Слънце пече, дъжд вали юлчето от нищо не се бои

• 11 140
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
Ха добро утро   food010 kaffeetrmker_2 пия си кафето докато моето сладурче още спинка.
Иси не те плаша но си мисля че тази чиковската седалка няма да ви върши работа.Виж при бебекомфортската как е издадено отпред.Това е много важно при момченцата да го има че иначе пишото излиза навън.Аз затова избрах тази.Струва 13лв.
Дано да греша  Hug
не ме плашиш ,аз вече имам опит с баткото и на него точно това издаденото много му пречеше ,опираше му пишата отпред и много се дразнеше (нали е с голям  Laughing).Умишлено гледах да е мекичка ,защото коравата пластмаса му убиваше.После му купихме такава мекичка ,но не същата някаква измислена марка и когато понатежа се счупи отзад,баща му я оправя ,но вече не може да се използва. За това сега взех и за Валери.В Метро били по-евтини. Wink
Eli83 Joy hahaha hahaha hahaha hahaha извинявай ,не се стърпях
jorjito Hug я бързо пиши как е сладурко ,няма само да четеш.
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 76
 Hug Здравейте!
И на мен ми казаха за отита олио затоплено, но не посмях, ако ще слагам нещо в ухото по- добре да е капки изписани,а за олио може да пробвам със мен първо!
Веднъж така загрявах олио за майка ми и съм го забравила ,като се върнах да го видя и гори до тавана,а тавана череееен ooooh!

Обясниха ми го че за отита трябва течността да излиза (гной или там каквото е) а ние като капем капки допълнително го запушваме!
Ама то всеки си слуша неговия лекар,така и трябва! Peace

Нещо днес и от днес май ще сме затворени,тук вали !Добре че компанията с бебета и майки са ни наблизо иначе какво ли ще правим цяла зима!

Моята Юл не седи и секунда на гърне ще взема като тези седалки да видим! Thinking

Последна редакция: чт, 20 сеп 2007, 08:44 от Eli83

# 77
  • През девет земи в десета
Ха добро утро и от мен!

Иси  bouquet,както винаги  темичката е върха!!!!

Рони не се сърдя изобщо,щото сте ми много мили всичките Hug,точно тебе най-малко искам да засегна,а за работата наистина си помисли,няма ли някоя позната жена да я гледа и да и плащаш!
Моята майка ако не се беше навила да гледа Цвети щях все още да си стоя в къщи,пък и нали за това и бях прехвърлила майчинството,само дето сега се оправя много по-добре.
Иначе за отита и хремата може да заведеш Емето в Цибалаб,централната лаборатория,там правят микробиология,взимат секрет,правят посявка и антибиограма.Има голям паркинг и си теглиш резултата от интернет Peace

Бета и аз като гледах как го носиш тоя телефон Thinking,ужас нали имам опит в губенето Rolling Eyes,ще ти пратя снимките от ония ден по кю-то ако влизаш днес,няма да ходя на работа, много е гадно времето и имам нужда от малко почивка!
Вчера си купих мебели за хола,докараха ги хората следобяд и като се заклещиха в коридора не могат да минат през вратата,тъкмо бях решила,че ще си останат в коридора и си дойде мъжо,нали е як,бутна ги някак вътре,добре,че не изкърти дограмата на вратата Wink

Айде ставам да си нахраня детето с нещо по-сериозно от кърма,нали ставаме в 7 часа всяка сутрин и днес пак ме събуди рано  #Cussing out

# 78
За отита аз слава Богу нямам никакъв опит засега, но сега като обсъждате капките се сещам, че на зълва ми детето имаше отит точно като ни дойдоха в България на гости. Та техния доктор във Франция им беше предписал само антибиотик и нямаше капки. Въобще там капки не се ползват нито за нос, нито за уши по мои наблюдения.

Нан, логиката на хората е, че студено=настинка. Но не се сещат, че когато детето е здраво и никога не му се дават по-студени храни, то е същото като да го навличаш повече отколкото е необходимо. т.е. изнежва се и след това по-лесно се разболява. А като е червено гърлото то си е рана. Представи си на една рана да й сложиш горещ компрес. Затова майка ми като настоява за топло чайче при болно гърло, аз й обяснявам, че напротив - трябва студен "компрес", за да се успокои, например чай от хладилника. Но баба си знае Grinning Последният път като бяхме при педито, майка ми беше с мен и нарочно питах лекарката кое е правилното и тя обясни на майка ми логиката. Същото е и с температурата - детето се отвива и разсъблича, за да се охлади, а не се натрива с ракия, мас и т.н. и не се покрива с одеало, защото така още повече се загрява. Е, майка ми всеки път ми казва, че тя като имала температура се загрявала и много добре й било. Аз последният път й отговорих като й е добре, да си се загрява, не ми пука, обаче моите деца ще се охлаждат.  Laughing Този разговор се е водил поне 10 пъти, но когато човек си е свикнал да се лекува по един начин, много е трудно да му промениш представите.

