ДЕЦА С УВРЕДЕН СЛУХ - 2

• 75 021
  • 818
  •   1
Отговори
# 720
Стискам палци на Криси и каката .Дано да се оправят бързо
 Praynig

# 721
скорошно оздравяване на всички  Praynig,много тъжно Cry горката марги сигурно се побърка нямам думи дано се оправят и да не се разболяват вече  Praynig.Много упорити излезнаха тези вируси  Confused. Пролетта си идва имам много работа в градината , и не мога много много да пиша.

# 722
  • В една Дупка.
Добре дошли на Антоанета и Богомил. Laughing Ще се радвам и аз за съветите, които би могла да даваш  bouquet
А тъкмо се чудех Embarassed Embarassed Embarassed, как да публикувам Поканата за конференцията, и видях, че вече сте свършили тази работа.

# 723
Здравйте какво става с Марги и Криси някой чувал ли се е с тях как е малкия има ли някакво подобрение.

# 724
  • Плевен/София
        Много поздрави от тях, температурата е свалена, но са правили снимка и са открили някакво петно...Като има час за свиждане, отиват на втория етаж при сестричката. Татко им също е болен, но за щастие е на крака. Ами ако не могат да се справят във Враца лекарите, да си признаят и да се търси лечение другаде, сменили са вече  четири антибиотика!

# 725
Дано по скоро да се оправят всички.

# 726
АЗ СЪЩО ПОЖЕЛАВАМ СКОРОШНО ОЗДРАВЯВАНЕ НА МАЛКИЯ Praynig ТОВА ДЕТЕ НАПРАВО ГО ПОБЪРКАХА, А МАРГИ...ЗДРАВА ДУША И СЪРЦЕ ИМА ТАЗИ ЖЕНА. ДАНО ПРОБЛЕМИТЕ И ТРЕВОГИТЕ ИМ СКОРО СВЪРШАТ - ОТ СЪРЦЕ ИМ ГО ЖЕЛАЯ Praynig

# 727
Поне температурата се снижила но за петното кофти ,незнам какво да кажа за лекарите, много рядко човек да попадне на свестен лекар, след толкова антибиотици ако не са могли да го оправят незнам, като че ли си правят опити безразборно .Бог да им е напомощ човек ще се побърка .....,
Марги е майка нали майките трябва да сме силни  newsm78 .

# 728
Ето ви информация за нещо, което предстои тази събота.http://www.ardusbg.com/page2a.html
По-надолу има информация за курсовете, които организира АРДУС и още нещо интересно - щели да подпомогнат родителите-членове, чиито деца са с импланти, с 40 бр. батерии. Споменава се и за курсовете по плуване - май ludetina питаше за тях...

# 729
  • Враца
Здравейтееее.ние сме си в къщи.....толкова е хубавооооо да си у дома.Днес ни пуснаха ,за си допием антибиотика в нас и да си правим инхалациите,аз си имам в нас инхалатор. и в четвъртък е на преглед и тогава ще ни изпишат.Криси взе да си показва рогата...но то горкото 20 дни в един стъклен бокс за бебета..на кушетка 1,20м спяхме и двамата.Аз слагах два стола до нея и там прилегвах,за да има повече място за него.Днес вече изяде цяла филия...  Peace а това не се беше случвало..  newsm78 броях му залците...4-5 на ден.остана такъв скакалец..но той си е силното момченце на мама...ще навакса.И каката ни пуснаха,но  при нея са по-сложни нещата.Има някакъв генекологичен проблем,но да и свършат лекарствата и в понеделник ще я заведа.То пък се случи лекуващия и лекар- той сега е шеф на АГО ,беше ми на консултацията с Криси и сме близки,обърна и нужното внимание..ще видим какво ще излезе..
Благодаря ви на всички...за топлите думи...за куража и за вниманието...Толкова е хубаво да знаеш ,че на някой му пука за вас...Обичам ви всички.. .
Криси сега спи и успях да се добера,че от Том и Джери ..главата ми залуде...толкова ги обича..само за Мишето говори...Сега тепърва ще прочета какво има при вас!   bouquet

# 730
  • Плевен/София
        Марги, добре дошли!

Илонка, благодаря ти, май за първи път се запознавам с АРДУС.

# 731
Добре дошли на Марги и Криско дано вече всичко да е наред да не се разболява повече.  bouquet  bouquet

# 732
Здравей  Hug  bouquet     Марги и Криси радвам се че вече сте си в къщи от това по хубаво няма желая ви скорошно оздравяване.

# 733
  • Плевен/София
     Марти, какво стана с вашия ТЕЛК? Обжалвахте ли?

# 734
Здравейте не не сме обжалвали телка защото казаха че трябва да пише че от този антибиотик е станалла загубата на слуха .Снаха ми понеже работи там където пристигат документите от телка и са питали докторите те така са се изказали ,решихме че няма смисъл. Но и снахами ми каза  че те колят и те бесят никой от страни не може да им казва каквото те решат това правят.Каза също че са пращали техни хора и точно защото са техи хора им орязвали процентите и затова не посмяха да се обадят и за нас.А бе здраве да е .Марти да се оправи пък другото майната му.

Общи условия

Активация на акаунт