На ясла или у дома ще посрещнат есента АПРИЛските деца

• 8 922
  • 300
  •   1
Отговори
# 30
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ smile3525 newsm51 smile3525

# 31
Янче, честито и на мачето ти  bouquet Hug.
/какво стана с твоите изследвания и последващото лечение?/
Heart Eyes
Лечението мина, днес на обяд ще излезнат резултатите. Стискайте палци

Стискаме палци  Praynig кажи веднага като разбереш!

# 32
Янче,
честита ти именничка! Да е здрава и много щастлива!   bouquet
Включвам се към палцестискането!
Peace

# 33
  • Варна
Честит Имен Ден на Всички Малки и Големи Именници!!!
Добро утро и от нас!
Брей то било хубаво човек да си поспива  Mr. Green Явно зъбите са го пуснали малко моето диване и сега си поспиваме.
Аз пак се включа за обувките. Лятото взех едни китайски за 15лв., затворени отпред, високи и т.н., видя ги нй-добрия ортопед във Варна и каза, че е много добра обувка. Препоръча да махнем само ортопедичната гърбица. Каза също, че К&К изообщо не са добри обувки и цената не определяла качеството. Важното за нашите мъници било да е мека подметката.
Яд ме е само, че вече е много студен пода и не мога да го пусна бос, препуска с Райдърите  Mr. Green, т.е. постоянно го обувам щот разлепя.
Относно доходите аз лично съм на мнение, че трябва да изкарваш толкова колкото да си се чувстваш спокоен и да не си претеснен за пари. А не както сега мъжа ми, работи това, което му е кеф за никви пари и полуваме "помощи" Twisted Evil Ама докато майка му му дава парички така ще е!
Черепахова, стискаме палци!

# 34
Черепахче, стискам палци и вярвам, че всичко ще бъде наред! Hug

Честит имен ден на майчето ти!Да ти е здрава! Hug

На Пресил вчера му беше последният прием на АБ и докторката каза и тази седмица да си стои в нас, защото е разклатен и ако го повроти ще стане съвсем усложнено.
Та др седмица живот и здраве ще тръгва все едно отново на ясла Sad Confused

За обувките съм на същото мнение, виж за играчки не се халосвам да са някаква цифра.
Красе, иначе К&К и аз съм ги отсвирила Close
Пък бабите, очаква се ние да започнем да им помагаме, с тия мижави пенсии Tired

# 35
  • софия
Честит празник софиянки!!!

Честит празник и на именяците!  bouquet

# 36
Момичета, благодаря от сърце!

Честит имен ден на Филипа и на Надето! Бъдете здрави и истински щастливи! А на мъничката Вяра желая безгрижно детство!

Честит имен ден на майките на Янчето и на Вени  bouquet

Аги, благодаря за приятната изненада Hug

# 37
Честит празник на всички ви!
Честит празник на всички столичанки!
Абе най-вече на всички Именячки! Mr. Green
Честит Имен ден на Венера!  bouquet
Нямам нет и само прелитам!
Ще се видим на срещата! Hug Разчитам някоя да ми изпее кога ще е, за да дойдем с Тони. Бащи ще има ли?

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 12:08 от Чаено момиче

# 38
Янче, честит празник на милото майче  Heart Eyes    bouquet

Не мога да не си похваля детето - снощи след като заспа в 12 се размрънка чак в 7 сутринта, 2 мин. след като аз се събудих - спала съм непробудно цяла нощ, то такова нещо не ми се е случвало от няколко месеца, когато последно спа до 6 непробудно  Crazy Дано по-честичко да почне дасе случва, че съм "гладна" за сън толкова много  Tired

пак по темата за обувките - да, определено на К&К са си некачествени, но аз на Капчица харесах едни (около 32 лв са ) - някой да има поглед върху тях, но след като видях на Бенетон и Фишър Прайс...май май ще са такива Rolling Eyes нали е хубаво времето и мам още 2-3 дни да поумувам  Laughing
пари на моите родители не даваме, те си се справят добре, нали заради това тати е 7 години вече в чужбина  Cry, той винаги е купувал много дрешки на Али и не мога да се оплача, но на свекърите - ... дали да си кажа какво ми тежи  Rolling Eyes искат ни пари за климатик, ами да ви кажа получават не лоши пенсии (не казвам достатъчни, че то в БГ ..) и си позволяват да си купуват какво ли не за ядене и пиене ( последно ми се хвалеха, че са си взели някаква шунка от метро за 18 лв кг - парче от 1,5 кг  Twisted Evil не 100 или 200 грама, а цял килограм, че и отгоре и после плачат, че нямат пари, ами така не става бре  #Cussing out #2gunfire аз казах, че ма банка, която дава кредит н апенсионери - да си теглят за климатика  Crossing Arms

Извинете ме, но много ми тежи това  Rolling Eyes Twisted Evil

# 39
Честито на всички празнуващи днес  bouquet Със здраве да си носите хубавите имена!
Лелееее Смини, ти направо ме застреля с това ... как може да ви искат пари за климатик при тези условия  #Cussing out
На мен сърчицето ми е свито, днес Кало е на ясла за първи ден, след малко отивам да си го взема да видя как е минало ...

