На ясла или у дома ще посрещнат есента АПРИЛските деца

• 8 918
  • 300
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Честит празник на всички именници! Да са живи и здрави и много, много щастриви!
Фил, ти защо празнуваш? На Надето и Вяра целувки, на Фил също!

Нашата одисея няма край - сега пък Лора ми е болна - тоя вирус е ужасен! Фил, на вас какво ви беше?

Деси, как е Кало? Имаше ли сълзи?
Раче, ние сме си с памперс - аз не вярвам на ранното отказване!

Забравих да почерпя за мама Наде:

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 13:52 от Вени*

# 46
Леле колко много сте активни сутрин,само аз ли неуспявам.

Честит да бъде празника за всички именници да са живи и здрави и много щастливи!

И на софиянци честито за празника на града!

А за помощта,на нас специално още ни помагат свекъра и свекървата,да са живи и здрави,че и мъжа ми не се спира,то за него няма почивен ден той винаги работи,ама какво да се прави разходите трябва да се покриват,успокоява се милия че като завърша най-накрая и почна работа ще си отдъхне малко.

Иначе за памперса и аз още не съм ги научила моите момчета на гърнето.Искаше ми се като ги дам на ясла и там покрай другите деца да се научат,че те вече казват/не всеки път/ака-пиш.Понякога след обед като станат от сън ги опитвам прави в гърнето и се изпишкват но само понякога,явно нямам достатъчно воля и мотивация пък може и да ме мързи да се занимавам знам ли ама ще трябва да се научим рано или късно.
сега и аз ще гледам вашите снимки. smile3503

# 47
Резултата :пак същия. Следва биопсия. Нещо съм нервна Cry

# 48
  • София
Честито на всички именници и от нас.   bouquet

Днес Сонята също празнува имен ден, защото е производно от София. Та днес именниците ми вкъщи са 3-ма: Соня, майка ми/на която е кръстена/ и мъжа ми Любомир.
Нямам време за повече писания, защото иамам да готвя докато Соня спи, че довечера ще се изсипят на гости всички "дъртаняни" Mr. Green

Черепахче, горе главата. Всичко ще се оправи, вярвай в това.  Hug

# 49
Ето ни и нас ... взех го от яслата и казаха, че е плакал доста както всички деца, иначе сутринта като го оставих бързаше да влезе и беше нетърпелив да му отворят вратата, но според мен това беше от любопитство ... ще видим утре как ще е ... Но сутринта като го оставих нямате представа какво се чуваше от вътре Cry сега като отидох да го взема беше тихо и спокойно, но странното е че беше само една учителка за всичките деца в групата ... не ми дадоха да вляза сутринта с него, въпреки, че преди това ми бяха казали, че първият ден ще ме пуснат с него сутринта да видя обстановката и да  вляза с него като начало, но явно бяха премисли, но ... дано леко да се адаптира Praynig

# 50
Янче Cry Hug.
АКО МОГА С НЕЩО ДА ПОМОГНА СЪМ НАСРЕЩА Hug.Палцестискането продължава още по-силно Peace.

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 14:30 от ~ВАНЯ~

# 51
  • София
Честито на всички малки, големи и още по-големи именници!

Все забравям да кажа  welcome на мама Джинджър и двамата бандюги!
Летните снимки на Априлчетата са направо невероятни!  Peace Толкова ме е яд, че допуснахме да ни гепят апаратчето и откакто Валката е проходил, нямаме нито една снимка  Cry Дано да успеем за Коледа да си направим един семеен подарък...

аз на Капчица харесах едни (около 32 лв са ) - някой да има поглед върху тях

Не знам как са есенно-зимните им обувки, но от сандалите им съм изключително доволна!  Peace

колко от вас не са преборили памперса?
И ние сме в отбора!
След като цяло лято не можа да му уври идеята в главата (досега не сме имали нито едно попадение  ooooh!), зазимих гърнето и ще чакам някакви признаци на готовност от негова страна, или до пролетта, когато мисля да махна изцяло памперса, независимо колко нерви и чистене ще ми струва.

В тази връзка, да питам: Когато децата ви мрънкат, кривят се без видима причина  и пр., каква е първата ви мисъл - че е болно, т.е. че има някакъв зор, или че показва характер, т.е. че е инатливо!? Аз все за последното мисля, а после с изненада откривам, че е било зъб напр....
Embarassed
При Вальо двата вида мрънкане ясно се различават- когато е от инат, имаме истеричен рев с тръшкане по земята, хапане, удряне и скубане, а ако е от неразположение някакво, само циври мелодраматично и ни виси по краката да го гушкаме. Само не мога да разбера нежеланието му напоследък да спи нощно време, на кое от двете се дължи?!  newsm78

Янче
, всичко ще се оправи!  Hug Ще стискаме много силно палци!!!  Praynig
Деска, дано бързо да се адаптира!  Peace

# 52
  • София
Черепахче, стискам палци силно!

Деси, очаквай утре голям рев, ако може да го заведе баща му - по-безревно ще е!

