На ясла или у дома ще посрещнат есента АПРИЛските деца

• 8 932
  • 300
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Вени, близо до Централна гара е, във вторник и четвъртък от 19 до 20,15ч. Ако се разтърсиш, сигурно и хорове ще намериш. Peace
А джипката на Валката не мога да я покажа, че нали вече си нямаме апаратче да я щракна  ooooh! Не е нещо особено, от тези, които се бутат с краката, но на малкия му е много любима, кръстосва по цял ден квартала с нея.

# 241
  • София
Раче, по много късни доби стоиш будна ShockedПосле как ставаш, аз едва се надигам сутрин, ама сигурно е от бременността Rolling Eyes
И заповядай в отбора Grinning
Фил, всяка вечер се каня да си легна най-късно в 22:00, но колкото и да се старая все лягам след 01:00часа. Иначе мерси за поканата, но докато Емо ми е фен и нямам цикъл трудно ще стане.... Embarassed
Ренка там съм, ако мъжът ми не се преработи. Мъжко  - женско какво и да е много ми се тропка след 3-4 месеца застой Simple Smile newsm19

# 242
... Иначе мерси за поканата, но докато Емо ми е фен и нямам цикъл трудно ще стане.... Embarassed

Още? Късметлийка! Искам и аз така, като родя. С Иво бях късметлийка само 7 месеца - докато почна да проявява мераците за отбиване.

Ние вървим към подобряване, което обаче е свързано с непрестанно бърсане на нос. ПИша с една ръка на компютъра, а другата е протегната настрани с носна кърпичка на около 80 см от пода. Сега остава само да го склоня да наминава да речем през 2 минути да го бърша.
Кучешките зъби така са му надули венците, че са на нивото на вече порастналите зъби  Crazy Не го знам как издържа туй дете, аз бих умряла ако имах такива издутини в устата си. Сигурно не го боли  newsm78 

# 243
Боли го, и още как.Понеже при Пресил нещата стоят по същият начин, дясното му горно куче така се е надуло, че заслужено мрънка по цял ден Crazy
А мога да се обзаложа, че миналата седмица го напипах, че е избил тоз зъб Thinking

# 244
  • Русе
Oх, юлче, падам да се хиля с тебе...- "Не е лесно да си жив" Joy Joy Joy...И още не мога да забравя каишките за бълхи на краката. hahaha

Фил, какво излезе на гърления секрет? Да не се окаже само, че всичко е от проклетите кучета... Close Thinking
Честита количка на неродената мома! С кеф да си я карате!

енви, ай спрете се, бе! Crossing ArmsНе се находихте, значи! Wink Все забравям да те питам, кой ви е морския хотел..., че много романтично ми изглежда? Blush

Ренка, ами ако пак забременееш, кво шЪ правите бе, хора? Ще ви трябват табелки с имената и адреса... големи сте образи, ей! Wink Joy

# 245
По темите:
Много се радвам на връщащи се от чужбина хора, но гледам чисто емоционално-патриотично, а и съм домосед по душа. Намирам го за предизвикателство - това да се върнеш, както и това, да заминеш, което ако не го опиташ - може би ще съжаляваш някога... Но лично за мен, това не е!

Самостоятелно хранене - все повече го иска. Лъжиците ги обръща по същия начин - току пред устата си. Все по-любопитна е към всичко, което се слага на масата. Не иска, да си седи в столчето и полулегнала върху масата се опитва, да се добере до всяка чаша и чиния, в които лично, да бръкне.

Възглавница не ползва. Директорката на яслата също ни предупреди, че и там не ползват.

Чорапогащи ползва. Намирам ги за много практична дреха, както за момичета, така и за момчета. Много си сваля чорапите от краката и когато ми писне, да й ги обувам - нахлузвам й чорапогащник и има мир.

Пантофи трябва, да носи, но всичко си събува от краката.

Летните дрехи - махам ги от гардеробите и ги прибирам в торби под леглото на Пепи, което е с повдигащ механизъм, за да са ми под ръка за преглеждане за следващото лято, когато става окончателното отпадане. Плюшкин съм!

Тина, Ема е много ама много сладка! Heart Eyes

Наде, добре си изкарахме. Времето беше разнообразно - от зимна мъгла до слънце за плаж. Наблюдавах есенни пейзажи - приказно! Със снимките съм по-бавна.

Иленка, права си за многото ни пътувания, обаче съм си казала, че трябва да се използва на 100%, че като се върна на работа, вече няма да е никак лесно това с отпуски, пътувания и пр. Тази седмица пак сме на път, ако са здрави децата.  Хотелът е "Роза" в Черноморец.

За ясла, като става въпрос - кой ви дава така пълно инфо, как е било през деня с детето!? В яслата на Пепи винаги с усмивка ми казваха, че всичко е било ОК, и никакви подробности, било в периода на адаптация, било след това. Промушваха ми го през вратата и лелята се връщаше към олелията в групата. Допускам, че тогава съм попаднала на неразговорливи лели, но ми е интересен въпросът за обратната връзка.

