Слънце пече, дъжд вали юлчето от нищо не се бои

• 11 129
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Исках да се похваля колко съм доволна от Яна какво добро дете е, обаче си изгубих телефона сутринта и съм подтисната  Sad. Бяхме навън, телефонът беше в едно джобче на бебешката чанта и не бях го поглеждала от доста време. Оставях я на една приятелка, за да ходя до тоалетната, тя е малко разсеяна, а може и докато съм вървяла след Яна някой да го е взел, не знам. Като си звънях, го бяха изключили  #Cussing out, обадих се да го спрат.
Най ме е яд за снимките вътре, не бях ги прехвърляла напоследък  Cry. Уф, оплаках се.

Иначе Яна наистина е супер. Снощи папа сама с виличка, само татко й малко й помагаше  Heart Eyes. И доста хапна, дори картофчета си бодеше, а не ги яде иначе. Ама щом сама си ги е набола, си ги яде. После пи АМ, кърмихме се и спа до сутринта - от 22 часа, та чак в 8 без 20 се събуди. Това е й за първи път, иначе се будеше по 1-2 пъти нощем. Вярно, че кърмата си е най-хубавото, но не държи дълго, какво да се прави. После сука и си поспахме до 9 часа. Като стана, я питам иска ли на гърнето и тя вика Да. Пишка доста, а памперсът си беше сух. После пишка още 3 пъти до 14 часа, един път и голямата работа свърши, а навън даже я издържах и си остана суха. Сега си спинка сладко, направо много ме умили днес.

Хайде чао от мен, болните дечица да оздравяват!

# 61
Бета, май не ти върви . Фотапарата, сега телефона. Аз имах един такъв период само изпусках разни неща и чупех.

Рени, я верно да видим седалката че и аз искам да купувам и тъкмо се чудя ква.

За гнойната ангина и аз знам сладолед.

# 62
Здравейте!

Попова за Отит не съм капала нищо,беше само на АБ и и правеха често често пукане на тъпанче и изсмукване на течноста!Повтори го за 1 месец 2 пъти беше на АБ и от тогава от всяка хрема ме е страх!
Бърди тогава много ми помогна питай го за съвет,но и той тогава ми каза че за Отит от мнооого отдавна е забранено да се изписват капки,лекуващия ни лекар го каза същото!

Жоржи аз съм доволна от него! Peace

Айде после да ви почета и пак
ще се включа!

# 63
Рени, я верно да видим седалката че и аз искам да купувам и тъкмо се чудя ква.
аз си поръчах такава ,мекичка е, но не сме я ползвали още  Mr. Green

ох умирам от главоболие отивам да се тропясвам

# 64
Привет мамчета

Джорджи как мина при педи?

Гледате ли пълна промяна.

Оздравяха ли дечицата. КРиси е почти добре, малко остатъци от хрема има само.  Praynig

# 65
  • Варна
Здравейте пак от мен Hug

Друнди заспа,и аз влизам на бърз отчет,че ме боли глава и направо едвам стоя Tired

Така зе прегледа Sad

Диагнозата се потвърди-Лактозна Непоносимост!!!
няма какво да кажа,Мама Дани го обясни идеално.
Когато я попитах защо глюкозата му е в нормата,тя ми обясни че ако всичко е наред ,след като изпи Глюкозата в болницата,нивото и в кръвта му е трябвало да се увеличи почти двойно т.е от 4.0,да стане поне 6.0.а тя почти не мръдна Confused.това значи,че организма му,не може да я усвои и така.
Снощи и днес сутринта си пи безлактозното мляко,и днес ака само веднъж Rolling Eyes
Сега обаче трябва да пие цяла година Ентерол  Shocked #Crazyooooh!.поне четири месеца това мляко,диета и след около месец,месец и половина нов тест,както и теста за алергии/с венозна кръв/.
Ами това е.................
 Е,ще отидем при още един специалист,да потвърди/евентуално Rolling Eyes/

И днес баща ми  е изгубил,едно дело което води близо 7 години. Cryние сме прави,едни хора които живееха в нашия двор/имаха отделна къща/преди 8,9години я събориха и си построиха палат.взеха си сума ти и двор от нашия и сега така стана ,че ние трябва да им плащаме и компенсации,и разходи по делата и т.н..като нищо татко ще вземе да получи някой удар милия.И Върховен съд минахме и там загубихме .вече няма накъде Tired

Тайно се надявам че Господ ще раздаде правосъдие някой ден Praynig Praynig Praynig

Бетта,много е гадно като загубиш нещо.наистина не ти върви,но пък всяко зло за добро,сега пък може да намериш нещо WinkНа мин винаги така ми се случва.
И важното е че Яна-глезана така те радва.По хубаво от това няма Hug
Иси,колко пали тази седалка?

Дано всички бързо да оздравяват Praynig
Извинявам се ,че така ви натоварвам с мойте проблеми Blush
Вече ще чета и ще пиша по-малко,че като гледам назад,всеки втори пост мой ooooh!

