Родители във Великобритания, 10-та тема

• 20 295
  • 305
  •   1
Отговори
# 90
Има ли мами от Bolton?
Моя приятелка живее там, но за съжаление не е срещнала българи.Преди седмица и се роди бебче и ако се намери някоя мама да тикат заедно количките би било чудесно.

# 91
Мери, не сме католици и така като чета какво пишеш май ще го пропуснем. Не че имам някакво лишо мнение или пък съм отрицателно настроена, но все пак детето ми ще се чувства различно там. Ние не ходим на проповеди  и на причастия и ако го запиша в това училище явно ще го задължат да ги посещава, а на мен не ми се струва уместно, имайки предвид, че не сме католици.
Ами не знам дали съм закъсняла или не, но то ще се разбере. Всъщност в това училище го бях записала миналата година, като имах идея да посещава там прискула и после да продължи в праймъри-то към същото училище. Само, че часовете не ми бяха удобни - приключваха занимания към 3 часа, а като човек е фул тайм на работа няма как да си забере детето от училище по това време. Затова тогава реших да си ходи в нърсърито до започване на праймъри скуул. Ами другата седмица ще се види дали сме изпуснали сроковете. Ако сме- в друго училище се го запиша. Но дано имаме късмета с  това, че много ми хареса миналата година. И още нещо да питам. В колко училища мога да го запиша? Знам, че трябва да е в района, където живеем, но има ли други условия? Пак мерси.
А на какви спортни занимания водите 3-4 годишните деца?

# 92
IGNIS, споко, знам за фолиевата Peace. А ина4е ако пита6 мен, еи сега си грабвам детето и заминавам за Лондона, оба4е тъи като искаме да си закупим къ6та там, трябва да продадем този тука в БГ за да можем да си покрием първона4алната вноска и другите разходи. А това отнема време за мое огромно съжаление smile3506. Ина4е за виждането с други българки, да аз се виждах с доста по пло6тадките там, но само една бе6е от форума - маиски мами. С която оба4е се видях един единствен път, за6тото живее6е доста дале4е от нас. С нея си комуникирахме постоянно по тел или в нета.
 Лека ве4ер моми4етааааа.
  bouquet

# 93
  • постоянно
 Здравеите момичета, пропуснала съм  да видя че има нова тема. newsm78
Сам-чо вече има  половин ЗЪБ- аз съм като парцал , не сме спали като хората от седмици вече.В понеделник Сам тръгва на ясла целодневно, а мама - на работа.
Чувствам се много странно , а и малко ме  е страх.....
Анжи- радвам се  че всичко върви добре- Hug  тук поне  епруветките им са малки- на мен по едно време ми вземаха по 10- 12( не се шегувам) #Crazy-  добре че имам  дебели вени и лесно се намират....
Лека вечер.
Вили

# 94
  • Манчестър
Ave, да, католическите училища в повечето случаи показват високи резултати и да, приемат деца от всякакви религии. Но допълнителните занятия там, не са по мой вкус и не желая детето ми да си губи времето с тях, това са моите разбирания и виждания  Peace Твоето освобождават ли го от тях или ходи заедно със съучениците си? А като дойде време за първото причастие, какво ще правите, няма ли детето да се чувства различно или и то ще се включи в ритуала?
А за това дали Ани е закъсняла, зависи от общината. При вас явно вече са приключили, но при нас например, молбите се приемат до началото на декември, още един месец има до closing day!

Ами поне от първоначалния разговор съм с убеждението,че тои няма да е замесен в техните църквни истории и тн.,освен само колкото и да има идея за какво става дума...като цяло явно е модерно католоческо училище,защото има и хинди ,има и мюсюлманчета и тн....За такива като тях и моя син се организират други занимания  във времето когато децата -католици са заети. така,че това притеснение го нямам ,иначе и аз съм възхитена да става католик,да има причастие и тн...освен това на дете от градината където ходи сега маиката има още две деца,посещаваши същото училище и поне инфото от нея е същото...

Анна, и аз макар,че съм записала моя син на прескул от догодина,все пак обмислям дали да не го оставя в нърсерито..и аз съм фул таим на работа. Но там мога да го заведа в 7.45 и да го взема в 17.45....цената е 2.50+9.30+4.50/ден.....,а нурсерито е от 7 до 18........губя 15 мин само..

# 95
  • София
Доколкото разбрах за градините и училищата, децата от квартала са с предимство пред останалите, нали?!

Значи е много важно кой квартал ще изберем за живеене.
Моля помагайте!

Трябва да е в Лондон, щото таткото там си е намерил работа, иначе Манчестър много повече му е харесал...

Та къде в Лондон?

Споделете къде е добре за дечица.

Поздрави.

# 96
Местим много хора към западен Лондон(предимно купуват там),SW,SE също се предпочитат,HA е хубаво и предпочитано също.
Най-много бягат от източен Лондон....

# 97
Misholina вчера е родила голям,здрав мъж ! 3.600гр. Ранният следобед!

Много поздравления на цялото семейство!

# 98
  ЧЕСТИТ СИН ,МИШОЛИНА   bowuu

ЖИВИ И ЗДРАВИ ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО.  bouquet

# 99
  • постоянно
Страхотна новина- да  им е честит юнака!  bouquet
Вили

# 100
  • На село (близо до Лондон)
Честито на цялото семейство!!!  bouquet
Да расте здрав и наистина е голям. Дано всичко да е минало добре за бебе и мама!!! Чакаме вкл^чване и отчет Laughing. Мале и моят ред май идва, още 4-5 седмици Rolling Eyes, но не съм готова още  Stop-ремонта не е свършил и чакаме мебелите

# 101
  • Bristol
Misholina вчера е родила голям,здрав мъж ! 3.600гр. Ранният следобед!
Честито на Misholina  smile3525 Тя все пак устиска почти до края Wink

# 102
Благодаря много за пожеланията  Simple Smile

Имаме бебе Антон, пристигна вчера в 4:15 следобед, 3.550кг, 50 см  Simple Smile

Всичко ни е наред, и на него и на мен, вече сме си вкъщи  Simple Smile Изписаха ни преди малко. Чакам да слезе кърмата, ама той е като пираня, добре захваща. Много е сладък, прилича на Мариана (само дето има пишле, това ми е малко странно  Simple Smile )

Лека седмица на всички; аз добре я започнах, и да, съвсем навреме дойде младежа!  Mr. Green

# 103
Мишолинке, честита ви рожба! Да расте здраво и хубаво детенце, да ви носи много радост и да се гордеете с него. [/color]  smile3525

# 104
Здравейте, извинявайте че се намесвам във вашата тема , но ме вълнува един въпрос... Пазарува ли ли сте от този сайт и случайно правят ли доставки до България ?
Благодаря предварително

http://www.laredoute.co.uk/Default.aspx

Общи условия

Активация на акаунт