Слънце пече, дъжд вали юлчето от нищо не се бои

• 11 113
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Оф,и Влади вдигна 38,1С Т!Има и разтройство,изобщо-пълна програма от обичайното.
Дадох му панадол да видим кога ще се оправи.Най-вероятно е от зъбките,защото хленчи и мрънка по цели нощи,пък и венците яко са му се подули,кучешки чакаме.Ох,много ми е мъчно-вял и умореничък изглежда Sad

# 31
Добър ден на всички  Heart Eyes

Ванко е добре /да не чуе дявола/ и мама му е супер   Mr. Green Нищо ново при нас!

Гиздова - ако се наложи в последният момент да извадиш киселото мляко, то аз го топля - 10 сек. после разбърквам с лъжичка и ако има нужда го пускам още за 3-4 секунди. Тайната е да го стопляш за кратко време и след разбъркването да кусваш, защото много бързо се стопля  Flutter

Лала - разбирам, че си  сложила спирала, да не те отчайвам, ама моята менстурация /когато бях със спирала/ се беше удължила до 14-15 дни.  Sick А нормално ми беше около 3-4...мах 5 дни.

jorjito Дано се оправите по-бързо!! Сега, аз имам няколко хапчета от това лекарство Сулгин /вече било спряно от производство, защото затворили завода/ Мога да ти дам 1 хапче. Дава се по четвъртинка. Много е ефикасно. Аll 110 също ще ви помогне. Не се отчайвай, разстройството прочиства организма. Сигурна съм, че скоро ще започнете отново да се храните с нормална храна!

Чао  за сега  Hug

# 32
Здравейте!

И нашия тати е болен  Cryдано не е вирус, че тъкмо мислехме да избягаме от Сф за няколко седмици!
Ние пък със киселото мляко сме скарани,нещо не и харесва Sad

Колкото до спиралите,аз си поставих още когато София беше на 6месеца!
Нищо не усетих при поствянето !Идва ми както и преди само че сега първите 2дена ми е много силно течението!
Аз си взех НОВА Т380 по препоръка на лекарката ми струваше 65лв.До колкото знам е една от най добрите:)

Хайде лека вечер отиваме да спинкаме!

Целувки на всички бебоци!

# 33
Здравейте от нас Hug Ние вече сме си в къщи в Бургас и съм мнооооого щастлива Grinning Пламена чак не спа днес от превъзбуда, ама сега вечерта след млякото направо се отряза Crazy

Я да ви питам някой имал ли е проблем с молци? Цяло лято като ни нямаше и гледам има ги навсякъде...при дрехите, в банята, в кухн.шкфове при храните. Какво да правя? Сложих едни ароматизатори на Райд в гардеробите и взех някакъв спрей, но как да напръскам в кухнята? Нали има чинии, прибори, ориз, паста..Ще ги изкарам, но после пак като ги сложа ще се налепят newsm78

ДжорджитоHug от нас с Пипи. Дано не е лактозата и скоро да си хапвате всиииииииииииичко. Знам как се чувстваш, защото след болницата Пипи искаше да си хапва рани неща, а беше само на кърма и Хумана..милата така се облизваше, а мен ме беше страх да й дам каквото и да било...даже повечко вода, че да не повърне Cry

При мен кърмата взе да намалява...Пия си чайчето и вит.В6 и чакам...Смятаме да ходим в Турция другия месец и до тогава трябва да съм спряла изцяло Blush

Хайде чао за сега...До утре Hug

# 34
  • Варна
Запис! Heart Eyes

# 35
Здравейте,знае ли някой паролата за качване на снимки?

# 36
Narina тъкмо днес си мислях кога ще се прибирате  с Плами.Вече ще се засичаме в Славейковския.Аз вчера засякох Галя.
Молци и у нас има,но аз ги трепя.Нищо не смея да предприема заради бебо.Сложих едни пакетчета с лавандула ама нъц  Crossing Arms Свеки ми вика да съм слагала нафталин ама аз тц  Naughty

Жоржи не  се притеснявай.С подходяща диета всичко ще се оправи  Hug

Киселото мляко и аз го давам от хладилника.Но Гали рядко яде.

