Гащите ни стягат вече, а ДЕКЕМВРИ още е далече!

• 13 462
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Клер.кога мислиш.че ще ти насрочат дата за секциото?Аз първия път бях 7 дни по-рано

# 196
zhaygarova. не мога да си сметна нещо килограмите по тази графика.до момента съм +7 би ли ми помогнала?
Тази крива се отнася за килограмите на бебето ,долу са седмиците ,а в ляво теглото в грамове.

От вчера си имаме Практикер в града и днес го посетих, харесах си страхотни пътеки за коридора и спалнята. Даже и едно килимче за момченце с нарисувани квартали,улици и най различни такива неща, страхотна занимавка ще е да си кара количките по него. Като тръгвах ми подариха синя кофа за вода  Grinning
Нашата чешмяна вода е страхотна и си я пия , а за минералната за бебета има специална на Девин с розова капачка ,иначе не се дава каква да е.Ако се кърми бебето няма нужда от вода, а иначе и преварената върши работа.
За раждането ,аз съм при проф.Чернев в Майчин дом София . Той си ме следи от преди да забременея и при него ще си раждам живот и здраве.

# 197
Привет и от мен!
И аз тези дни нещо не се чувствам добре-едно  ми е отпаднало и все ми се спи, а уж сега трябва да кипя от енергия.
Да ви разправям,вчера дъщеря ми се върна с боички и брокат в косата,направо щях да припадна като слезе от автобуса.Едва се изми това чудо,но пък ми стана толкова хубаво,че явно добре се забавлява в училище-кога аз ще и разреша вкъщи да рисува и да се цапа.Аз дори не предполагах,че ще има желание да го прави.Явно тези специални учители си разбират от работата.
Аз пък вече съм +9кг,но са повече на корема и дупето ми,какво да правя като не мога да му устоя на този шоколад и на бисквитки с топло мляко-ммммммммм!Щом бебо е добре и аз съм добре.
Лек ден на всички!
За минералната вода съм сигурна,че не е вредна.Тук в Англия никой не пие вода от чешмата,всички си купуват промишлени количества минерална вода.Но в България нищо не пречи да се редува изворна с минерална,аз поне така правех дори и с дъщеря ми и сме си добре.

# 198
  • София
И аз пия чешмяна вода, но това е защото сме късметлии да имаме кристално чиста и вкусна вода. Но отида ли някъде на гости - всички ползват минерална, защото качеството на водата е под всякаква критика. Аз също не бих се престрашила при мътна песъчлива вода. Но не виждам проблем да се пие минерална вода, ако е закупена - всичките са с ниска степен на минерализация. Виж, ако имаш баба-водоноска дето да ходи специално да пълни манерки, туби и дамаджани, тогава не е полезно повече от веднъж седмично, но и то си е специфично, защото различните извори са различно минерални. В Сандански и в София например минералната вода е различна.
Анайс, как я пиеш тая Торн Спринг - ужасна е на вкус. Sick 
Днес понеже имам много работа, а и късно станах, чак сега стигнах до пресата. И вижте на какво попаднах: 
http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2762&sectio … =2&id=0000604
Представяте ли си ако някой реши да изчисли загубите от посещението във форуми. Особено от такива спамъри и флудъри като мен дето не могат да се ограничат до същността на нещата. Ей от такива хора кат мен тая държава е на това дередже и не може да си вдигне производителността! Срам и позор! И още повече - позор и срам! smile3538 smile3538 smile3538

# 199
  • София
Клер.кога мислиш.че ще ти насрочат дата за секциото?Аз първия път бях 7 дни по-рано

Трябва аз да си я избера. Първият път го направих 12 дни по-рано. Сега се колебая между 3 дати, ама още не съм решила. Уф, непосилна отговорност е това! newsm78

# 200
Клер, колко струва единичният ВИП в Тина. Знам за двойния че е 35 на вечер.

# 201
Здравейте мамчета.
 welcome на новите мамчета Simple Smile Радвам се, че се множим  Hug
Аз вече не знам колко кг съм от горе, ама съм си добре и бебо е добре, значи нп, после ще сваляме  Sunglasses
А сега да се похваля, вече всички пари дадохме за апартамента и почти приключихме с бюрократщината (остана 2 документа да се дозанесат в банката и да ни дадат погасителния план, но това в понеделник надявам се).
Снощи изпуснах д-р Хаус, защото разчиствах кухнята, та вече може и там да ядем, ама пък няма ТВ, то по-скоро кабел ми трябва де, ама...кой да ми сложи, като аз не искам да се катеря? Може да накарам уикенда мъжлето да свърши тая работа. Тази вечер вече ще взема да подредя и бюрото, да наредя компа (най-вече колоните са ми мъка). А пък може в неделя на преинсталираме WIN, че нещо се сбозиха вече, а и баща ми като дойде все ми пълни компа с глупости  #2gunfire .
Сега ще дам да ми извадят около 45 снимки от сватбата (и то по 15ст на снимка, заявката се дава по и-нет и ги качваш от компа, после си ги взимаш от най близкото до теб фото, където имат представителство така да се каже, но това е из цяла София, а за извън София имат и куриери, за сметка над 30лв, има 10% отстъпка, т.е. на 200 снимки, 20 отгоре безплатно Simple Smile ) И това са снимки с формат 10/15. Аз лично съм много доволна Wink

