Родители във Великобритания, 10-та тема

• 20 268
  • 305
  •   1
Отговори
# 180
Мдам беше истинска,не гумена Simple Smile

# 181
  • Bristol
Както обещах тортата:

Изглежда красива  Flutter На коя сладкарница се спря накрая?
Вие ходите ли по библиотеки? Аз и баткото сме регистрирани и редовно взимаме книжки от там. Миналата седмица обаче ми хрумна да регистрирам и малката  Mr. Green Вече взехме първите книжки на нейно име Wink
31-ви наближава! Готвите ли се за празника? Аз пак ще правя парти в къщи и от сега съм се замислила какво да приготвя. Вчера купих от АSDA малки кейксчета и по-голям кейк, декорирани като за празника. А днес в готварския намерих рецепта за мини пици. Чудя се дали на не спретна и тиквен пай, правят такъв за дена на благодарността в Щатите Wink

# 182
 Мериии.....кажи как го правиш този тиквен пай,че ме заинтригува нещо Simple Smile лесен ли е?

# 183
Мери в съседният квартал има една,не е квалитетна сладкарска верига,но
пък беше вкусна.
 bouquet

# 184
Мери, я го давай този тиквен пай с подробна рецепта ,че свекървата идва на гости другата седмица да и взема акъла.  Laughing
После ще те черпя ,ако остане доволна! Все не ми харесва манджите и боде като пиленце(да не кажа кокошкаMr. Green!

# 185
Macobal, свеки направо преоблечена като вещица ли ще ти се яви?  Mr. Green

На сайта на BBC Good Food има добри рецепти, и смислена търсачка.
Ей тука нещо нетрадиционно, като carrot cake става.
http://www.bbcgoodfood.com/recipes/4777/halloween-pumpkin-cake.jsp

Пък Делия Смит ей така го бърка (като хамериканския е)
http://www.deliaonline.com/recipes/pumpkin-pie,1828,RC.html

# 186
Предложих и да помисли за своят carbon emission footprint  и да дойде с алтернативен транспорт а.к.а МЕТЛА !  Mr. Green  Да видим!
От сайта на ББС  ми допадна много рецептата! Много добри попадения съм имала от там ,но за торти и десерти предпочитам да питам патило!  Grinning
Ако си я правила тази рецепта ще  ми изтълкуваш ли mixed spice  какво е ?

А ето тук може да си изчислите собственият carbon footprint  ,ако ви интересува!
http://www.carbonfootprint.com/calculator.html

# 187
Ами mixed spice го продават готов, на лавиците с подправките в гамазините.

Ако имаш книги на Найджела Лоусън, десертите оттам стават най-хубави (макар и калорични бомби). Във Feast, например, не може да няма рецепта за pumpkin pie.

Мани, на мен ми се струва, че a*sehole print трябва да се проверява у форОма. (Ама няма да се обяснявам, че съм била рязка май).

# 188
Мери, 31-ви нали е в сряда тази година? Аз баш тогава съм на училище вечерта, така че най-вероятно ще пропусна дечицата, които ще дойдат. Не знам дечкото и мъжа ми дали ще обикалят по къщите тази година. Може да му е интересно на детето, знам ли? Иначе дълбана тиква ще има - то се знае. А ти много хубаво си го решила за партито и тази година. ХУбаво е да се събере човек с приятели. А ние, които живеем по-наблизо, няма ли да се организираме да се видим по някое време? Няма да е лошо май.

# 189
  • Bristol
harriet и macoball, и аз не съм правила такъв пай  Laughing Идеята ми хрумна, като разглеждах готварската книга на сина  Embarassed Същия ден попаднах и на тема в готварския форум за тиквени произведения, там има и рецепта. И се замислих, вместо да правим тиквена супа, както процедираме всяка година, защо да не спретна един пай  newsm78 Вероятността той да се хареса на дечурлигата е по-голяма, от колкото супата.
Ани, сряда се пада, за съжаление. За виждане съм! И без това непрекъснато се чудя къде да заведа децата, когато и двамата са в къщи Crazy

# 190
Здравейте, момичета!   bouquet
Първо, честито на Мишолина за малкия красавец!  Hug. Да е жив и здрав, и много щастливи моменти заедно ви пожелавам  Hug.
Аз си купих билети и на 15 декември, живот и здраве, ще съм в Лондон  Simple Smile. Малко ми е нервно, защото отдавна не съм летяла, а и летенето не ми е най-любимото нещо на света, но няма как..  Confused.
Имам едно въпросче към macoball - понеже се ровичках из темата за Египет и попаднах на един твой линк, за изложбата на Тутанкамон в Лондон и четох, четох, но така и не разбрах задължително ли е да се купят билетите предварително? Може ли например да се отиде на място и така да се купят, или интереса ще е прекалено голям и има вероятност да са изчерпани? Мъжът ми също много се запали по идеята и ми обеща да отидем.. А на мен Египет ми е голяма страст, направо съм луда по всякакви египетски щуротии  Mr. Green. macoball благодаря ти много за това, че ме светна за това събитие Wink. Ще се радвам и ако някой реши да я посети преди нас и сподели как е било.
Гледам обсъждате тиквени пайове - само да споделя, че в Америка ядох тиквен пай на Хелоуин и беше страхотен  Heart Eyes. Много, много ми хареса, още тогава се зарекох да се пробвам някой път да спретна един такъв, но си останах само с добрите намерения..  Thinking. Сигурно има доста разновидности, но този, който аз ядох беше сладък, но не прекалено, със сметана..  Айде аз се размечтах!
Момичета, приятен уикенд ви пожелавам, дано е хубаво времето при вас   bouquet

# 191
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Алиса!!! 
С пожелания за един прекрасен празник!

skygirl, не е задължително,но е препоръчително  и по-удобно.

# 192
За крепко здраве и много щастие - НАЗДРАВЕ!!!

# 193
 ЧЕСТИТО  и от мен на Алиса!  bouquet

здрава ,щастлива и все така красива Wink

Наздраве!   ( въх...и аз съм скоро)

# 194
  • постоянно
Честито на Алиса!  bouquet
Много здраве, късмет и любов ти желая!

Вили

Общи условия

Активация на акаунт