Тази вечер ли започва "Пълна промяна" по Нова телевизия?

• 29 170
  • 708
  •   1
Отговори
# 615
Мерцедесът отдавна е кола за новозабогатели селяни.
И за пенсионери в чужбина Mr. Green
Явно не си ходила в чужбина да видиш ,че пенсионерите отдавна не карат мерцедеси,а други марки и то най-новите модели излезли на пазара

Ходила съм, ходила съм, това го казах на шега.

# 616
Аз искам да попитам ей тъй, съвсем небрежно...докторът свободен ли е или вече е зает?   smile3506

# 617
Стоматологът ли хирурга Mr. Green?

# 618
Хирурга с хубавата усмивка не е.

# 619
Зъболекарят  Whistling

# 620
малее, тоя зъболекар утрепа рибата. нали няма да се биете? вече знам, че имаш един инженер насреща в борбата за сърцето на Гайс. Mr. Green

# 621
малее, тоя зъболекар утрепа рибата. нали няма да се биете? вече знам, че имаш един инженер насреща в борбата за сърцето на Гайс. Mr. Green
Tired

# 622
  • София
Tired

Само да ви оглежда дали се усмихвате накриво, като Денка, та да ви коригира.А при някои френски изпълнения, все ще си мисли за зъбите ви, дали са достатъчно изпилени, дълги, приплъзващи се.... Crazy

# 623
Може и до бой да се стигне и току виж на някой в боя му направят услуга избият му някой зъб и той хоп при сладура да му го оправи newsm47

# 624
Той като чуе френското ми Р, ще му е все едно криви ли са ми зъбите  Crossing Arms

# 625
Не съм чела последните ви постове, но Кремена беше с объвки с "модерните" обърнати токове.

# 626
Не съм чела последните ви постове, но Кремена беше с объвки с "модерните" обърнати токове.
Тя е колекционерка на обувки, така че няма начин да няма и такива  Rolling Eyes

# 627
  • София

Ами то за Кремена и нейните неща повече се говори, отколкото за участничките, та вече всички знаем.Пък и камерата намери за необходимо да ни ги покаже Shocked

# 628
# 629
Te dosta ne]a namirat za nuvno da pokavat. Уууупс  Blush

Общи условия

Активация на акаунт