На ясла или у дома ще посрещнат есента АПРИЛските деца

• 8 922
  • 300
  •   1
Отговори
# 255
  • Русе

Иленка, смей се ти за бълхите, ама на последното ходене на Иво до село трябваше и на него да му сложа нашийник - беше преди 3 седмици, а ухапаното още му седи на врата. Питаха ме дали не е болен от шарка после. Утрепах 4 бълхи по краката ми вечерта, махнах с ръка като по рекламата на Активия и казах - стига вече. Имат късмет, че свекър ми си намери работа и сега ще разкарат всички животни, иначе щях да го пусна пак на село на куково лято.

Ох, юлче, смили се... rotfImbo rotfImao rotfImbo
Не се подигравам  Naughty, жал ми е за твоя нахапан щурчо, ама не мога да спра да се смея на писанията ти... Joy Joy Joy

# 256
 hahaha
Татянка, любим номер на Велина, а след носа, който и издухва, следва старателно забърсване на ходилата и пак към лицето, ръцете и пр. Така - докато свърши пакетчето с кърпичките, ако не я видя по-рано.

Да, и плюе, когато се е понаяла, или когато види други изкушения по масата.

hahaha

# 257
Момичета, аз вече тотално ще изпуша - от 4 дена сме сами с момчетата по цял ден и незнайно колко още /ДГ стачкува/....уж не са ми лоши децата, ама като са двамата става същинска лудница, бързаме сега да излизаме навън, защото и да спят не искат, но навън пак е същото - само ги гоня, пазя и се опитвам да вкарам някакъв ред.

Йоан иска да яде сам и го оставям да бърка с лъжицата докато го храня, защото иначе няма оправия, но преди ядене постилам още една мушама на земята ooooh!

Ренка, ние сме същите като вас, по-скоро аз, но и на мъжът ми се случва. Последната ми издънка е като си бях оставила дамската чанта навън пред вратата, добре, че имаме асансьор и няма движещи се пеша, защото всичко ми беше вътре.

......................................

ще дописвам после, защото ми дават зор да излизаме.

# 258
Софиянки, вижте какво намерих за записването в детски градини : http://www.technews.bg/info.php?id=5267

# 259
Пак доста болни има, дано оздравяват бързо.

Аууу, Леси, голям гърч. Нямаха ли сборна група някъде?

Фил, честито ти нова количка, много ми хареса!

Бубс, пак въпросчик към теб? Трябваше ли да правиш пълномощно на таткото да изкара Данича сега на излизане? И още един, като го записвахте имахте ли проблеми с презимето? Тоест, дадоха ли ви без окончанието или вие не искахте така?

# 260
  • София
Юлче, дочух и аз такова нещо, ако стане ще трябва с една ръка наздравица да вдигам на 1-ви януари, а с другата да попълвам заявление или там, каквото се изисква за подаване на документи!

# 261
Вени, и аз това си мислех  hahaha

# 262
И ние се записваме. Моето момиченце е родени на 27-ми април 2006г. Темата е страхотна. А как да кача снимки тук?

# 263
  • Boston, MA
....Бубс, пак въпросчик към теб? Трябваше ли да правиш пълномощно на таткото да изкара Данича сега на излизане? И още един, като го записвахте имахте ли проблеми с презимето? Тоест, дадоха ли ви без окончанието или вие не искахте така?

Направих му пълномощно за всеки случай, ще видим дали ще му го поискат на излизане.

Записали са го:

Име: Даниел Иван
Бащино: празно
Фамилия: Д....

Обаче са объркали ЕГНто, вместо 060411.... било 064411... майка ми ще ходи да го връща.

# 264
  • София
Добро утро! Татяна привет! Можеш да пратиш снимка на този, който е пуснал темата и той ще ти я качи!

Тая сутрин сме супер ранобудни - събуди се към 6 и не успя да заспи! Rolling Eyes

# 265
Добро утро!!!
Обаче са объркали ЕГНто, вместо 060411.... било 064411... майка ми ще ходи да го връща.
Бубс, ЕГН-то на Дани не е объркано Peace.Егн-тата след 2000 г. са точно така 06 /07 за година, месеца +40=44 при нас, дата,и последните 4 цифри.Това се налага поради факта, че някой роден да речем 1906/7 година, април месец можа да е жив още . Crazy
За сравнение на Юли ЕГН-то е 064427....Дано си ме разбрала в обърканите ми писания Heart Eyes .
Нашият ученик изкара вчера цял ден за пръв път в яслата.Една страхотна буца ми беше заседнала в гърдите цял ден, но Naughty се въздържах да не се обадя да попитам как е!Поплакал е/казаха най-много от всички/, но пък се е хранил добре и е спал.Малко по никое време/легнал в 12,00 и станал в 13,00/, после ходил и будил другите деца.Накрая му сложили решеткана на креватчето да не мърда-как не я е прескочил за мен остава загадка ThinkingСнощи заспа в 20.30 като пън и нощес проплака като зовеше тати-тати, но съвсем за кратко.Взехме го спокоен, което ми подейства доста разтоварващо и днес ги изпратих с татко им да се водят с бодра стъпка Peace
Дано адаптацията на всички малки ученици мине бързо и възможно най-безпроблемно за дечица и родители Hug
hahaha
, любим номер на Велина, а след носа, който и издухва, следва старателно забърсване на ходилата и пак към лицето, ръцете и пр. Така - докато свърши пакетчето с кърпичките, ако не я видя по-рано.
Същата работа, само че за капак, намирам всичките кърпички накъсани на супер малки парченца Crazy/много е прецизен в това/.
Иленка, Юлче, вчера съм се спукала от хилеж заради вас.
Фил, как е Преси? Heart EyesЧестита количка на момата  bouquet.
Стига съм писала, че ви оттегчих.
Приятен ден, много слънце и усмивки и най-здравите дечица Hug.

# 266
Добро утро!

Преси върви към оправяне и ми е слънчево Grinning
Макар че още не сме взели гърленият секрет, ама...
Мога да го похваля, че не плюе като яде, дано не се присети по някое време Simple Smile

Ванче, ще свикне Юлката, ще спре и да плаче, щом е останал един цял ден мисля че имате голям напредък Hug

# 267
  • Русе
Добрутро!

А, то Пресил ако плюеше щеше да стигне 16кг на кукуво лято! Wink Ще се оправя, ами, къде ще ходи - Хайде без повече отсъствия от яслата! Hug

Браво на ученика Юли за доброто представяне! Щом е вече на цял ден, значи се справя - голям мъж той! Grinning

tatiana_ap, привет! Разкажи повече за вас!

# 268
  • София
Добро утро!

Бубс, така е, както казва Ванчето, ЕГНто на Дани е правилно!

Ванче, дано скоро съвсем свикне с яслата малкия душан!

# 269
Иво днес реши, че 6.30 е крайно време да сме се наспали и съм  Crazy
А пък ако е вярно онова поверие, че като имаш киселини, бебето щяло да се роди с много коса - е моето ще е с коса под кръста, вервайте ми. Едвам живея вече, върна ми се тъпкано за това, че не повръщах в началото.

Общи условия

Активация на акаунт