Още месец или два с малките слънца НОЕМВРИ ще сме у дома

• 12 391
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
И аз вече започнах да се замислям за покупките. Доста от нещата ще вземем от брат ми и снаха ми - да са живи и здрави - тоно навреме ще се появи нашето човече, когато племенникът ми е на 1,5 г. и тъкмо се чудят къде да ги складират: количка, ваничка, поставка, неизползвани залъгалки и разбира се много дрешки (малко мъжка мадама ще я правим нашта със светлосин космонафт Laughing
Сега сме на тема кошара, но мисля, че днес вече се спряхме на една и може би тези дни ще я поръчваме. Има я и в електронния магазин Данет - на Gluck, модел Павлик, днес я видях на живо и много ми допадна - семпла, има две нива за матрака (това ми се струва много важно) и е на поносима цена. После трябва да намерим и подходящо скринче към него и накрая ще останат малките покупки.

# 151
Мале-мале, какви покупки са се заформили. Браво момичета - само така. Аз накрая от толкова чакане ще си остана само със слинга  Joy Май е време да се взема в ръце и да понапазаруваме, защото със или без суеверия си имам контракции и по-добре едва ли ще става. bilba, то май само ние още се ослушваме  Grinning
На мен една приятелка ми даде дрешки от нейното бебе, но тя го е мазала със зехтин и дрешките миришат малко специфично. Изпрах ги с прах и мнооооого омекотител, но миризмата си личи още малко. После естествено ще ги пусна и със Сано, но ако някой има идея как мога да се оттърва от тази миризма...? А дрешките са почти нови и ще е грехота да не ги използвам.

# 152
  • Плевен
И аз все още се ослушвам  Laughing,обаче с тия контракции май няма за кога,планирала съм покупки за след седмица и все си казвам  че има време.(а то май хич не остана)

# 153
Бе то и аз за беба нямам нищо купено-само набелязвам,а за мене лека-полека попълвам чантата.Не го правя вече от суеверие,ама не ми се ходи сама на пазар,а и все тоя семеен съвет мисли,че е рано и не сме събрали да обсъдим кой какво ще дава...а и на мен ми писна да ги пришпорвам,ми да става каквото ще.
Гледам,че от 19ч. никой не е писал,чак пък толкова не можете и поне да поспамите? Laughing
Аз готвих,ядох и за "десерт" забърках катми и те пък взеха,че станаха чудни сега Sick,а имам чувството,че от днес наистина стомаха ми е вече точно му ребрата,боли ме..и без да съм яла..
Прибрах част от имните дрехи,подредих 2 шкафа(да видим колко време ще са подредени Twisted Evil) и сега ще се ровичкам из нета,докато не стане поне 1....

# 154
Дес, честита ти придобивка от продавалника /нали съм от агенция Клю-клю/ , бях си я позаплюла, ама се оказа , че кошница за бебе ще имам за подарък...
Тази я купих за сестра ми,на мен си взех пак от там по-преди.Та моята сега съм я дал на едно бебе да я ползва докато родя и като гледам колко е удобна много си се радвам,че направих това вложение Wink

Аз съм на ръба на силите си днес,цял ден търча по кухнят и след гости и съм като разглобеня.Ама това не ми пречеше чинно да ви изчета де..
Отивам да се мятам връз леглото ,че едва и седя вече Tired

# 155
Ау каква шопинг треска ни тресе  Laughing Аз момичета да ви се оплача си изпуснах бейбишауъра с това лежане. Сигурно знаете как тук се прави парти преди да се е родило бебето и всеки ти носи подаръци. Регистрираш се в един два магазина и те купуват нещата, които си избрал. Аз щях да имам две партита и сега както се сещате от два стола...на дивана  Laughing Но важно е бебонека да е здрав.

Сега обаче имам достатъчно време и съм решила да рисувам картинки за украса. Каня се от няколко дни, но сега отивам да вадя боите и четките. Да видим каква мацаница ще стане.

# 156
Добро утро!

Тука верно голляма шопинг мания Simple Smile  Браво! Цеце честити ти покупки! За стелиризатора и аз смятам...че на дали има кой знае каква разлика,защото джажата не е кой знае колко сложно устроена и сигурно дали е на Авент или нещо друго - все тая.

За количките на Чико - и аз съм чувала доста добри отзиви.  Чико е по-лека и по-лесно ще я вдигате в асансьори и т.н,но Куинито се бута и управлява много по-лесно и с лекота. А гумите са предимство не толкова за големината,колкото за това,че са помпещи. Та всеки трябва хубаво да прецени какво точно му трябва.... Дали да я вдига лесно или дъгите изброени.

Аз сега съм притеснена защото се оказа,че наистиан уголемените полови органи говорят за някакви аномалии на бъбреците....Въпреки,че доктора дето гледа каза,че всичко е наред,ама аз сега се тревожа...Днес съм на лекар и ще видим какво ще каже...

Последна редакция: вт, 18 сеп 2007, 09:11 от ProstoAz

# 157
Добър ден или утро-зависи кой кога станал Simple Smile

аз си взех изследванията-ОК са....само незнам кога микробиология ще ми пуснат-ще питам в петък, че съм на преглед...

