Хубав ресторант с хубав детски кът?- София

• 175 047
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Хареса ни "Червената къща" на Парчевич 33 като детски кът и кухня. Жената в детския кът беше внимателна и се занимаваше с децата.
Единствен огромен минус е, че залата за хранене, която е до клубчето, е за пушачи. За мен не е нормално. Всеки иска да си вижда детето и съответно избира нея. И децата се хранят там...
Като резервирах, дори ми изтъкнаха безуния факт като положителен. Знам, че има родители, които пушат, но нима го правят и докато децат им се хранят newsm78  Sick
Ние бяхме там края на август. За наш късмет нямаше никакви хора в залата и прозорците можеше да се отворят. Но зимата как е?
Другият вариант е децата да слизат на долния етаж, който би трябвало да е за непушачи, а родителите да не могат да ги виждат, докато играят.

# 241
Да, това е странно. Нали вече по закон не е позволено деца да посещават в заведения, в които се пуши? В "Добро" на "Гоце Делчев" са взели по-правилното решение, залата за непушачи е точно на нивото на детския кът. Пушачите от нашата компания излизаха да пушат по цигара пред заведението Laughing

# 242
 В Овча купел има един ресторант Каса ностра , към него има детски клуб ето и сайта на ресторанта:

http://casanostra.bg/

Залата с клуба е отделно и няма проблеми с пушенето   bouquet

# 243
Да, това е странно. Нали вече по закон не е позволено деца да посещават в заведения, в които се пуши? В "Добро" на "Гоце Делчев" са взели по-правилното решение, залата за непушачи е точно на нивото на детския кът. Пушачите от нашата компания излизаха да пушат по цигара пред заведението Laughing
Браво значи са се съобразили с един преден коментар за Доброто на Якубица в Лозенец . Непременно ще ги посетим.  Simple Smile

# 244
В Овча купел има един ресторант Каса ностра , към него има детски клуб ето и сайта на ресторанта:

Ние там празнувахме кръщенката на Карлос!Кухнята е превъзходна,персонала е много мил, а децата се забавляваха адски много!

# 245
Това "Добро" е много добро заведение Grinning

# 246
  • София
Това "Добро" е много добро заведение Grinning

Кое от трите?
Онази вечер посетихме това на Гоце Делчев и много ми хареса детския кът.Детето не излезна от там и си остана гладно. Mr. Green
Широк и просторен,все още беше безплатен.От днес е платен,първия час 4.80,от втория нататък по 4.20 лева.

# 247
  • София
Да внеса корекция за "Червената къща" - вече залата до детския кът е за непушачи Simple Smile Тази вечер бяхме там. Първо забелязах липсата на пепелници и специално попитах. Явно не само на мен е направило впечатление, че не е редно да се пуши точно там Grinning
Поздравявам ги за решението Peace
В клубчето беше друга какичка, която много се занимава с децата. Дъщеря ми отново не искаше да си ходи.
Вече спокойно препоръчвам заведението с две ръце Simple Smile

# 248
  • София
Да внеса корекция за "Червената къща" - вече залата до детския кът е за непушачи Simple Smile Тази вечер бяхме там. Първо забелязах липсата на пепелници и специално попитах. Явно не само на мен е направило впечатление, че не е редно да се пуши точно там Grinning
Поздравявам ги за решението Peace
В клубчето беше друга какичка, която много се занимава с децата. Дъщеря ми отново не искаше да си ходи.
Вече спокойно препоръчвам заведението с две ръце Simple Smile

Да-м-м-м и в Добро е така.Просто са на един и същи собственик.Така е и редно да бъде.

# 249

Мнение за ресторант Спаго в Лозенец:
Ресторантът е добър,детският кът е разделен за малки и големи деца, платен е, но си струва, кухнята е супер, цените също са доста високи, но обслужването е много под нивото за тази категория заведения!Сервитьорите забравят или ги няма, действат мудно и като ти забравят основното ястие и си останеш гладен се извиняват с многото поръчки, но ще те компенсират като не ти го включат в сметката!Е мерси за такъв тип заведение е недопустимо!!!!Сменете си персонала иначе си губите клиентите!!!!

# 250
А аз искам да пуша, там където седна да вечерям. Така че за пушачите не е така добър вариант понякога да не се пуши в тия клубове. Много приятелки именно затова не ги посещават вксъщност. Затова предпочитам местата, където кътът за деца е тотално отделен и спокойно можем да седнем да пийнем и димим. Laughing

# 251
  • София

Ние там празнувахме кръщенката на Карлос!Кухнята е превъзходна,персонала е много мил, а децата се забавляваха адски много!

Ние посетихме това място и не съм доволна. Привлече ме това че беше в близост до НБУ, а мъжът ми имаше работа там и реших да го изчакам с децата във въпросния ресторант. Оказа се пицария с не особено хубави пици, макар че наистина съм яла и по-лоши. Детския кът беше ок, в салона на пицарията има и телевизори, на които да наблюдаваш децата, но в самото заведение разделението на масите за пушачи и непушачи е направено с ... гол въздух  Tired Явно бяха пропуснали да съобщят на дима от цигарите до къде се простира правото му да се дипли и къдри и той поради своята неосведоменост се стелеше над нашата маса и кошчето на бебето. Бяхме в заведението в ненатоварен час и освен нас имаше още 2 или 3 маси, а беше доста опушено. Представям си какъв лисичарник става вечер. Втори път няма да отида там

# 252
Когато бях с бебе - никога не съм отишла с него в заведение, освен кафета с маси отвън, еле пък да видя, че се пуши вътре - и аз да остана  Stop

# 253
  • София
запис Peace

# 254
  • София
Когато бях с бебе - никога не съм отишла с него в заведение, освен кафета с маси отвън, еле пък да видя, че се пуши вътре - и аз да остана  Stop

Явно и някой друг
... искам да пуша, там където седна да вечерям....

Общи условия

Активация на акаунт