На ясла или у дома ще посрещнат есента АПРИЛските деца

• 8 926
  • 300
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ми, да взема да кажа едно наздраве ли?!  newsm78  Laughing

# 16
# 17
Наздраве, момичета!
Аз си играя с Али, нали спа следобяд 3 часа и половина  Whistling
Раче, ей на тая снимка Емо прилича страшно много на тати  Heart Eyes http://www.snimka.bg/album.php?album_id=87409&photo=79 Сладур голям си е  Hug

За цените - все си мисля, че като е по-скъпо ще е по-качествено  Rolling Eyes но това не важи за децата де - те играчките си ги трошат независимо какви са  Joy за обувките обаче съм склонна да дам повече, за да му е удобно на крачето, от тези китайските и турските- ми толкова са твърди, все едно е е в калъп, как ще му е удобно на детето  #2gunfire...

# 18

Добро утро, мили момичета  Hug

Честит имен ден на всички празнуващи днес, да са живи и здрави и винаги пияни от щастие!

Това е почерпката ми за добро утро и за моя празник днес, който искам да споделя с вас  Hug

# 19
Добро утро!

Нуничка, Наде, честит имен ден! HugДа сте здрави и много слънчеви!  bouquet   bouquet   bouquet

Честито и на Вяра и Сабина! Hug

И аз черпя Grinning

Хубав ден!  bouquet

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 09:02 от Филип@

# 20
Мило Наденеце, честит празник!Да си ни все така готина съфорумка, истински щестлива и много обичана от двамата ти мъже Hug
Честит празник и на всички празнуващи, скрити за никовете.
Сминс, благодаря за темичката  bouquet
Раче, добре сте се завърнали-отивам да гледам снимки Wink.
Джинджър, добре дошли с двамата прекрасни юнаци в нашия отбор Hug.страхотни сте сладури цялото семейство Peace.
Мисче, аз ли съм недоразбрала или сте решили да се завръщате по нашите земи?Нямаше ли по Английско да ходите да живеете? newsm78
Приятен ден Flutter.
Отивам да се срамувам в ъгъла, но преди това да честитя и на Нуни и на Филипка.Всичко най по сто Heart Eyes.

# 21
Глупав въпрос:  Mr. Green Я си кажете хубавите имена, които сте скрили зад никовете, моля  Mr. Green

Специални поздрави и целувки на малката Вяра на Сабина! Да е много здраво и лъчезарно дете!

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 08:32 от Nadeto

# 22
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКАТА НИ ВЯРА! Heart Eyes
ДА Е ВСЕ ТАКА УМНО, КРАСИВО И ОБИЧАНО ДЕТЕ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ФИЛИПКА, НУНИ И НАДЕТО!
В ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ, ДА НОСЯТ ПРЕКРАСНИТЕ СИ ИМЕНА!

Hug Heart Eyes Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ АПРИЛКИ-СОФИЯНКИ!

Hug  bouquet Hug

Раче, страхотно лято те имали! Емко е страхотен, а новата прическа много му утива и верно много каки има!  Heart Eyes И Бетовен е супер!

Отчитам се: Mr. Green
Вили има избил 12-ти зъб, което обеснява мрънкането й от предишната седмица.
Пепи има първи разклатен зъб, което ме кара, да се чувствам...възрастна.
В тази връзка, да питам: Когато децата ви мрънкат, кривят се без видима причина  и пр., каква е първата ви мисъл - че е болно, т.е. че има някакъв зор, или че показва характер, т.е. че е инатливо!? Аз все за последното мисля, а после с изненада откривам, че е било зъб напр....
Embarassed

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 09:04 от envia

# 23
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НАДЕТО, НУНИЧА И ФИЛИПКА!
МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ДА ВИ НОСЯТ ЧУДЕСНИТЕ ИМЕНА!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКАТА ВЯРА!
ДА БЪДЕ ЗДРАВИЧКО И ПОСЛУШНО МОМИЧЕНЦЕ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, СОФИЯНКИ!

# 24
Честит празник на Надеждата, Вярата и Любовта.
Чести имен ден, Нуни, Наде , Фил. Носете си с здраве и гордост красивите имена.
Вяра, честит имен ден, мило момиченце. Бъди много здрава и обичана.

И от мен бонбонче, за именния ден на мойта майка.

А по темата за дрехите, обувкитеи играчките, Мисче, цените тук наистина са страшни. Много пъти съм се възмущавала като браузвам чужбинските онлайн магазини. А и избора е доста ограничен. Аз лично за дрехи не давам много пари, ако има нещо скъпо в гардероба , то със сигурност и е подарък, но много залитам по-хубави играчки, а за обувките мисля като Смин. 

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 09:07 от Черепахова

# 25
Честит празник и на малката принцеса Вяра!Да е гордост на мама и да има прекрасно дество Hug
Янче, честито и на мачето ти  bouquet Hug.
/какво стана с твоите изследвания и последващото лечение?/

# 26
Heart Eyes
Лечението мина, днес на обяд ще излезнат резултатите. Стискайте палци

# 27
  • София
Скъпи именнички, Честит ви Имен Ден!

От сърце ви желая здраве и щастие! На тежко легналите ми на сърцето Нуни и Наде - милион целувки!

Мерси за почерпките, отивам да гледам снимките на Рачето.

# 28

Честит имен ден на Филипа, Надето, Нуни и сладката малка Вяра!
Пожелавам ви здраве и много щастие!

[...ако не помагат бабите финансово е почти невъзможно  Tired

Ами лошото е, че на нашите баби (и двата комплекта) се налага кажи-речи ние да помагаме финансово... Иначе за обувките съм на същото мнение като Смин - може дрехите и и грачките да са от магазин за един лев (нали и без това всичко е потрошено, оповръщано, олигавено и омазано за средно 5 минути), но обувките трябва да са удобни, а ако са за възрастни - да издържат дълго време, така си изплащат и парите един вид.

Абе трудно си е да живееш в България и да гледаш дете / деца. Но пък от друга страна - не мога да си представя как съм живяла без Младен и Иво преди.

# 29
Heart Eyes
Лечението мина, днес на обяд ще излезнат резултатите. Стискайте палци
PeaceСилно ще палцестискаме Hug.

Общи условия

Активация на акаунт