Хубав ресторант с хубав детски кът?- София

• 175 166
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Вярно, махнали са го - беше приятно и непретенциозно местенце...

# 361
Благодаря момичета ,приятен ден  Hug

# 362
viliko, нищо не можах да отворя от линковете, които си дала...за втория разбирам от Виви, че става дума за бившия Токороко, знам го...а в първия линк кое заведение си дала?

Хвърли ме в размисъл за коя градинка с църква на "Пиротска" говориш? Сигурно за онази, която е на ъгъла на "Пиротска" и "Опълченска", щото за друга църква на "Пиротска" не се сещам - храм "Свети Николай Софийски". Ако за него говориш, кажи кой ресторант с детски клуб има там, че и още един детски клуб с кафе? Thinking Не живея в този квартал и не се сещам кои са тези детски клубове. В парка, който е около храма (градинката!), има кръчма, тя е стара, а до нея детска площадка, просто защото е част от въпросния парк. За това заведение ли говориш? Казва се "Контеса".   

# 363
viliko, нищо не можах да отворя от линковете, които си дала...за втория разбирам от Виви, че става дума за бившия Токороко, знам го...а в първия линк кое заведение си дала?

Хвърли ме в размисъл за коя градинка с църква на "Пиротска" говориш? Сигурно за онази, която е на ъгъла на "Пиротска" и "Опълченска", щото за друга църква на "Пиротска" не се сещам - храм "Свети Николай Софийски". Ако за него говориш, кажи кой ресторант с детски клуб има там, че и още един детски клуб с кафе? Thinking Не живея в този квартал и не се сещам кои са тези детски клубове. В парка, който е около храма (градинката!), има кръчма, тя е стара, а до нея детска площадка, просто защото е част от въпросния парк. За това заведение ли говориш? Казва се "Контеса".  

и аз знам, че там има новооткрито закрито заведение на две нива Laughing с детски кът, но моля за адрес Simple Smile

# 364
  • София

Първият линк е за Токороро, вторият е сайтът на Детски Парти Клуб "101 Далматинци и Приятели".  Peace

# 365
Аха, значи Вилико говори за ресторанта "Токороко", който вече не съществува, и детски клуб "101 далматинци и приятели".  Peace

PolarFox, за къде си чула, че има новооткрито заведение с детски кът? Това, за което Вилико говори, вече го няма. Май говорите за различни заведения.  Simple Smile 

# 366
PolarFox, за къде си чула, че има новооткрито заведение с детски кът? Това, за което Вилико говори, вече го няма. Май говорите за различни заведения.  Simple Smile 

ще питам, миналата година го правеха есента.

# 367
  • София

Искам да попитам собствениците на "О'кафе" или "o'cafe" каква е цената да натъжиш дете на неговият Рожден Ден? Да му кажете на него и неговите родители, че техният празник в живота-премислен, очакван, единствен няма да се състои, защото имате по-важно парти? Има ли сума, която би накарала нормален човек да просълзи дете? Как е възможно да зачеркнете рожден ден в неделя следобяд, при положение, че е капариран и уговорен за понеделник?? Вие обичате ли децата? Има ли нещо, което би ви трогнало? Сърца имате ли или там стоят портмонета? Искрено се надявам много хора да разберат какво търсите във вашата работа! Защото, когато човек не работи за децата със сърцето и цялата си душа, то той не заслужава да го прави! Толкова съм потресена и възмутена от случая, че не мога и да намеря точните думи да ги напиша в тази тема!

И да поясня- не съм аз потърпевшата. Ако бях аз щеше да има парти и то с продължение в следващият месец, когато на гости щяхте да имате много държавни служители  Flutter

# 368
Да, за токороро говорех - който явно е закрит и за клуб Далматинци. Да, намират се именно до тая градинка на Пиротска и Опълченска - в пряката отсреща, перпендикулярно на Пиротска.  Peace

За O Cafe да се бяхте зачели, че не става за рожден ден на дете. Случката само потвърждава негативното ми мнение - снобарщина  ooooh!

# 369
аз попитах, на ул."Симеон" на пресечката с ул."Хисаря" (в началото на градинката и срещу Енерго-то) се намира, ако някой има път оттам, да каже реално инфо Peace

# 370
  • София
Да, за токороро говорех - който явно е закрит и за клуб Далматинци. Да, намират се именно до тая градинка на Пиротска и Опълченска - в пряката отсреща, перпендикулярно на Пиротска.  Peace

Токороро/Бумеранг не е до никаква градинка.  Peace Най-близката градинка с църквата е на 2-3 преки: http://www.bgmaps.com/map/search
Празнувала съм рожден ден на детето в Токороро (не препоръчвам!) и много добре знам мястото.

# 371
Като ориентир го дадох, две три преки ако са ти много - как да го обясня, като не знаех точния адрес  Rolling Eyes

# 372
  • София
 "101 Далматинци и Приятели" е на ул."Брегалница". На отсрещния тротоар има пицария. Двете заведения могат да се комбинират, ако детския клуб не е затворен за рожден ден.

# 373
  • София

"Бумеранг" затвориха началото на април  Peace
Сега имало нов наемател, но нямало да има детски кът, а само ресторант. Така ми казаха, но дали ще  е така не знам.

# 374
  • София
Здравейте,момичета.Имате ли отзиви за ресторант"Бадемова къща" в Панчарево.На сайта им има само информация,че има нов собственик и не може да се видят снимките.

Общи условия

Активация на акаунт