Родители във Великобритания, 10-та тема

• 20 274
  • 305
  •   1
Отговори
# 165
  • Манчестър
IGNIS, и ние с моя мъж обсъждаме вариянта РОМФОРД. smile3521

Имам братовчед в раиона на Ромфорд. Много ми харесва там,но в хубав квартал къщите започват от поне 350 000 нагоре...

# 166
здравейте мами, несъвсем по темата ,но знаете ли сайт за поръчка и доставка  на цветя и торти. искам да поръчам цветя от един град да се доставят в друг.Имате ли идея за сайт или нещо такова ( в България знам как е ,но тук за първи път ще използвам такива услуги)

# 167
здравейте мами, несъвсем по темата ,но знаете ли сайт за поръчка и доставка  на цветя и торти. искам да поръчам цветя от един град да се доставят в друг.Имате ли идея за сайт или нещо такова ( в България знам как е ,но тук за първи път ще използвам такива услуги)
обичайните заподозрени пробвай M&S,Waitrose.  Wink

# 168
Next,interflora  ние от там поръчваме по принцип.

# 169
ок, благодаря за бързите предложения  bouquet

# 170
  • Bristol
а на мен направо ми се отщява Wink....абе не е зле до тогава да сме спе4елили от лотарията..
Лотарията не е лоша идея, 10-15хил годишно и решаваш проблемът с гимназията  Money Вече съм харесала училището, Bristol grammar, сега чакаме само печалбата  Mr. Green

Мери,търся и аз нашият район в списъка, не мога да го намеря и се чудя,че уж има добри училища ,а ни няма! Пък ние сме били 1ви!  Laughing
Да знаеш, че ти завидях  Flutter

Ръгбито ли го гледа Wink
Алиса, по райони са пак училищата. Тези които ни харесаха, съответно не са в нашия  Confused Грамар училище има едно, пуснах му линка горе, таксата е 9-10 хил на година. И него го разгледах. Пийнах и хапнах за тяхна сметка, поне да избия паркинга в центъра  Laughing Установих, че доходите ни са високи за bursary, а scholarships са само академични  Crossing Arms
S T A R D U S T, за отдалечеността на училищата, на сина училището е на 1.5 мили от в къщи. Имаме начално училище на 10 мин пеша от нас, щерката ще я записвам в нърсери там, но след това мисля, че пак няма да е това  Thinking За secondary schools, имаме едно близо до нас, на около половин миля, но ние харесахме две други, които са на 3.5 и 6 мили от тук ooooh! Обаче често се чудя, заслужава ли си да се губи толкова време в път, особено за начално училище   newsm78

Какво ли прави сега Мишолина? А преди да роди казваше, че щяла да има много свободно време  Twisted Evil

# 171
Мери, аз си мислех, че грамар скулс са държавни (т.е., не се плаща)? Май съм се объркала.

# 172
  • Манчестър
Мери, аз си мислех, че грамар скулс са държавни (т.е., не се плаща)? Май съм се объркала.

То има и държавни грамар скул ,но се влиза с приемни изпити..като нашите гимназии в България.....но тук конкуренцията  е още по жестока......и поне година преди кандидатстването без частни уроци няма да стане..

# 173
Какво ли прави сега Мишолина? А преди да роди казваше, че щяла да има много свободно време  Twisted Evil

Хи-хи, има, има  Simple Smile

Мишоците спят, аз чакам гости, къщата заприлича на къща. Оправяме се, засега, дано не се само-урочасам  Crazy Още седмица, и ще сме в ритъм, мисля.

Гледам, разчепкали сте училищата  Simple Smile Ние сме близо до двe добри primary schools; за после ще видим. Апликацията за нърсъри е до януари (родени до март 31, 2005); имам и 2-3 частни училища набелязани, не съм решила дали си струва. Едното е all-girl; гледам ги всеки ден госпожиците, много са сладки  Simple Smile

# 174
  • UK
грамар скуул-а до нас е държавно училище с изпити, не знаех, че има и платен прием.

# 175
  • Bristol
грамар скуул-а до нас е държавно училище с изпити, не знаех, че има и платен прием.
Момичета, не се хващаите за думата. Има държавни има и частни! В Бристол е станало частно, но в много други райони са останали държавни! Радвайте се, че има такива училища около вас! Средно за страната 1 от 10 деца посещава частно училище, в Бристол тази статистика е 1 на 4  Rolling Eyes Дали защото на хората не им допадат общинските училища или имат пари в излишък, не знам.
Мишолина, браво на теб! Явно си добре организирана  Grinning А дали частно или държавно училище, ще решиш след като ги прослушаш. В повечето случаи частните показват по-високи резултати на изпитите, но има и случаи, когато са просто за престиж. Католическите училища също се водят едни от добрите, както обсъдихме по-горе.

# 176
Както обещах тортата:

# 177
Ето пак за акцията на мамите от ДЕ!

Ние събираме за дома в Калофер! Заедно сте съберем все за бельо, тоалетна хартия, превръзки.............
но повтарям ние събираме само за един дом, където са 45 деца, а другите????? има още много домове из zяла БГ саc същите нужди. Моля Ви помогнете и ВИЕ! Мами от Белгия, ITA, SPA..............., изберете един дом и зарадвайте децата!

Ние се организираме сами, момичтата още миналата година са помагали, аз съм нова, свързахме се с мамите от Пловдив, в тема помощ за социално бедни и деца без родители, те ни казаха, че Калофер е зле, те ще помогнат при купуването на нещата.

Значи една мацка събира парите, друга организира транспорт, ще събираме и дрехи, децата имат нужда от всичко!

Направете и вие нещо, има много майки в БГ, които ще ви откликнат. Вижте в тема социално.........

Кой да помогне, ако не ние БГ майките?
 Най лесно е да кажете, е хубаво, че помагате, ама аз си имам достатъчно проблеми.
Ако мислете така грешите. Има хора, които наистина имат нужда от помощта ни!

# 178
Както обещах тортата:

тортата изглежда 4удесно ,сигурна съм била е и вкусна Peace

# 179
mugel, забранено е разпращането на еднотипни постове из темите и/или на ЛС-та.
Ти си нов член на форума, вероятно повече пишеш, отколкото четеш и не си запозната, както личи, но тук си има организатор, който се занимава с тези неща, а освен това има и цяла нарочна тема по този въпрос.
Тонът ще те помоля да го смекчиш - дразещ е и обиден!
Ще редактирам постингите ти и ще те помоля занапред да се съобразяваш с правилата на този форум!
Благодаря ти за вниманието!

Общи условия

Активация на акаунт