Родители във Великобритания, 10-та тема

• 20 291
  • 305
  •   1
Отговори
# 105
  • Манчестър
Здравейте, извинявайте че се намесвам във вашата тема , но ме вълнува един въпрос... Пазарува ли ли сте от този сайт и случайно правят ли доставки до България ?
Благодаря предварително

http://www.laredoute.co.uk/Default.aspx

Да,но не правят доставки до БГ..

# 106
  • София
БЪДЕТЕ ЖИВИ ЗДРАВИ МИШОЛИНКЕ!

МНОГО ДА ТЕ РАДВА НОВАТА РОЖБА!

Ина

# 107
  • Манчестър
Честито бебе на Мишолина....да е жив и здрав малкия юнак...

# 108
Честито и от мен Мишолина.Радвам се че всичко при вас е минало без проблеми и сте си вече в къщи.Бързо да се възтановяваш и мъника много да яде,да спи и да те слушка

# 109
Момичета моята красавица става на 3 години днес.Имам повод да почерпя. Hug

# 110
  Мерси много Диорела за по4ерпката Simple Smile,  да ви е жива и здрава красавицата и много да ви радва!

Весело изкарване на празника за цялото семейство  ura

# 111
  • Bristol
Diorella, честито на малката госпожица и нейните родители   bouquet
Хайде, от следващата година ще имаш 5х2.5 часа безплатни в градината  Mr. Green

Ани, за спортовете за 3-4 годишно, плуване и футбол. Друго не се сещам  newsm78

До кога ще стачкуват тези пощенски служители?! До сега не ми пречеше, но вече започна да ме дразни.

# 112
Мери мдамм чакам си ги кротко часовете,от вчера я водя на при скула,и е много happy.
За разлика от мин.година сега не плаче,а се радва. newsm78
Тъкмо прочетох в БГХелп-а,че стачката ще е до утре ooooh!

# 113
Поздравления за:
Антон. Да е здрав като канара и щастливата му звезда да не спира да грее над него и цялото семейство.   bouquet  bouquet  bouquet

На Диорела на дъщеричката! Да е здрава и много много щастлива и да радва всички около нея и усмивката и да не слиза от личицето и!   bouquet  bouquet  bouquet

На Анджи, честито бременеене и близначета!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Прекрасна новина.

Извинявайте ако съм пропуснала някой.

Анна, ние сме в католическото нърсъри, живот и здраве ще продължим и в училището. Деца на семейства от други вери се освобождават от религиозните занимания.
При нас има семейство Китайци, Южно Американци, Турци- били православни. Може и някоя друга националност да има. Но тези се забелязват на двора.

Крайния срок за подаване на документите за Септември 2008 е 10 Октомври и може да се попълни онлайн. 10ти поне е при нас. На 14 Декември общината ще обяви, къде е дадено място на детето. По- рано родителите имаха избор от 3 училища, а от тази година май, имаме правото да посочим само 2 училища.

Освен попълването на формуляра на самото училище за прием  в него трябва задължително да се попълни  формуляр на общината.
THIS LINK

ПС, само да допълня, че формуляра на общината се попълва годината преди детето да започне училище, (не нърсъри)

# 114
  • София
Честито празник, Диорела!
Желаем ви прекрасни мигове с малката принцеска!
Да сте живи и здрави.

# 115
  • София
А как се казва малката госпожичка?  Party

# 116
Михаела се казва.Благодаря ви момичета!

# 117
  сега ме подсещате 4е всъщност поне за мен де  по вкусни торти от тортите в сладкарници ''неделя'' и от този род в бг тук няма.
аз ли4но имам доста ''проблеми ''докато намеря тук истински вкусна торта за рожден ден....незнам кажете вие какво правите,от къде купувате....аз тези с рисунките и снимките ги знам,но според мен са пълни с бои и химии и не съм им много фен....кажете къде в лондон има пресни и вкусни торти...../като българските Wink/

# 118
Ами аз лично мисля да провря на Тортън Хийт,има там една сладкарница,
май е турска.Хвалеха я,че правели хубави торти.Утре ще проверя и ще кажа,
иначе съм поръчвала от Конелс,ама както казваш са само боя.

# 119
Ами аз лично мисля да провря на Тортън Хийт,има там една сладкарница,
май е турска.Хвалеха я,че правели хубави торти.Утре ще проверя и ще кажа,
иначе съм поръчвала от Конелс,ама както казваш са само боя.

о мерси...ще бъде хубаво да споделиш за турската сладкарница. Peace

Общи условия

Активация на акаунт