На ясла или у дома ще посрещнат есента АПРИЛските деца

• 8 936
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
Ето такава е, дори същият десен Grinning

# 226
Фил, много е готина  Mr. Green искам и аз!!! А ти от Преско не можеш ли да си я ползваш?

# 227
Страхотна е (това ми беше втория избор за количка), много обичам червено! Със здраве да я ползвате (Преско ще закачи ли малко от нея да се повози и той Laughing )

На малките болни съкровища май им трябва ей такова лечение Drunk че да се оправят най-после.

Това сега ние с Младен ще го практикуваме. И пържолки. И шишчета. Ха!

# 228
Преското вероятно ще закачи малко возене с новата, щото неговата вече едва издържа 16-те му килограма Rolling EyesИ е изпотрошена отвсякъде.

# 229
galiabalya предполагам че се казваш Галя,та Гале педиатърката ни е Д-р Калпазанова.А вашата коя е? newsm78

# 230
  • София
Ха, наздраве!  newsm24
Имам повод да почерпя  Laughing Пак си имаме джипка! Добре, че има и свестни хора, ей!  Peace

Фил, страшна количката! И много момичешка  Grinning Да си я возиш с голям кеф и  Преско да помага! Мале, той много голям мъж станал вече, моят маймун е 10-11 кг само.

Наденце, Вальо силно алкохолни не харесва, но виж бирка и винце няма да ти откаже, ако сипеш.  Mr. Green
Между другото, е и голям фен на кюфтетата; след като се е навечерял прилично, изяжда по 2-3 кюфтаци. С Пепи ни е страх да пробваме колко ще изяде, ако не е хапвал преди това.  Shocked Mr. Green

# 231
Ренка, мерси!Докато схвана, че джипката е колата на Валката, а не нова педиатърка... Mr. Green
 CrazyАйде, и по-полека с разсеяността! Grinning

# 232
  • Boston, MA
Ренка, браво!

На Дани също само кюфте, кебапче или луканка му дай. И хляб и кашкавал. И бира.  Mr. Green

# 233
Наздраве и от мен!
 Wine Glass cheers beer
Ренка джипката със здраве да си я ползва Вальо!
smile3521

# 234
  • София
Преското вероятно ще закачи малко возене с новата, щото неговата вече едва издържа 16-те му килограма Rolling Eyes
Фил, Преско поведе в класацията с килограмите. Емо изостава с цяло килограмче Simple Smile Като видях количката ти пак ми се бременее  pregnant
Ренкаcheers и дано ви прекъсне разсеяния период Wink /я кажи кога ще тропкаме хорца/

Да си кажа, че и аз съм купила чорапогащници за Емо и нямам скрупули да му ги слагам, ако времето застуди. В нас му обувам пантофи (на "Булдозер" - много яки за 7лв.), защото навсякъде е теракот и му замръзват крачетата. Не мина и без борба де. 3 дни го обувах през няколко минути докато разбере, че трябва да стои с пантофите постоянно.
Гале, не подценявай мъдреца. Аз за да не си разваля почивката стисках зъби и пих аулин и след 10-тина дни като отидох се оказа, че съм вече с пулпит и поолекнах със стотина лева и куп срещи със зъболекарката (на другия край на София).
Скорошно оздравяване на болните малчовци и спокоен сън на всички!

# 235
Добър ден!

Раче, по много късни доби стоиш будна ShockedПосле как ставаш, аз едва се надигам сутрин, ама сигурно е от бременността Rolling Eyes
И заповядай в отбора Grinning

# 236
  • София
Добро утро и от нас!

Вярно Преско води по килца! Ние ще ходим другата седмица, живот и здраве, на 2-ри на консулт, но не очаквам повече от 13 килца да сме. А колко сте високи, Фил? Нали не го вдигаш? Всъщност кой ли да го прави вместо теб?

Ренка, покажи джипката!

Фил, количката е много добра - имам лични наблюдения от нея! Обаче покривалото нещо не е изчислено правилно и не покрива напълно отстрани количката в горната част/ или на приятелката ми са и дали фалшиво? newsm78/

# 237
Вени, беше 90см при последната консултация.
Аз го вдигам Tired, вече много, ама ужасно много ми тежи.

# 238
  • София
Слагам кафенце с ликьорче за отскок!

Раче, утре сме на хорце, а има и в четвъртък, но с друга програма. Утре ще учим Доспатско, ако не се лъжа е мъжко хоро.
Хайде бе, още някой за народни танци няма ли да се зариби?!

Леле, Фил, съчуствам ти!  Hug

# 239
  • София
И аз очаквам Мати да е 90 см, поне аз толкова го меря.

Ренка, бих дошла, но по-натам! Къде е това и по кое време? А има ли там някой хор, нещо свързано с пеене, че това ми е по на душата?

Общи условия

Активация на акаунт