Хубав ресторант с хубав детски кът?- София

• 177 293
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
   http://casanostra.bg/index.php?option=com_content&view=artic … =69&Itemid=95           -Ресторант  chef newsm10"Casa Nostra "с детски кът(съвсем нов,чист....) 

# 616
  • софия
   http://casanostra.bg/index.php?option=com_content&view=artic … =69&Itemid=95           -Ресторант  chef newsm10"Casa Nostra "с детски кът(съвсем нов,чист....) 
Ходили сте и ти харесва? Точно гледах тяхна оферта и се чудя за съботно-неделно забавление.

# 617
Относно-"Casa Nostra ",препоръча ми го позната,която обядва,почти всеки ден там(доволна е от кухнята).Специално е "проверила" и детския кът(търся за детки празник -подходящо място+възрастни)-каза,че е съвсем ново и чисто.Видях,че "Грабо",предлага ваучери за там....,което значи ,че доста ще се понапълни,уви за съботите и неделите.

# 618
  • София
   http://casanostra.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=69&Itemid=95           -Ресторант  chef newsm10"Casa Nostra "с детски кът(съвсем нов,чист....) 
А да попитам от ресторанта има ли видимост към детския кът? newsm78

# 619
Има телевизори, на които можеш да наблюдаваш децата непрекъснато.

# 620
"Casa Nostra" доста го обсъждахме на първите страници - почти всички, посетили го, са доволни! Ние правихме там 1ия РД на дребната през март и всичко беше добре!

# 621
  • София
"Casa Nostra" доста го обсъждахме на първите страници - почти всички, посетили го, са доволни! Ние правихме там 1ия РД на дребната през март и всичко беше добре!
Само дето е чак в "Овча купел".

# 622
Е, да...И ние пътувахме доста до там, но тогава не намерих по-удобно място! То и 'Face' е в Горна Баня, но пак го посещавахме няколко пъти през лятото...Мохитото им е чудно...Wink))

# 623
  • софия
Е, да...И ние пътувахме доста до там, но тогава не намерих по-удобно място! То и 'Face' е в Горна Баня, но пак го посещавахме няколко пъти през лятото...Мохитото им е чудно...Wink))
На мен, пък, точно Мохитото им не ми хареса. Ледът беше една огромна бучка и ментата увехнала. Беше и някак твърде ефирно.

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 15:13 от zvanche

# 624
Little wingels  Извинявай за късния отговор, напоследък нямам много време за форума Hug

Спаго съм ходила само на Св.Наум, за мен там е най-доброто съотношение между интериор, качество на храна и обслужване и забавление за децата. И като площ е най-голям, предлага два детски клуба, за деца до 3г. и за над 3г. В малкият клуб съм виждала да оставят за малко и бебета на 6-7м., което поне аз не знам къде може другаде да го направиш.
Канел ми е все по-симпатичен, но е по-обикновен и по-малък от Спаго. В събота бяхме там на обяд, не се сещам да добавя нещо ново.

Довечера ще ходим в Окафе и ще пиша какви са цените на детския клуб

# 625
  • София
   http://casanostra.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=69&Itemid=95           -Ресторант  chef newsm10"Casa Nostra "с детски кът(съвсем нов,чист....) 

Нов, нов, колко да е нов, всеки месец ходим, последните година и половина... Mr. Green

# 626
Цените на детския клуб в Окафе са 3лв. за 1/2ч., 6лв за 1ч., 7лв. за 1 1/2ч. Мисля, че не включват времето в което детето яде с родителите си, защото бяхме там от 19.00 до 21 и нещо, а платихме 6.50 лв, защото сме били между 1ч и 1 1/2ч.

# 627
За "Спаго" - доколкото сравнявах менютата в сайта (защото не сме ходили в този на "Св.Наум", само на "Петър Берон") ми се струва, че в този на "Св.Наум" си е по-скъпичко.
И понеже някой спомена Нова Година се сетих - миналата година празнувахме в бара на "Хилтън" и там предлагат детски кът. Доколкото помня беше по 70лв. на дете, но приемат и бебета даже. С изключение на едно съвсем мъничко момченце, което си искаше мама изобщо не разбрах, че почти всички хора около нас са с деца, докато не ги доведоха да посрещнат Новата година с родителите си, т.е. явно добре ги забвляват. То и цената си я бива, де Simple Smile

# 628
  • София
О'кафе не ми го хвалете, бях писала за него  ooooh!  Отмениха в деня преди партито РД на едно детенце, което моментално ги зачеркна, като място, което бих посетила. Не подхранвам такъв тип хора.

Ходих в Канел и много ми хареса. Някак е много мой тип заведение- интериор, персонал, храна. Децата бяха почти 3ч вътре и не мръднаха от там ( освен за хапване). Цените са добри, храната е добра...какво повече. Само за парти според мен не е много подходящо, но определено ще го посетим пак.

В този на Св.Наум бях на РД и дали заради обстановката, дали заради хората...малко ми идва префърцунено. Иначе, каките в детския кът бяха готини. Сервитьорите бяха с преметната бяла кърпа през ръка  Rolling Eyes  Но го отдавам на повода и клиентите. Децата бяха доволни от партито.

# 629
В момента рекламират ресторант Скара/или нещо от сорта/ в Студентски град, с нов голям детски кът.

Общи условия

Активация на акаунт