# 53
Момичета, благодаря за милите пожелания!  bouquet
Да ви се връща стократно!

Нашият празник за момента е поспрял, т.е дЯтето спи, ама като се събуди - балони, подходяща музика и облекло  

Излишно е да споменавам, че ОНЗИ, изобщо не благоволи дори да се обади  
Аз пък кога изобщо ще го надживея гадното чувство с буцата на гърлото...не знам...

Янче, стискам палци силно!

# 54
Янче, стискам палци. Дано да са излишни притесненията.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ  - ФИЛИПА, НУНИ, НАДЕТО, ВЯРА НА САБИНА, СОНЯ НА РЕНИ!ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ.

Искате ли да напишем защо искам детето ми  да посещава детска ясла?

Пиша набързо едни случки, които много ме впечатляват - разхождам се с Дими по квартала без количка и минаваме покрай едно заведение и тя си хареса една жена, на майка ми на възраст 52-54 год, и отиде там и като я прегърна - край не мога да я взема, пищи реве, не иска в мен. И си постоях при тези хора, нито ги познавам, нито нищо, накрая с рев си тръгна. Друга - отива на гости в съседите, сама, само като види, че вратата е отворена и вече е пред тях и чука по вратата. Те имат момиче на 14год, което много и се радва. И от там се прибира по принуда.Имам и още други такива историйки. Няма да досаждам повече - пиша ви тези неща във връзка с въпроса ми по горе. Това е главната причина да искам да пусна Димитрина на ясла - на нея с мен вече не и е интересно (това звучи доста гадно като се напише), търси децата, радва им се, бяга с тях, заинтересува се какво правят. Незнам дали като опознае яслата няма да започне да реве за мен, ще видим.

Рамама, да ти кажа, че ми се случи същото на пешеходна пътека, но аз надъхана от белгийксата любезност по пътищата, като му отворих една уста и като зяпнах, не посмя да слезе и продължи. Едни цветущи му ги изпратих, за ужас на околните, добре, че малката не разбира още.

# 55
Честит имен ден  на Сончето-бонбончето!   bouquet

Рени, да са ти живи и здрави вички именници! Весел празник!   bouquet
Вени, поздрави за майчето!   bouquet

памперса и ние не сме махнали, не правя и опит вече, като почне да разбира - тогава Peace

Благодаря ви за разбирането относно наглостта на свекърите  Hug Но определено няма да получат това, за което мърморят!

Деска, като чета за Кало и на мен ми се свива душичката Cry, но само се успокоявам, че за него там ще е по-добре - сред децата  Hug

М, да..Гале, сега виждам коментара ти за яслата, ами на Алекс определено не му е безинтересно с мен, но съ ссигурнсот с децата ще му е много по-добре, отделно, че аз съм в офис и сег ас тати се редуваме и го разхождаме, но есента и зимата няма как - ако все пак можех да избирам - щях да го пусна напролет, защото това е времето да сме заедно по принцип  Hug Но...пристисната съм от работа и няма как, та така де - опитвам се да намеря добрите тсрани на по-ранното пускане на ясла Peace

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 14:31 от СмиНсЧо

# 56
Рени, честит празник на всички около теб, най-вече на Сончето-бонбончето  HugМного здраве и весели игри и пожелавам!
Янче, горе главата! Всички сме с теб и вярвай силно, че е фалшива тревога и всичко ще бъде наред  Hug

Отново подсещам за срещата в София, който не е разбрал я обсъждаме в друга тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=222763.0

# 57
http://www.kids.bg/images/07-2020.jpg Ето такива обувки купих за есента - лошото е, че не ни пасват на роклите и ще трябва да взема нещо по като за рокли, мами с момиченца, какви обувки имате в случая?

Памперса - с него сме, отказах се да я тормозя, не мога да я накарам да пишка, когато аз реша. На пролет, или в яслата, то ще си покаже. За мен да стои без памперс и да търча през 5 мин да я изпишквам, понеже не може да ми каже, не е махане на памперса, както се опитва да ме убеждава една майка на кафето.

# 58
http://www.sofibg.com/news.php# Наде благодаря за почерпката!

# 59
http://www.kids.bg/images/07-2020.jpg Ето такива обувки купих за есента - лошото е, че не ни пасват на роклите и ще трябва да взема нещо по като за рокли, мами с момиченца, какви обувки имате в случая?

Не питай! Със сезона на затворените обукви, при нас настана голяма цигания. Confused
Ако си пасват като цвят, са с едни големи и груби подметки... Tired

Общи условия

Активация на акаунт