Гащите ни стягат вече, а ДЕКЕМВРИ още е далече!

• 13 461
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
А има и такъв вариант, още по-опростен http://family-bg.com/prX_1036.htm

# 211
много бързо изписахте темичката човек не може да ви смогне да ви чете.  bouquet
маленуш имах една приятелка със същия проблем и доки и каза да пие по1l прясно мляко на ден и бебчо беше наваксал закъснение от 2 седмици затова че дерзай. baby_neutral
вещичка и аз съм рибки но май във форума сме на изчезване Crossing Arms
 ooooh!и добре дошли на новите мами
айде чао за сега

# 212
  • Sofia
Лелеее, какво сте направили днес? Едва изчетох всичко.
И доста неща исках да кажа, ама на ... забравих ги повечето.
Аз вода от чешмата не съм пила от 5 години сигурно. Знам, че е добре да се сменя минералната вода, защото от различните извори е с различни качества.
А на бебета съм чувала , че не е хубаво да се дав аминерална, защото се натоварвали бъбреците. Не знам колко има истина в това. Мамите около мен, които изобщо дават вода на бебета си (нали има теории, според които до 6 м. вода не се дава) , дават преварена чешмяна.
Това момиченце в корема ми днес е изключително подвижно  Heart Eyes,  но по - скоро имам чувството, че хълца, отколкото, че се движи. Някак си много ритмични са й движенията  Grinning
За определянето на датата на секциото, мойто Доки, казва, че има три бебета на годината и това щяло да му е четвъртото тази година  newsm62 . На мен нали термина ми е на 31.12. и като ще да е планирано секцио (ако няма изненади) ми се искаше да е или на 23 (на тати датата) или на 26 (мойта си дата), та ще видим как ще се спазарим с онзи прекрасен младеж  Blush , на който му се ходи на работа и на Нова година  #Crazy
А в тази връзка, ще раждам в Шейново. Заради лекаря, разбира се. Иначе болницата не я коментирам. Дано ВИП-а да е приличен.
Мииии и друго щях да казвам, но като се сетя.

# 213
И аз съм зодия Риби, съпруга ми е зодия Рак, бебо го планирахме за Скорпионче, но не стана номера....

Иначе аз пия доста вода и то всякаква - минерална и чешмяна, но поне 1,5-2 литра на ден не ми мърдат, голяма съм жаба  Grinning

На нас доктора в 26 г.с. ни каза, че бебо е 1100гр., на 01.10 съм на преглед - ако продължава да върви с 2 седмици напред - незнам  #Crazy Аз пия и доста прясно мляко - май ще взема да го спирам  newsm78

# 214
  • София
Здрасти и от мен.
Тъй като ще сме първо бебче - Wink не сме раждали досега, но пък сме изтъркали 10 г праговете на ТК. Определено са много внимателни, при това независимо дали си от белите или мацинствата, сред които е доста популярна( ТК имам предвит - ама и аз образувам едни изречения......). За съжаление ми е малко далеч и не ми се разкарва за ЖК до там, и се записах в Младост, но определено ще раждаме там. Само още не съм решила в двойна или единичнастая да е. Ама има време, ще помислим.
Какво стана с количките? Ориентирахте ли се вече. Аз уж се бях спряла на един модел на Chicco ( този с кошницата за 550 лв ), но вчера видях една страхотна триколка на Hauck с Мечо Пух ( синя е , а ние сме момиченца, по последни данни, но какво от това Wink ) Малко по голяма е като се сгъне - за моя малък багажник, но пък е много сладка. И сега настава едно чудене......да не ви разправям.
Хайде лека вечер

# 215
zhaygarova много са сладки тези кошарки, може нещо такова да закупим.

# 216
  • София
И аз съм решила да си взема. Сомо, че само на едно ниво. Горното може да се ползва, няколко месеца, после много се въртят бебчетата и могат да паднат. А са много удобни. Ние както непекъснато ходим някъде - ще е супер. А и дет се вика една нощ да спи при баба си и дядо си поне да си е в леглото, а не да се чудят къде да я сложат, пък как да я подпрат........ Удобно си е.