Много ви целувам всички Heart Eyes

# 66
  • София
Синеочке,радостинка33-много ме развеселихте със своите истории за акита Joy Joy Joy.
Рени-ще взема и аз да пробвам с този капак,иначе и Влади се тръшка и опъва на гърнето.Сяда в него самосутрин и това е!
Бета-имаш си златно момиченце,да ти е жива и здрава,аз си отглеждам малко диваче Laughing
Бо-никой тук не успя да ти каже за окото-разбра ли в крайна сметка от какво е?В никакъв случай не го оставяй така,а питай лекар,всичко се случва.
Иси,подобрявай се бързо,бързо,че тез мъже тебе чакат! Simple Smile
На болните дечица-много прегръдки! Hug Hug Hug

# 67
  • somewhere over the rainbow
За гнойната ангина и аз знам сладолед.
Да де Peace Аз май не се изразих правилно:ooooh:  Имам предвид, че винаги съм се чудела, защо хората забраняват на децата си студено и газирано /а често и те самите се ограничават от него/ при болно гърло newsm78  А когато ги питаш и те не знаят Confused

Бета, чудно детенце си имаш пу-пу Heart Eyes  Много е гадно като изгубиш нещо...не евтино Confused  В такива случаи аз си повтарям: Това да е лошото! Та нека и при вас това да е лошото Wink Peace

# 68
jorjito
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug hug spoko  love001  action032  remybussi Kissing Heart lovekiss Kissing Heart
Иси,колко пали тази седалка?
18лв. ето тук от данет си я поръчах http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=35_38&products_id=2786
ех Бета поне сега ще имаш повод да си купиш по-хубав  Wink

# 69
А пък аз оня ден кава съм шматка все си оставям телефона на беззвук да не буди Юл ако звънне,и съм го зарязалаааа!Тръгваме да излизаме с моя и тук телефон там телефон няма го никъде!Навсякъде обърнах където се сетих никъде го няма!По едно време се сещам че докато люлях Юлия на люлките телефона беше в количката и от там нататък не съм го пипала!А около нас имаше мнооого хлапета!И реших ще звъня на телефонааа!Звъня аз и набирам 0899и там номера и ми изписва че повиквам моя номер(Ели) от на моя мъж звъня!!
И ми вдига едно хлапе и казва кой е?Аз викам как кой е аз си търся телефона мой е!Те отсреща неадекватни какъв телефон ми вика!Аз побеснях,обяснявам телефона,изгубила съм го вие сте го взели,този по който сега говорим!Затворих!Звъня пак ,пак ми вдига същото хлапе и се смее,вика какъв телефон,аз пак обяснявам,че съм го изгубила еди къде си,отсреща се смеят!Малее полудях!Взе моя и им звънна,пита къде са да дойдат на люлките,аз веднага се сещам моля тисе  кой беше там и му казвам,кажи им че съм ги видяла и ги знам кои са!Те отсреща му говорят-Къв телефон и се смеят!Той ги попита кои сте вие бе,къде сте ,елате на люлките!Те викат ми ние сме от Оризаре!Е аз вече си викам на ума малее вече в Оризаре отишъл телефона!
Моя се ядоса,вика абе тез хлапета май не лъжат,отива  си търси телефона в къщи!Пак търся няма телефон,по едно време го гледам на черното на дивана,ама нали и той черен и не съм го видяла!Седи си телефона и си трае,с изключен звук,никакви пропуснати обаждания!
А аз като съм набирала в бързината съм набрала вместо 0889  0899 и нататък същия номер,и то ми изписа че търся Ели ,най интересното е че изписа че набирам моя номер ане съм го набирала,паметта на телефона е направила грешка с една цифра!
Не мога да си го обясня  ама станало!
Ох все го губя и аз така!Тогава бая се уплаших! Whistling

# 70
ето ни
седалката

Непрекъснато си дъраме пишата.Незнам при другите момченца как е? И умира от смях  Joy

# 71
Иси не те плаша но си мисля че тази чиковската седалка няма да ви върши работа.Виж при бебекомфортската как е издадено отпред.Това е много важно при момченцата да го има че иначе пишото излиза навън.Аз затова избрах тази.Струва 13лв.
Дано да греша  Hug

Бета браво на Янчето.Много послушно дете  Hands Clap

# 72
Ренка, и нашата пиша е перманентно в разтегливо състояние JoyДори понякога се нерви като му слагам памперса,защото вече не може да си я хваща ooooh!
Ронка,капни на Емка малко леко затоплено олио в ушето.Баща ми е от сто години с отит и само така се лекува и то безотказно

# 73
Ронка,капни на Емка малко леко затоплено олио в ушето.Баща ми е от сто години с отит и само така се лекува и то безотказно

Да и аз това предложих като според хомито  да е позапържен лук в него.Лучено олио.

# 74

Общи условия

Активация на акаунт