# 40
  • София
Честит празник на всички малки и големи именици!
С пожелание от здраве, пари и приятели да не се отърват!

Смини  Hug не им се давай, че ще ви се качат на главата. И моите са същите. Само за пари реват, а свеки се кани да ходи на екскурзия в Бразилия за карнавала  Crossing Arms Пообиколила е на много места и Европа, Африка и Азия, но в Америка, милата не била ходила и сега е решила да отиде.
Та и ние не можем да чакаме помощ от родителите си и се налага да им помагаме.

Купих зимни ботички на Чико за 27лв. за Емо. Видя ми се разумна цена на фона 50-60лв на КиК.

Тъй като не съм чела другите пропуснати теми пак да попитам колко от вас не са преборили памперса? Емо отказва да стои на гърнето по голо дупе. Като е с памперс се застоява, но иначе скача веднага. А е тежък и не мога да го държа на ръце докато му дойде музата да се изака/изпишка.

# 41
  • Варна
Ра4е, моя хубостник е с памперс. Пикае в него , а ака в голямата тоалетна. Само трябва да го хванем в крачка, щот не казва Mr. Green
Смини, я ги отсвири тия свекъри! Баси нахалството. Толкова ли не разбират, че сте отделно семейство. Имате или нямате пари това си е ваша работа. Разбирам да искат за храна, а те заа удобства. При нас бабите и дядовците са доста заможни, ама дядовците са скръндзи и така. Майка ми работи за 200лв. и все и е мъчно, че баща ми не дава пари да купи на вниците нещо. Той пътува с корабите и се радва на банкови извлечения, пу че се ядосах!

# 42
    ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ФИЛИПКА, НУНИ И НАДЕТО!
 НОСЕТЕ С ГОРДОСТ ВАШИТЕ КРАСИВИ ИМЕНА, ВЯРВАЙТЕ В СЕБЕ СИ, ОБИЧАЙТЕ И СЕ НАДЯВАЙТЕ!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКАТА ВЯРА! НАЙ-ЩАСТЛИВОТО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО НЕКА ИМА!!!   

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ТВОЕТО МАЙЧЕ, ЧЕРЕПАХОВА!!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА!

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 12:44 от Леси

# 43
Аз да ви кажа също като ви чета как разказвате за скъпите обувки  или играчки които купувате малко се комплексирам Blush ние не си позволяваме високи цени,но децата пак изглеждат добре,всеки според възможностите си нали. Embarassed

Честно казано до преди да започна да чета форума си мислех, че купувам на моите деца скъпи дрехи и обувки, обаче се оказа, че съм си просто една провинциалистка.  Mr. Green
В сравнение с повечето хора, около нас, ние минаваме за горе-долу заможни, обаче  в сравнение със София.... ooooh! Тук повечето пазаруват от безмитни магазини, купуват буквално боклуци. По отношение на дрехите и обувките компромиси не правя  Naughty
играчки имат както и за по 2 лв., така и за 50 лв., като скъпите обикновено са подаръци.
Храната ни е домашно производство - от градината на баба и свеки, само месо купуваме, защото животни не гледат, но пък го купуваме от познати, които гледат, яйцата също... абеее, пълна селска идилия  Mr. Green
Баща ми и майка ми много ни помагат с пари, дори ще похваля баща ми, защото в събота ходихме до МОЛ-а и им купи маратонки "Барт", спортни комплекти на "Кимекс", по 1 блуза, а после и на пица ходихме. Да ми е жив и здрав, много ни помага.
Иначе само с нашите доходи си покриваме сметки, заем, храна, излизания, дрехи за нас.

Сминс, вярно е, че идва момент, в който децата трябва да помагат на родителите си, но живеем в Бг, където едно средностатистическо семейство  с малко дете не може да покрие своите разходи, а какво остава да имат и за родителите си.  При нас нещата са наобратно.

Днес бях фотограф - снимах тържеството в ДГ, беше много вълнуващо и сега ще доразкрасявам филмчето.

Янче и аз се присъединявам към палцестискането.:hug:

Деси, дано Калоян е понесъл добре първият си ден в яслата.

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 13:05 от Леси

# 44
Аги,   bouquet наистина много ме трогна! Толкова ведро ми подейства, това което направи, че някак забравих, че съм самичка на празника си  Heart Eyes

Смин, това наистина е нагло. Тия хора, които действат така не мога да ги разбера  Thinking Вместо те да ви помагат  #2gunfire
Аз не мога да се оплача, моите родители помагат, свекитата и те, баба е пенсионерка, но продава вестници и пак носи и праща по нещо, понякога направо неудобно се чуствам, но както те казват, докато могат ще помагат. Много съм им благодарна   bouquet

Деси, пиши после как е минал първия ден на Кало на ясла.

Общи условия

Активация на акаунт