много ме примързява вече-незнам как е с вас....дали няма услуга някой да търчи и по магазините вместо теб Simple Smile само ти носи артикули-ти казваш това да това не и айде... Laughing

# 158
  • София
Добро утро и от мен,

Днес съм решила да отида на фризьор, че знам ли кога ще имам възможност пак. Трябва да си взема и нощницата за кърмачки  Simple Smile Това пазаруване така ме е обзело, че нямам спирачки.
После мисля малко да пренаредя гардероба в спалнята, но да видя дали ще ми стигнат силите - може само част от него.
Сега допивам кафенцето Simple Smile, пожелавам ви приятен и слънчев ден   bouquet

# 159
  • София
Мимииии, дай парите, аз лесно ще те оправя и доволна ще останеш! Laughing Ха здравейте на всички! Днес ще са ми готови резултатите от микробиологията, да видим дали има гадове за борене....Надявам се днес да имам и хубава новина, свързана с планирането на раждането, дано да има с какво да ви се похваля., че голям дерт ми е това.
Prosto Az, успех на прегледа! А дано днес само хубави новини да има и никой да не се е оплакал от нищо! Naughty
Между другото, вчера си взех Лансинох, и в листовката пише, че е хубаво преди раждането да се мажат профилактично гърдите, та май ще почвам с това упражнение.
Хубав ден на всички! Hug

# 160
[color=red]Добро и от мен, ако някой ще се успокои аз нищичко не съм закупила за бебо, от приятелки мераклийки получих много подаръци от USA и май като гледам как се движат нещата ще има още много Simple Smile Не съм стегнала нищо за болницата и хич не ми е на акъл, че ще раждам съвсем скоро..... Hug
Леко се замислям за количка да надзърна тук-там,ама и тя май чак като се родим ще ми трябва.Малко съм го дала по надолнището, вчера съм подреждала стаята ни с бебо и се скапах, то не бяха дрехи, мазила и т.н. Да попитам кошче за кола кога ми трябва, още от 1-те дни ли?
Пия си млякото с нес и отивам да се боря с НОИ.Пожелайте ми успех![/color]

# 161
  • София
Здравейте момичета Hug Хайде ставайте и стига сте спали Laughing
    Влизам да се отчета за свършената раобта вчера. Та така - първо да се похваля - излизи ми микробиологията и о, чудо Shocked - няма никакви гадинки и всичко си е 6 - направо не мога да повярвам Grinning
    Второ - вчера бях на среща и тестуване с анестезиолога - един съвет от мен за мамите, на които им предстои първо секцио - момичета, тази среща е много ценна и със сигурност ще отговори на много ваши въпроси - дори и на такива, за които не сте мислили. Съвет - не четете в Интернет и не питайте преживелите го - попитайте си анестезиолога. На мен направо ми паднаха 100 кила от гърба. Въпреки, че се оказа, че съм алергична към 75% от обезболяващите, пак се чувствам много по-спокойна Peace
    А от вчера се е започнала една офанзива в корема ми - бебо нещо май му е утесняло и такива тупаници ми раздава...Снощи бяхме на вечера в Японския и не знам как съм изглеждала, като ме ритне, но сервитьора идваше да ме пита добре ли съм - направо се свивах на едната страна и не можах да хапна нищо - само точих лиги по чуждите манджи #Shocked
    След малко, ако успия да вдигна Николай от компа, че си върши нещо, отивам и за нощници от магазинчето на Jutoo - после щи ви доразказвам...
Хайде цунки и до по-късно Hug

# 162
  • София
Galaxy_25 кошницата за кола ще ти трябва като се прибирате от родилното още.

# 163
  • София
Привет и от мен  Hug

Да ви кажа, че и аз абсолютно нищо не съм купила за бебка...пообиколила съм магазините, набелязала съм разни неща, но не мисля да бързам с покупките още... Иначе много се радвам на вашите...много са сладурски  Grinning

Вчера си взех резулататите от стерилната урина...за щастие всичко е наред и нямам бактерии  Laughing
В петък съм на преглед и сигурно тогава ще ми пуснат микробиология...дано и там всичко е наред Simple Smile

Приятен ден от мен   bouquet

# 164
Здравеите! Успех на всички мами, които днес са на лекар. Да донесете само добри новини Peace Аз съм утре и се надявам да ми каже, че вече мога да щъкам насам -натам (поне за по 4-5 часа на ден).
sladurka, ти си като Тазманийски дявол - не се спираш и за две секунди, готвиш, подреждаш... Joy Как ти стигат силите? А може ли да ми пуснеш на лични рецептата за катмите, защото по цял ден съм си вкъщи, а като наближи 19 часа започвам да звъня на любимия, че съм гладна и да си идва по-бързо да наготвим нещо... Тоест аз седя на един стол, той готви и ми разказва как е минал денят му. Златен е, но вече започвам да се чувствам като инвалид с тези контракции ooooh! Поне да спретна едни катми - така ще оцеля десятката: половината ще бъдат със солен пълнеж, а половината със сладко (ядене и десерт накуп).  chef

Общи условия

Активация на акаунт