Тази вечер ли започва "Пълна промяна" по Нова телевизия?

• 29 164
  • 708
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Дудинка, пише че на днешната участничка е починала майка й.
На Боряна нали беше там и я посрещна Peace

да бе  doh
ама то по принцип нали е запис, та защо да не е възможно

# 226
  • София
Не са нормални! Не зная каква клетва са давали, но да хванеш здрави зъби и да ги човъркаш само за да ги направиш според съвременните моди за естетика... Пиленето на зъби не е като да си оскубеш космите.
Не, не мога да си представя как ще си причиня подобно нещо. Хубави, нехубави, ако зъбите ми са здрави, не си ги давам

# 227
Дудинка, пише че на днешната участничка е починала майка й.
На Боряна нали беше там и я посрещна Peace

Как бе, в другата тема пише един агент от шоуто.
Бил е охрана на участниците.
Незабравяй че шоуто е снимано лятото, а вече е минал месец и повече от финала му.

Не си прочела внимателно, прочети пак, пише , че на тазвечершната участничка е починала майка и докато е била в шоуто, но тя е намерила сили да завърши предаването!! Sad

# 228
аз питах,но за мой те зъби,не те карам ти да си пилиш твойте  Wink

# 229
  • София

Не си прочела внимателно, прочети пак, пише , че на тазвечершната участничка е починала майка и докато е била в шоуто, но тя е намерила сили да завърши предаването!! Sad

o.k.  Stop

# 230
  • София
имах предвид зъболекарите. Ако нещо работи добре, да не се пипа само заради едната суета.

# 231
Днес в автобуса една жена четеше някакъв клюкарски вестник и на първа страница с тлъсти букви пишеше, че в "Пълна промяна" обезобразили една от участничките. Но ми дойде спирката и нито видях кой е вестника, нито дали обезобразената е от тези, които ще ни покажат в предаването или е някаква участничка, която се жалва от неуспешни корекции и дори няма да видим в предаването.

# 232
имах предвид зъболекарите. Ако нещо работи добре, да не се пипа само заради едната суета.

ок,
ма тук се гледат финикийските знаци на първо място

# 233
  • Пловдив
Не са нормални! Не зная каква клетва са давали, но да хванеш здрави зъби и да ги човъркаш само за да ги направиш според съвременните моди за естетика... Пиленето на зъби не е като да си оскубеш космите.
  Peace
Аз исках само двете зъбчета отгоре, отпред да си ги направя с коронки, щото се препокриват, ама зъболекарката ми отказа. Представяте ли си, жената не искаше да пили здрави зъби, нищо че щеше бая парички да вземе за тази работа. Евала й правя за това - каза ми "Здрави зъби, зорлем ще ги умъртвяваш и ще им слагаш коронки! Аз няма да го направя!"

# 234
то и аз се замислих за една корекция при д-р Георгиев, много ми допадна този човек, как работи, а и по принцип съм чула само хубави неща за него Embarassed
Пък и каква усмивка има....хм..

да ти кажа честно, усмивката му не забелязах каква е Laughing, по-ме вълнува как си върши работата!!!
Логично е, но му забележи усмивката тази вечер, вярвам няма да ти промени впечатленията от него.

Пустото му любопитство, заинтригува ме- какво му е на усмивката, гадни зъби ли, какво му има?????
Не,не,не, има перфектна усмивка, поне според мен, де. Но не знам дали се дължи само на зъбите му, мисля че и устните допринасят за това впечатление. Laughing

# 235
Kremi, аз на жълтите вестници не вярвам  Naughty

# 236
  • София
Ще му пламнат ушите на д-р Георгиев, к`во го замислихте  Mr. Green

# 237
  • София
Днес в автобуса една жена четеше някакъв клюкарски вестник и на първа страница с тлъсти букви пишеше, че в "Пълна промяна" обезобразили една от участничките. Но ми дойде спирката и нито видях кой е вестника, нито дали обезобразената е от тези, които ще ни покажат в предаването или е някаква участничка, която се жалва от неуспешни корекции и дори няма да видим в предаването.

О, това най-вероятно е от този стил :"Колко си беше хубава преди, а каква стана след това..." Mr. Green

В американското издание на "Кралица на красотата" имаше една, която беше наистина с много хубави черти и преди.Направиха я, лъснаха я, а моята приятелка и мъжът й казаха:"Развалиха хубавото момиче" А аз я харесах повече след промяната.

В жълтите вестници намираха и Гала за "обезобразена" от намесата на Кремена Халваджан в гардероба й, пишеха нещо такова :"Кремена Халваджан, по-известна с това, че прави Гала за смях..." Mr. Green

# 238
  • София

Става въпрос за момичето с алопеция, чийто организъм е отхвърлил присадената коса и това я сринало още повече и физически, и психически. Аз поне така разбрах.

# 239
  • София

Става въпрос за момичето с алопеция, чийто организъм е отхвърлил присадената коса и това я сринало още повече и физически, и психически. Аз поне така разбрах.

Дано да не е истина, горкото момиче  Cry
Аз на жълтите не вярвам

Общи условия

Активация на акаунт