# 246
  • София
Ренка, това да не е до кино Освобождение, че аз там съм живяла и съм ходила на хор в читалището там?

Я питай, моля, утре дали няма някой хор за пораснали дечица, сиреч за мамите! Иначе като се върне мъжа ми мога да се включа, ама съвсем начинаеща съм аз!
Раче, има една приятелка и тя като тебе, но веднъж и дошло и повече не - сега малкия е на 7-8 месеца!
Енви, обратна връзка някъде към 2-ра група! Иначе от лелита всичко винаги е наред.

# 247
 Joy
О, тази "обратна връзка" с Пепи се случи още по-късно, когато се научи, да споделя, т.к. доста дълго, все не помнеше нищо или бърбореше за най-слабо интересуващите ме неща - кой какво камионче донесъл, кой каква пижама имал...
 Joy

# 248
  • Русе
енви, 10х за инфото! Вярно, сега ви е момента да се находите! Hug
Мда, в нашата ясла казват всичко ако ги питаш (сестрите)..., че и неща за които не питаш hahaha. Получавам пълен отчет дали и колко е яла, дали е пишала на гърнето, колко е плакала и какво е правила.
Диди днес пак си е поплаквала бая и основно си е седяла на столчето  Rolling Eyes. Като отидох да я взема, я чух как плаче вътре... Sad, иначе не се оставя гладна вече! Grinning
За възглавницата като каза... Днес пак си я занесе на яслата, обаче я забравихме там.. ooooh! и бая зор видях да я приспя сега. Поръчала съм на мама да й ушие друга такава, че е повече от пристрастена... Tired Като се наспи първата ни работа е да отидем да си я вземем. smile3524

# 249
Момичета да ви питам-вашите сладури понякога като ядът плюят ли с цел забавление и дразнене на хранещият го?Че нещо моите се научиха така да правят от 2 дни и по скоро Асен,той и Криската се опитва ама не успява много много.Става въпрос за обедното хранене със супа.От къде му хрумна не знам до сега хубаво си ядоха .Вчера се помъчих да го нахраня но той все така правеше и си смееше,и го сложих да спи без да се е наял,че ми писна да се разправям с него като не разбира от дума.      feeding Naughty

# 250
  • София
Здравейте!

Джинджър, за щастие на Соня плюенето не й хрумнало до момента. Тя и без това е злояда и я храня по 1 час.

И на мен ми се ще лелките да ми разказват всичко за през деня в яслата, но ще видим дали ще го правят. В тази връзка я кажете как е правилното да им се казва на жените, които ги гледат в яслата -" лелки", "сестри" или "госпожи"???  Mr. Green

Днес съм се отдала на прибиране на моите летни дрехи и обувки. Почвам да си стягам гардероба за работа....

# 251
  • Русе
Ау, Рени, и Сонката какви сладки опашлета е завъртяла! Flutter Само моята ходи пършива  cry...Едва вчера даде на тати си да и забоде 3 щипки, ама не беше за дълго... Tired

А в яслата има сестри (медицински лица), които водят "занятията" и лели - за "черната работа". Поне при нас е така.

jinjer_78
, и Диляна се сеща да прави магарии от време на време - сърба и прави балончета със супата, ама като понапълни "бачито". Laughing

# 252
Джинджър, при Иво като се стигне до стриване с пръсти на храната / мазане / плюене - махам яденето и продължаваме с дневния план-график. Нямам нито сили, нито нерви за подобни смешки, а и не мога вече да се навеждам да бърша пода.

Иленка, смей се ти за бълхите, ама на последното ходене на Иво до село трябваше и на него да му сложа нашийник - беше преди 3 седмици, а ухапаното още му седи на врата. Питаха ме дали не е болен от шарка после. Утрепах 4 бълхи по краката ми вечерта, махнах с ръка като по рекламата на Активия и казах - стига вече. Имат късмет, че свекър ми си намери работа и сега ще разкарат всички животни, иначе щях да го пусна пак на село на куково лято.

...А мога да се обзаложа, че миналата седмица го напипах, че е избил тоз зъб Thinking
.

Странно, нали? И аз го напипах единия преди няколко дни, даже и на Младен му го показах, тогава нямаше подутина. А сега е надуло и зъб там няма, всичко е венец. Сигурно се е скрил в подутината.

# 253
Днинджър, Стенли гоправи същото  ooooh! като не му харесва нещо или просто не му се яде го плюе и ми се смее като му се карам и го оставям гладен щом не иска  Naughty няма да му се моля и да ме прави на маймуна, пък и плюе из цялата къща  ooooh!

# 254
 Thinking  На моята маймуна оЩе не й е хрумнало да плюе, дано не й хрумне никога  Stop 

Болните да се оправят ве4е  Praynig  И Милена я мъ4ат ку4еШките, но положението zа сега е горе долу добре.

Филипа, коли4ката е много красива, със zдраве да си я полzвате  Heart Eyes

Като каzахте бърсене на носа....в4ера zаварихме Милена с един пакет носни кърпи4ки, които вадеШе по отделно и с всяка една кърпи4ка си бърШеШе носа  Laughing 

Общи условия

Активация на акаунт