Четох наскоро - по повод на мин вода, на деца до 3 години не е хубаво да се дава минерална вода. Най хубаво било изворна или преварена чешмяна ( ако е годна за пиене обаче!!!!!!!). Тъй като в нас е отвратителна ( аз дори не готвя с нея) мисля че ще караме на изворна, а от време на време ще я редуваме с чешмяна - когато налеем от при нашите - друг вариянт не виждам.

# 217
  • Sofia
днес следобяда бхме до 2ра градса с G baby да видим условията, ама нека тя разкаже относно хигиената  Sunglasses
аз да ви се оплача писах и до администратор но никакъв отговор, от една седмица в профила ми броя на публикациите не мърда , защо незнам????

# 218
  • Sofia
Сетих се и аз най - накрая да поздравя новите мами  с Добре дощли!  welcome
Много е приятно тук, ще се убедите!
А за количката, аз определено си избрах тази :
http://www.malechkobaby.com/index.php?m=71&prodid=5921&lang=1
Така като гледам , Марков не бърка с определянето на пола, а и при нас беше много категоричен, но ако все пак стане грешка не знам какво ще я правим  Mr. Green
Дано да няма грешка, че няма само количката да е проблем  Naughty

# 219
  • Габрово
Shantal, супер е количката, ама и соленичка и е ценичката Rolling Eyes

munieca, броя на публикациите не мърда защото в някой подфоруми като "отчетни", като "дом и семейство" и др. не отчита публикациите, а ако последната седмица си писала само тук затова така... виж колко мами имаме, които пишат редовно, а са с по нула публикации.

Днес се чувствам пак добре слава богу и само топлите вълни си ги имам ежедневно и постоянно седя пред вентилатора нищо, че е хладно.

А аз да ви се оплача моите гърди спаднаха още преди повече от месец и сега са си както преди да забременея- дали е нормално не знам и дано като наближи да раждам да порастнат пак, че искам и аз големииии с чашка "C" или "D" ама засега съм си още "B" Sad

# 220
Здравейте мамчета!
Гледам доста сте активни през деня......и аз едвам успявам да ви прочета!
Добре дошли и от мен на новите мамчета!
По въпроса за минералната вода -аз си пия и менерална и чешмяна...както ми падне!
Shantal   - ти на кои доктор си се спряла от Шейново!
И аз ходя на консултации там и съм решила там да раждам!
Количката наистина е страхотна...ама много скъпичка бе?
valkata78 -ти си на топли вълни...аз пък постоянно ми е студено и от време на време и печката си пускам Simple Smile

# 221
  • София
valkata78 ако знаеш как ми се иска и аз да съм чашка В, ама не даже и Д ми е малка вече (зависи от модела).
Shantal количката е super , но е доста скъпичка. Щом ти харесва и имаш възможност взимай  я. После винаги можеш да я продадеш на половин цена.
Относно водата аз пия чешмяна ама филтрирана с кана Brita. Много съм доволна от нея, има огромна разлика в цвета и вкуса най-вече.
За кошарките за спане и игра и аз съм се спряла на тях и по точно:
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=1650
Ей, какво стана с отворените врати в Тина Киркова? Никой ли не е ходил?

# 222
  • Sofia
Valkata , и аз имам чувството, че като забременях циците ми започнаха да растат ( те и са расли сигурно де), ма сега сякаш намляха. Нося си сутиените от преди да забременея и са си ми екстра.
А за цената на количката ... ми какво да ви кажа, сигурно съм идиот, осъзнавам,че е бая пари , ма няма да имам 10 деца.

# 223
  • София
Вещичка май не е много полезно да дрогираш бебето.
А,те моите деца да свикват Laughing С дъщеря ми ,при 1-та бременност демек,съм боядисала всичките врати вкъщи(5 наброих) и прозорци(а те са бая,а ако имаме предвид и,че се отварят и се боядисват и вътре Laughing).Освен това мъж нося,няма да го правя глезльо,я. Rolling Eyes
А за цената на количката ... ми какво да ви кажа, сигурно съм идиот, осъзнавам,че е бая пари , ма няма да имам 10 деца.
То по-скоро ,ако ще имаш 10 деца,си заслужава Wink Laughing Но всеки си знае - щом може да си го позволи,защо не? Peace

# 224
Искате ли да се посмеете? Вижте какво открих при ноемврийските мами  http://www.byebe.com/bg/ 

Общи условия

Активация на акаунт