Бо, да не би нещо да ти се е замърсило окото и затова да е червено? На мен ми се е случвало да ми влезе нещо в окото без даже да забележа и на другия ден се събудих даже подута. От кръвно така да избие някак си не си го представям. Пробва ли да му капнеш малко изкуствени сълзи (не знам как се казваха тези капки), да се прочисти?

# 79
  • София
Добро утро.
От вчера мрънкалото ми много мрънка и нищо не мога да свърша.Както си играе и почва да реве и да се тръшка.Дали пак са намесени зъбите в тая работа? newsm78
Хайде,лек ден на всички,че пак иска да го гушкам.

# 80
  • Варна
Ха добър ден!
Днес времето е ужасно - не  е спряло да вали, а а з чакам техници да ни сменят климатика, защото изгоря. А ма да ли ще дойдат в това време. newsm78
Да ви се оплача - за 3 дни ми изгоря климатика, един котлон и 2 крушки. Всички смятат, че е от тока, защото напоследък имало много случаи на изгорели електроуреди. А ма кажете ми как да го докажа и на кого да се оплача? И сега сменям климатика с нов, защото му е изгорял компресора и не си заслужава да се поправя. Крушките и котлона ще ги преживея, но климатика много ми бърка в джоба.
Онзи ден в едно кафене ми сервират кафето със едно малко листче навито на рулце. Отварям го - вътре пише късмет за кафе - моя късмет беше пари. На всички им казвам, че в късмета не пишеше ще давам или ще вземам пари. А те ми викат, че съм черногледа. Да а ма ето на, че късмета се сбъдна - ще давам ooooh! Whistling Само за демонтаж на стария 80 лв ми вземат Crossing Arms.
Хайде чао, че хич нямам настроение!

# 81
  • Варна
Добро утро и от мен. Peace
Jorji,не смятам ,че се  натоварваме ,като си споделяме проблемите. Hug
Жорко с гърнето е до никъде,но скоро време трябва да го подхващам и него.
Бета,искрено ти съчувствам за телефона.Аз в това отношение много тежко ги изживявам нещата.Дано при теб да не е така.
Вижте на какво попаднах- При лечението на хремата болният трябва да има пред вид, че секненето на носа трябва да се извършва правилно, за да не премине заразата в ушите и синусите. Затова най-напред се изчиства едната ноздра, после другата, без да се духа силно. За сведение, много загноявания на средното ухо /среден отит/ се дължат на неправилно секнене.
А аз карам дъщеря ми да духа с все сила Laughing
Ето и две рецепти при хрема.
-Измиват се краката и след като се избършат добре, намазват се ходилата с газ за горене. След това марля или тънко хасе се натопяват в газта, изстисква се добре и се слага върху двете ходила, обуват се топли чорапи, краката се държат на топло. На сутринта ще настъпи облекчение или хремата ще престане.
-Взима се червено цвекло, настъргва се на ренде и се изстисква през марля. От получения пресен сок се закапва във всяка ноздра по 5-6 капки през няколко часа. Може да се сложи в ноздрите и памучен тампон, напоен и умерено изстискан с прясно изцеден сок от червено цвекло.
Pigi,честити ви мебели.Чакаме снимки.smile3509
Рени,и ние сме така с чурата чак се залива от смях.
Анет,много неприятно.И при мен е така,като се заредят неприятности една след друга...ужас,нямат край.smile3511Дано при теб с това да  свърши черната серия. Praynig
И последно,вече си имаме 3 зъба.
Лек ден. Hug

# 82
Здравейте

lala Благодаря   bouquet Окото ми не е само леко зачервено, а си има направо кръвоизлив. Една голяма ярко червена точка, днес се е увеличила /или май си се разсейва newsm78 /. Ще изчакам няколко дни, сигурно ще се оправи от самосебе си...никак не обичам да ходя по доктори.  Sick

Ох, колко сте прави относно даването на студени млека, сладолед и т.н. ...когато са болни. Ама пусти мой страх.  Embarassed Ще взема да пробвам, но ще кажа на татито да му даде следващият път  Crossing Arms /пу, пу, пу...дано не се налага в скоро време/.

