Дадох му панадол да видим кога ще се оправи.Най-вероятно е от зъбките,защото хленчи и мрънка по цели нощи,пък и венците яко са му се подули,кучешки чакаме.Ох,много ми е мъчно-вял и умореничък изглежда

А нормално ми беше около 3-4...мах 5 дни.
дано не е вирус, че тъкмо мислехме да избягаме от Сф за няколко седмици!
Ние вече сме си в къщи в Бургас и съм мнооооого щастлива
Пламена чак не спа днес от превъзбуда, ама сега вечерта след млякото направо се отряза 

от нас с Пипи. Дано не е лактозата и скоро да си хапвате всиииииииииииичко. Знам как се чувстваш, защото след болницата Пипи искаше да си хапва рани неща, а беше само на кърма и Хумана..милата така се облизваше, а мен ме беше страх да й дам каквото и да било...даже повечко вода, че да не повърне 
Свеки ми вика да съм слагала нафталин ама аз тц 

май е от кръвното, а уж имам ниско такова!
им. Докато не ги намериш и изхвърлиш те ще продължават да се въдят и нищо не може да ги спре тез гадинки 
Аз не смея
, а татито ни - абе ако го питам него, той и зимата ще го изкъпе в морето!
Ама пусти мой страх......

Много болни дечица ,чак започвам да се плаша. Много да ги нацелувате и нагушкате от нас с Валери.
Но честно да ти кажа откакто се сблъскахме с проблемите на Валери много вяра в лекарите нямам. Отиди на едно ,на две на три места и ,ако поне две съвпаднат значи това е. А и моя сладур е още малък ,а всички знаем ,че колкото е по-малко детето толкова по-лесно се преодолява проблема. Е може да се наложи малко диета ,но какъв мъж ще стане
Ако ти кажа ,че тези дни ми пак едно нервно. Когато ходихме на профилактичен преглед на Марти и там беше мъж-педиатър който не беше запозна с проблема на Валери и когато ме попита за ваксините и аз му обясних ,защото още ги нямаме и той веднага не виждам никакво изследване за рефлукс впръсквало се някакво контрастно вещество и после се наблюдавало докато пишка. Всеки със своите теории едната ми вика пиолонефрит другия рефлукс
и както се бях успокоила ,че на дето ми няма нищо и света пак се срина около мен. Явно Ямболските лекари са по-компетентни от педиатрите в Александровска болница. Нашия хомеопат когато и се обадих и за пореден път и се оплаках и тя се възмути и думите и бяха "Аман от хипер диагностика".Това вещество не е толкова безобидно и се прави когато наистина има проблем . Така ,че мила jorji не се осланяй само на едно мнение ,защото лекарите и те са хора и грешат . Прегръщам те силно
,а малкото ми сладурче

Капвам капки в ушите, носа и гърлото, но като гледам сополите не спират, и продължава да кашля, днес пак сме на преглед, дано даде нещо по- ефикасно и да мине на малката ми душичка. Последните 2 месеца имам чувството, че пие повече сиропи и хапчета отколкото яде...