. Бяхме навън, телефонът беше в едно джобче на бебешката чанта и не бях го поглеждала от доста време. Оставях я на една приятелка, за да ходя до тоалетната, тя е малко разсеяна, а може и докато съм вървяла след Яна някой да го е взел, не знам. Като си звънях, го бяха изключили
, обадих се да го спрат.Най ме е яд за снимките вътре, не бях ги прехвърляла напоследък
. Уф, оплаках се.Иначе Яна наистина е супер. Снощи папа сама с виличка, само татко й малко й помагаше
. И доста хапна, дори картофчета си бодеше, а не ги яде иначе. Ама щом сама си ги е набола, си ги яде. После пи АМ, кърмихме се и спа до сутринта - от 22 часа, та чак в 8 без 20 се събуди. Това е й за първи път, иначе се будеше по 1-2 пъти нощем. Вярно, че кърмата си е най-хубавото, но не държи дълго, какво да се прави. После сука и си поспахме до 9 часа. Като стана, я питам иска ли на гърнето и тя вика Да. Пишка доста, а памперсът си беше сух. После пишка още 3 пъти до 14 часа, един път и голямата работа свърши, а навън даже я издържах и си остана суха. Сега си спинка сладко, направо много ме умили днес.Хайде чао от мен, болните дечица да оздравяват!

.поне четири месеца това мляко,диета и след около месец,месец и половина нов тест,както и теста за алергии/с венозна кръв/.
На мин винаги така ми се случва.

А когато ги питаш и те не знаят