Чао за сега, целувки на всички малчовци и най-вече на малечките /че са ми слабост, нали си нямам    Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 83
  • Варна
bo_slavova,сега се поразрових в нета и попаднах на това:
КРЪВОИЗЛИВ В ОКОТО – НЕДОСТИГ НА ВИТАМИН С
Не пренебрегвайте сигналите, подавани от малките кръвоизливчета от кръвоносните съдове под конюнктивата или в ретината (последните могат да бъдат локализирани само от специалист). Всичките нива на естрогена и хормоните, отделяни от надбъбречните жлези, в комбинация със стреса, повишената кръвна захар и недостига на витамин С и биофлавоноиди, са фактори, отслабващи стените на кръвоносните съдове. За да противодействаме на този проблем, е наложително да контролираме стреса, кръвното налягане и кръвната захар и да приемаме достатъчни количества витамин С и биофлавоноиди.
 Hug

# 84
Завърнахме се. Едва успях да изчета всичко! Добре, че днес няма много работа и в офиса е спокойно.

И аз ще се похваля, че се запознахме с много слънчево дете Юлия и мама Ели.

Изкарахме цяла седмица в Пловдив, беше супер, почивка, разходки, бирички. Изпратихме първокласничка на 15.09., племеничката ми. Големи емоции бяха.

И още една новина - нашият отбор по риболов е станал 3-ти на световното по пъстърва във Франция. Мъжът на сестра ми е участвал, върнаха се вчера щастливи с медали.

Това е за сега, после пак ще се включа.

# 85
  • София
Сузи а,не знам на Бо как и се стори,но това е много важна и интересна информация.Бо-взимай мерки!
Пиги-честита ви мебелировка и ако не е тайна би ли казала какво работиш,защото вече няколко пъти спомена,че когато не е хубаво времето не ходиш на работа-newsm78чудех се,чудех се и сега ми е много любопитно!
Крис79-и ние сме така-мрън-мрън-мрън,гушкане,носене на ръчички и така...дано да е от зъби,че вече много ме боли гърба..

# 86
Suzi,снимки ще гледам да кача до довечера!
Диди,работя във фирма за недвижими имоти и не е задължително да вися в офиса по цял ден ден,само се обаждам на секретарката,че имам оглед или работа в нотариата и не се появявам изобщо този ден Mr. Green,а от компютъра в къщи пак мога да си работя ако в момента няма клиенти,които да водя на оглед или да предлагат имот за продажба.От друга страна ако изскочи нещо спешно ще ме намерят по телефона Wink . Как само го обясних Joy

Айде да ида да щракна една снимка докато дзвера спи!

# 87

Ето го въпросния диван,дето толкова ме измъчи вчера,цвета е по-светлосин,но нещо не стана снимката като хората!

Бо,къде ти отидоха снимките на сладура?

Последна редакция: чт, 20 сеп 2007, 12:15 от Pigi

# 88
bo_slavova,сега се поразрових в нета и попаднах на това:
КРЪВОИЗЛИВ В ОКОТО – НЕДОСТИГ НА ВИТАМИН С
Не пренебрегвайте сигналите, подавани от малките кръвоизливчета от кръвоносните съдове под конюнктивата или в ретината (последните могат да бъдат локализирани само от специалист). Всичките нива на естрогена и хормоните, отделяни от надбъбречните жлези, в комбинация със стреса, повишената кръвна захар и недостига на витамин С и биофлавоноиди, са фактори, отслабващи стените на кръвоносните съдове. За да противодействаме на този проблем, е наложително да контролираме стреса, кръвното налягане и кръвната захар и да приемаме достатъчни количества витамин С и биофлавоноиди.
 Hug

Ето това е нещо което ме заинтригува...Едно голямо благодаря Сузи  Heart Eyes Стреса си е налице - витамини му е майката, а за кръвната захар - май си е обезпокоително /още повече, че баба ми имаше захарна болест/...Благодаря ти още веднъж   bouquet

# 89
Pigi Махнах ги за малко, ще ги актуализирам при първа възможност!  Peace Само батковците да ми пратят по Скайпа новите...

Общи условия

Активация на акаунт