# 37
Narina,какво чайче пиеш,нещо за спиране на кърмата ли?И аз съм на вълна отбиване и да чукна на дърво, сякаш взе да не ми бърка така често из пазвата ooooh! Вечер му давам едно шише с мляко,изцоква си го и заспива.Само през деня му бутам по малко цица ца успокоение,за да го приспя.

# 38
Добро утро мамички   Hug

Днес се събудих с кръвоизлив в окото, на какво ли се дължи  newsm78 май е от кръвното, а уж имам ниско такова!

Narina щом са се появили в кухнята, сигурно са се завъдили в някоя от кутиите или пакетите - я с брашно, я с ориз....абе прегледай си всички продукти в кухнята. Сигурна съм, че ще откриеш "гнездото"  Wink им. Докато не ги намериш и изхвърлиш те ще продължават да се въдят и нищо не може да ги спре тез гадинки  Rolling Eyes

Жоржи Как сте?  Peace

Ренито Браво на теб за смелоста да давате от хладилника! Peace Аз не смея  Tired, а татито ни - абе ако го питам него, той и зимата ще го изкъпе в морето!    Crazy  Ама пусти мой страх......

Чао за сега  Heart Eyes

# 39
добро утро от мен! 
днес кафенцето ще е от мен   food010 food010 kaffeetrmker_2
спи ме сееееее .Малкия по 100 пъти ставам да го завивам. Много се върти  ooooh! Много болни дечица ,чак започвам да се плаша. Много да ги нацелувате и нагушкате от нас с Валери.
jorji този път наистина нищо не знам по-въпроса. Май мама Дани най-много може да ти помогне. От мен мила имаш една голяма подкрепа ,знай че много си те обичкам и каквото и да стане съм насреща. Hug Hug Hug Hug Но честно да ти кажа откакто се сблъскахме с проблемите на Валери много вяра в лекарите нямам. Отиди на едно ,на две на три места и ,ако поне две съвпаднат значи това е. А и моя сладур е още малък ,а всички знаем ,че колкото е по-малко детето толкова по-лесно се преодолява проблема. Е може да се наложи малко диета ,но какъв мъж ще стане Grinning Ако ти кажа ,че тези дни ми пак едно нервно. Когато ходихме на профилактичен преглед на Марти и там беше мъж-педиатър който не беше запозна с проблема на Валери и когато ме попита за ваксините и аз му обясних ,защото още ги нямаме и той веднага не виждам никакво изследване за рефлукс впръсквало се някакво контрастно вещество и после се наблюдавало докато пишка. Всеки със своите теории едната ми вика пиолонефрит другия рефлукс  ooooh! и както се бях успокоила ,че на дето ми няма нищо и света пак се срина около мен. Явно Ямболските лекари са по-компетентни от педиатрите в Александровска болница. Нашия хомеопат когато и се обадих и за пореден път и се оплаках и тя се възмути и думите и бяха "Аман от хипер диагностика".Това вещество не е толкова безобидно и се прави когато наистина има проблем . Така ,че мила jorji не се осланяй само на едно мнение ,защото лекарите и те са хора и грешат . Прегръщам те силно  Hug Hug Hug Hug Hug ,а малкото ми сладурче   love001  love001  love001  love001 hug spoko
хайде лек и успешен ден ,че при мен ще бъде много тежък пожелайте ми успех   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 40
  • Варна
 Hug

Добро утро
От снощи сме на Безлактозно мляко и мисля че са по-добре нещата/чук-чук/
Бърди ми отговори,и днес смятам да се направя на много веща пред лекарката,и да и забия някой друг въпрос за туй-онуй Crazy

Ще видим какво ще стане.Мъжо е бесен,каза че не им вярва на докторята и с него незнам как да се оправям ooooh!