# 202
  • София
Единичен ВИП струва 70 или 75, нещо такова. За мен имаше доста предимства пред двойния. Първо, неограничена възможност за посещения по всяко време - все пак не пречиш на никой друг. Второ, бебето си беше при мен когато поискам и ако поискам, като се почувствах уморена, просто го връщах - нямаше друго бебе да ми плаче на главата. Трето, режимът на ползване на санитарния възел, телевизора, яденето си го определях сама, както си исках и без да се съобразявам с друг. Компания не ми е липсвала - бях се запознала с мамите от съседните стаи, пък и при мен беше непрекъсната върволица от посещения, та даже не можех да си почина.

# 203
  • София
Топчица,нацелувай малката кукла Hug Ти представяш ли си какъв кеф е това да се накипри малкото фръцле и да се намаже с разни такива щуротии,при това с разрешение? Laughing

# 204
Момичета сега се прибирах и веднага се лепвам пред компа и любимия ми форум разбира се Simple Smile

Ходих до една аптека да си накупя някои помади за лице и тяло, охоо колко обичам и да ви кажа веднага ми се оправи настроението, от това мрачно време  Grinning

И ние вкъщи пием само минерална вода, Клер вашата в Младост е добра, имаме приятели там и те също си я пият, ние живеем в Надежда и е отврат. Имаме една голяма машина, която топли и изстудява и така сме си решили въпроса. Аз също бих препоръчала на мамите, които се притесняват, да я редуват с изворна или слабо минерализирана.

Обаче, бях си наумила да ви питам разни неща и гледам, че вече сте ги объдили, за плановото секцио не ми беше ясно, колко по-рано се прави, но сега се осведомих Wink, на мен 1-то ми раждане беше секцио де, но стана изневиделица, тъй като пак бях със серклаж и при свалянето  на конеца в 38-ма седмица, получих силно кървене от шийката, тъй като конеца от непрестанните контракции се беше врязъл, също не ми беше много добра кръвната картина - завишени левкоцити, а и бебето нещо беше спряло да наддава и лекарката вика: "хайде ще раждаме днес"Simple Smile, сега обаче се надявам картинаката да е по-добра и да можем да плануваме следващото секцио, но и аз мисля че си доста е отговорно, дори си мислех да се консултирам с астролог, да ме посъветва кои дати са добри.

А за килоглрамите гледам и аз да не се вталясвам, ям си каквото ми е кеф, ноооо мнооого трудно ги свалих предния път, голям зор беше, бях 55кг и станах 82кг ooooh!, а и сега съм тръгнала натам, устремено Simple Smile, но този път съм си наумила да си купя едни лекарствени препарати, които надявам се да спомогнат по-бързото сваляне, имам предвид - Редуктил, няколко мои приятелки, много бързо свалиха благодарение на него. Не знам преди имах по-голяма воля ли или от годиниките ще да е, но сега свалям много по-трудно и бавно... Sad

Последна редакция: чт, 20 сеп 2007, 14:43 от anna_nik

# 205
  • София
Аз пък днес се надрусах леко с миризмата на някаква боя.Пощурях нещо и реших да боядисам бъдещето бебешко легълце Crazy И понеже първо шкурих,а после боядисах и вече съм лееееко замаяна.А това е само предната решетка,която бяхме махнали преди години,а щерката още спи на това легълце.Та кога ли стигна до останалото и дали въобще ще имам мерак тогава? Crazy
Отивам ,надрусана,да работя да му съ ни знай.

# 206
ха ха вещичка аз тъй предния път боядисвах и шкурих един креват. ама много як стана, с някакъв лак го лакирахме и бях много доволна. таман бях в 6 месец.
сега се сетих че трябва да купуваме преносимо креватче - някой да знае къде се продават свестни и не много скъпи? че искам октомври да сме приключили с всичко като покупки и ноември като застудее да не ходя по магазини и да притеснявам народа около мен.

# 207
Anaise гледах в Como за 130 лв. сгъваеми легла. Не съм обикаляла още, но може и в Щъркела да има по-сносни.

Вещичка май не е много полезно да дрогираш бебето.

# 208
Виж това креватче, братовчедка ми е много доволна. Само в сайта пише, че е без вратичка, пък то си има. http://family-bg.com/prX_2392.htm

# 209

Общи условия

Активация на акаунт