Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво събитие се обсъжда в публикациите?
Какви са мненията за живеенето в различни квартали на Лондон?
Какви са мненията за болницата Whipp's Cross и за бременността в Обединеното кралство?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво събитие се обсъжда в публикациите?
-
Какви са мненията за живеенето в различни квартали на Лондон?
-
Какви са мненията за болницата Whipp's Cross и за бременността в Обединеното кралство?
Потребителите изразяват различни мнения за Whipp's Cross Hospital, като някои смятат, че е цигански квартал, докато други са доволни от условията. Относно бременността в Обединеното кралство има споделени преживявания и съвети за посещения при лекар и акушерка, като се обсъждат и различия в отношението въз основа на цвета на кожата.
-
Какви са мненията за образованието във Великобритания и избора на училище?
-
Как да избера подходящо училище за детето си в Лондон?
. Не помня ве4е от кога не съм писала в тази теми4ка-англииската. Но редовно ви 4ета. Виждам 4е имаме бременни маи4ета. 4естито и дано имате лека бременност и здрави бебета накрая
.
. По този повод исках да ви споделя колко много ми липсва Лондон и как ве4е бааааавно отка4ам тук
. Моми4ета имам едно въпрос4е към вас. С моя мъж искаме да си взимаме къ6та morgage, (аз за това из4аквам и о6те си вися тук), но все о6те се колебаем дали да сме пак в съ6тия квартал. Голяма дилема се оказа
. Кажете ми ва6ето мнение за младо семеиство с малко дете къде е подходя6то за жвеене? Естествено западен Лондон малко трудно 6те можем да си позволим ина4е аз все натам гледам. Питам ви вас, за6тото пове4ето сте абсолютно осведомени за какво ли не и сте доста отворени, в добрия смисъл на думата. Благодаря ви предварително и лека ве4ер.

. Толкова сте готини. Аз за6тото живея в този квартал ве4е трета година и нямам представа как е по другите, и понеже вси4ко ми е познато и знам кое каде е, та малко се претиснявам от нов раион
. Не 4е 4овек не се нагажда според условията, пък и приспособяването е в на6ата природа, но все пак о6те се колебая. Но наистина мерси за инфото, какво ли 6тях да правя без вас??? 
Много често се чудя, заслужава ли си това непрекъснато притеснение и напрежение. Не е ли по-добре просто да го запиша в кварталното училище
С малката беше ужас, понеже нямаше нито къде да я сложим да легне, нито нищо. И тя, и ние се измъчихме
. Той настоява да дойда за няколко дена преди нова година, да видя какво е положението, и ако стане, искам поне да уползотворя максимално престоя та да ми бъде полезен. Сигурно някой ще ми се изсмее, ама аз си се притеснявам като ще съм с детето и незнам къде отивам...