирам аз пак свръхактивност, ама това е защото ми е свободен компа и защото / пу,пу.... да не казвам голяма дума/ Жижо натъмани някакъв режим криво ляво с две спанета сутрин и следобед, та някакси се изкарва дори и без много разходки.  Grinning
Нека срещата да бъде вторник ?
Фиксирайте час , само  Peace
Alex shu - добре дошла отново  Hug Чакаме снимки  Laughing
verolinka - хубава идейка наистина с този клуб, само дето мисля няма да ни се наложи, че аз от сега се чудя как да отстоявам на напъните на Жижо, който само гледа как да ме гепи за ръчичка и да ме разхожда в някаква посока ..... от движение съм била имала нужда смята изглежда  Wink Laughing
Въпреки това за идеята и купона, бих могла да се включа ако се организираме на групово посещение  Peace
Вижте какво питах тук   и къде се оказа, че имало аутлет на Зара в София  Simple Smile

# 236
Аз веднъж я видях Понтес и не ми направи лошо фчепатление жената, що така за мезе все минава, незнам  newsm78

Тя така се маскира - първия път, после като развее....байряка, ще видиш ти!
Иринче, мило Понтесче, нали знаеш, че много те обичам!
Всъщност, Пижулинке, Понтесчето е добричка, мила и много сладка! Да не говорим колко е търпелива, към такива магарета като мен и още някои....
А пък, ако знаеш колко ме е яд на нея! Не стига, че детето и е злато, не стига, че отслабна мигом, ми и секс прави по три пъти на ден - за разлика от нас! Как да не те е яд!

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 09:27 от Дива ирландска пешеходка

# 237
По повод за Фпечатлението от pontes, мойто винаги е било хубаво, а най-вече чуФството й за хумор!

Сега да ви кажа какъв шок преживях вчера.
Преди две седмици имах гости от чужбина, двама мои близки, които останаха тук за 5 дни и всеки ден бяхме заедно и гушкаха беба и мен...и въобще имахме достатъчно телесен контакт. Снощи ми се обаждат по телефона, да ми кажат, че са се тествали за някакъв обрив, който им бил започнал от преди да дойдат в БГ, но като ходили на лекар им казали, че може да е алергия, но като се върнали от БГ се усилило (последния ден) и на повторно ходене на преглед се установява, че били болни от краста! Жената работи в детска градина, та може би оттам. Сега, за нас това е гръм от ясно небе, защото ние и тримата с мъжа ми вкъщи нямаме никакви оплаквания. Обадих се тази сутрин (едва спах тази нощ) на мойто педи и тя категорично каза, че нямаме нищо, щом досега не са се проявили симптомите.
Обаче, момичета, с които се видяхме миналата седмица, имайте предвид, че все пак, може и да сме носители на болестта, въреки, че мойта педка отрича, кой знае, наблюдавайте децата си!

# 238
Всъщност, Пижулинке, Понтесчето е добричка, мила и много сладка! Да не говорим колко е търпелива, към такива магарета като мен и още някои....

Хмммм.....кои някои?! Ако визираш мен....аз таковата....никога ама никога нищо не съм казвала!  Laughing
И що я рекламираш.....лИбовник ли и търсиш? Да не би мъжа и да не и насмогва?

А пък, ако знаеш колко ме е яд на нея! Не стига, че детето и е злато, не стига, че отслабна мигом, ми и секс прави по три пъти на ден - за разлика от нас! Как да не те е яд!

Как да не те е яд наистина! Пешеходке, що си такава завистлива змия а....сссссссссссссс......

Понтес, аз наистина те чакам с нетърпение на Родос......нищо, че ме излъга, аз аз пак си те чакам  Heart Eyes

# 239
Хмммм.....кои някои?! Ако визираш мен....аз таковата....никога ама никога нищо не съм казвала!  Laughing
И що я рекламираш.....лИбовник ли и търсиш? Да не би мъжа и да не и насмогва?

Никога, ама никога не съм споменала твоето ник! Ама то - гузен, негонен... И не я рекламирам, ама тоя човечец требва и да работи, нали? 3 гърла храни...

Как да не те е яд наистина! Пешеходке, що си такава завистлива змия а....сссссссссссссс......

Е, кажи си честно - теб не те ли е яд? Това ми е от ирландския корен - змийството...

Понтес, аз наистина те чакам с нетърпение на Родос......нищо, че ме излъга, аз аз пак си те чакам  Heart Eyes

Ти кво сега - подмазваш ли се? Виде дебелия ....и....

Общи условия

Активация на акаунт