Межде другото,какво мислите за Бърди Thinking
Чувала съм много противоречиви мнения във Форума,а гледам че много мами се допитват до него???
Каза ми да спра всякакви диети, и да огранича само някой неща Rolling Eyes

Рени,аз против молци съм сложила,на Ройд препарата с Лавандулата Peace

На Всички Мноооооооого ви БЛАГОДАРЯ ,за куража който ми давате
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes

Е аз докато публикувам Бо и Исито писали Crazy

Иси,да,не смятам да се осланям само на едно мнение Peace
ще ги обиколя всички"светила"тук Rolling Eyes

# 41
  • София
Добро утро мамита,
Първо да прегърна силно болните дечица  Hug Hug Hug
После да нащипя здравите по дупетата newsm30
Хайде сега малко ще поработя и после ще ви пиша

# 42
Здравейте и от нас  Hug
И аз нещо изперквам, писна ми от болести, сополи, кашлици и подобни.  #Cussing out
Ема пак е болна вече 2-ра седмица си е със сополите, водих я на 3-ма лекари и всеки казваше, че нищо й няма-било от зъби и от яслата....И за капак така както нищо й нямаше в понеделник док. ми каза че има отит на дясното ухо......полудях, нищо й няма ,а сега е с отит  Sad Капвам капки в ушите, носа и гърлото, но като гледам сополите не спират, и продължава да кашля, днес пак сме на преглед, дано даде нещо по- ефикасно и да мине на малката ми душичка. Последните 2 месеца имам чувството, че пие повече сиропи и хапчета отколкото яде...  Tired
Ели, спомням си, че Юл зимата имаше отит, кажи какво й капва и от тогава имала ли е проблеми, много ме е страх за напред да не я удря само в ушите.
Та всех решение- ще спирам работа и  се прибирам да си гледам детето, не се издържа от толкова болести....
Наистина много болни дечица, бързо да се оправят.
А на сладкия ми Друндел ще му изям бузите.Джорджи, много сте сладки на снимката в подписа  Heart Eyes
Иси, кураж миличка, ти си смело момиче и знам че ще се справиш!  Hug
Нарина, и ние имахме молци, но слагам от пликчетата на Райд и май помага  Rolling Eyes
Айде ставам да я тъпча малката с капки.

# 43
  • Габрово
jorjito, Иси  Hug Hug Hug.
И нашият бати пак е болен  Tired, този месец 3 дни беше здрав.
От киселото мляко Теди бяга, той много малко неща яде, май живее от бисквити, солети и препечени филии.
А Нани и Диди фиеста къде зачезнаха?

# 44
Жоржи, и аз съм на мнение, че трябва да провериш диагнозата при няколко лекари. Бърди - ами май нямам мнение. На мен навремето ми беше дал доста смислени съвети. Но за мен Интернет е само справка. Не може човек да се довери на анонимен лекар. Аз си питам така от време на време колкото за ориентация, но после задължително си ходя на лекар. Стискам палци да се оправи душичката и да не се окаже алергия, че е много трудно да се гледа дете със специален режим.

Иси, те всъщност всички хомеопати обвиняват лекарите в хипер диагностика. И честно казано моят опит потвърждава тяхното мнение. Много често традиционните лекари дават разни диагнози, използват сложни термини и предписват натоварващи лечения. А ние родителите, притеснени, треперим и сме готови на всичко, само да се оправи детето, "да не стане по-лошо". Факт е, че досега колкото пъти са ми предписали антибиотик или разни кортикостероиди, нито веднъж не съм ги дала тези лекарства и всеки път децата се оправят. Значи прави си сметката за какво става въпрос. Даже понякога и с хомеопатия не съм лекувала, а просто детето си е оздравявало само. А освен това хомеопатите не смятат, че всеки шум в гърдичките е опасен. Те са доста по-спокойни на тази тема и явно имат право.

А за храната от хладилника - моите родители направо ги втриса като дам сладолед на децата си като са с червено гърло и като ги разсъблека почти голи като са с температура. Направо ме гледат сякаш искат да се откажат от мен Joy  

Общи условия

Активация на акаунт