пия си кафето докато моето сладурче още спинка.Дано да греша

Eli83
извинявай ,не се стърпяхjorjito
я бързо пиши как е сладурко ,няма само да четеш.
пия си кафето докато моето сладурче още спинка.

извинявай ,не се стърпях
я бързо пиши как е сладурко ,няма само да четеш.
Здравейте!

,както винаги темичката е върха!!!!
,точно тебе най-малко искам да засегна,а за работата наистина си помисли,няма ли някоя позната жена да я гледа и да и плащаш!
,ужас нали имам опит в губенето 
Последният път като бяхме при педито, майка ми беше с мен и нарочно питах лекарката кое е правилното и тя обясни на майка ми логиката. Същото е и с температурата - детето се отвива и разсъблича, за да се охлади, а не се натрива с ракия, мас и т.н. и не се покрива с одеало, защото така още повече се загрява. Е, майка ми всеки път ми казва, че тя като имала температура се загрявала и много добре й било. Аз последният път й отговорих като й е добре, да си се загрява, не ми пука, обаче моите деца ще се охлаждат. 
Само за демонтаж на стария 80 лв ми вземат
.

Дано при теб с това да свърши черната серия. 
Окото ми не е само леко зачервено, а си има направо кръвоизлив. Една голяма ярко червена точка, днес се е увеличила /или май си се разсейва
/. Ще изчакам няколко дни, сигурно ще се оправи от самосебе си...никак не обичам да ходя по доктори. 
/пу, пу, пу...дано не се налага в скоро време/.
. Как само го обясних

Стреса си е налице - витамини му е майката, а за кръвната захар - май си е обезпокоително /още повече, че баба ми имаше захарна болест/...Благодаря ти още веднъж