Хубав ресторант с хубав детски кът?- София

• 174 162
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
 t_ilieva  Здравей
Аз се обади в Ст град и ми казаха че нямат нищо за деца  Shocked newsm78

Но май по добре да отида на място да пия едно кафе и да видя как е  Hug

# 196
  • Някъде на път....
t_ilieva  Здравей
Аз се обади в Ст град и ми казаха че нямат нищо за деца  Shocked newsm78

Но май по добре да отида на място да пия едно кафе и да видя как е  Hug
Ха!  Shocked
В Ст. град ресторанта се намира до картинг-пистата.
Ние бяхме там през април последно - децата играеха в къщичка, имаше катерушка... не помня още какво, но беше отделено - след масите, които бяха отвън. Има вариант да са ги махнали сега...
А бе наистина най-добре провери на място!  Peace

# 197
Червената къща - на ъгъла -ул.Парчевич и ул. Асен. На последния етаж има детски кът (срещу заплащане).

# 198
Готина тема! Thumbs up.

# 199
Червената къща - на ъгъла -ул.Парчевич и ул. Асен. На последния етаж има детски кът (срещу заплащане).

И? Впечатления, отзиви?
Наличието на някакво заведение с детски кът не означава нищо. Темата е за хубав ресторант с хубав детски кът.

# 200
Преди работех на Асен и често ходехме там, но не знам дали е имало тогава детския кът или просто аз не съм го знаела. То си е вид бирария, хубавко е, цените са нормални. Не мога нито да възкликна, нито да кажа лошо. Скоро имаме празник и мисля да отида отново да го видя, отдавна не съм ходила и ще споделя впечатлението си.

# 201

И? Впечатления, отзиви?
Наличието на някакво заведение с детски кът не означава нищо. Темата е за хубав ресторант с хубав детски кът.

Видях заглавието, следователно, за да пиша съм го определила точно като такъв.
На последния етаж са около 5-6 маси, останалото пространство е отделено за децата. На етажа не се пуши. В детския кът има доста играчки, както и всякакви пособия за рисуване (няма пързалки/батути и т.н.). През цялото време виждаш децата.

# 202
Чудесна тема,моля да ми препоръчате ресторант,може и без детски кът,но с вкусна храна.Благодаря предварително.  bouquet

# 203
www.o-cafe.bg   chef  , има страхотна детска част и катерушки отвън с лятна градина!

# 204
Благодаря.  bouquetЩе го посетя.

# 205
  • София
www.o-cafe.bg   chef  , има страхотна детска част и катерушки отвън с лятна градина!

Това изглежда много добре в сайта. Ще го посетим обезателно. Може би още днес, нищо, че пратихме детето на море Sunglasses

# 206
Не знам дали е ставало дума, но съм очарована от р-т Лебеда. Има детски съоръжения, разни птици в клетки и дори жена, която да забавлява децата.

# 207
В Добро на Г.Делчев има от скоро закрит д.кът срещу заплащане.

В http://www.o-cafe.bg/ не виждам външни катерушки, плаща ли се на час за децата? И менюто е малко екзотично...

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 17:50 от PolarFox

# 208

В http://www.o-cafe.bg/ не виждам външни катерушки, плаща ли се на час за децата? И менюто е малко екзотично...

Има детски катерушки навън, има и седмично меню, което е "побългарено" Simple Smile , в добрия смисъл на думата, престоя вътре или вън с каките е платен, иначе ако си играете с детето отвън на катерушките е безплатно.

# 209
  • София
Събирам инфо, предстои ни кръщене Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт