Гащите ни стягат вече, а ДЕКЕМВРИ още е далече!

• 13 457
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
  • Габрово
Искате ли да се посмеете? Вижте какво открих при ноемврийските мами  http://www.byebe.com/bg/ 

Не знам другите бебета как са, ама на мен ми се падна супер сладур и то момиченце Laughing
 п.п- ми то се превърна на нещо друго после Sick

# 226
А бе на мен ли така ми се струва или тези серии на Др. Хаус са ги давали вече?

# 227
Ха , на мен ми се падна едно много стресирано бебче и май беше момченце  Laughing а като проверих за детето на моите приятели излезе маймунче  Laughing

# 228
  • Sofia
Искате ли да се посмеете? Вижте какво открих при ноемврийските мами  http://www.byebe.com/bg/ 
На мен ми се падна сладко бебче, ма сякаш повече на момче приличаше.

# 229
  • Габрово
Аз съм натиснала нещо друго после и ми излезе извънземно, иначе с наште си имена си е едно супер готино момиченце, а дано и мойто е такова Praynig
Таз вече за пръв път гледах Д-р Хаус понеже хванах онлайн нова телевизия и много ми хареса сериалчето, но доктора не ми хареса хич визуално, аз очаквах, че ще е по-готин Grinning
Мале ама какъв офф правя Blush

# 230
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile Joy......много ме разсмяха тия бебоци

# 231
Chocolate 23 с тоя твой ник отивам да хапна една Милка с ягодки.После няма да ми стягат гащите ли?
На мен ми се падна едно леко разплакано момиченце,ама сладко.

# 232
Шоколадче, аз ходя в ЖК в Шейново и ще раждам при д-р Богословова и  1-ия път бях при нея, супер доволна съм:).  А ти кога ще ходиш на консултация? Аз съм сега на 25-ти, вторник.
Шантал, много ми хареса количката, страхотна е! newsm10

Хайде момичета спокойна нощ от мен smile3524

# 233
Браво бе, на вас ви се падат хубави бебчета, а при мен - бебе вампир  Shocked
Показвам на милото и му викам - "е явно ще ти изпие кръвчицата"  Mr. Green, а той "ха, само моята ли"  hahaha
Лека вечер и от мен, ние вече си имаме плазма в къщи, а и си сглобих компа (остана да го почистя, но може би ще оставя за събота с останалите чистки).

# 234
Лека вечер и от мен момичета!
Сладки сънища и лека работа утре!

# 235
Мами днес имам рожден ден и искам да ви почерпя виртуално  cook  party023 beer  Hug

# 236
  • Sofia
Пу, първа щом има торта!
Фифелота, ЧРД!  newsm59
Много здраве, щастие, любов , усмивки и сладко   ylinfant през декември!

# 237
Пу втора на тортата  Laughing

Фифелота nbirthday  ura желая ти преди всичко много здраве и леко раждане   bouquet бъди щастлива   bouquet

# 238
  • София
Добро утро Hug
Връщам се пак към добрата стара изпитана схема на живот и писане. Гледам, че и Дари ми прави компания тази нощ в нощните бдения. И Аничка. Събираме се лека полека  Laughing
Фифелота, всичко най-хубаво, успешна и щастлива година! hbday  Gift bouquet
Туй с бебето значи на всички е различно? Явно моят шашкънин на мен ще се е метнал: разпльокан на един стол, с цигара, би'ичка в ръката и с бурен смях носещ се наоколо.
Валка ти си първият човек, дето познавам (даже и задочно), на който Хю Лори не му харесва на външен вид. Shocked Shocked Shocked Виж в ранните му години и аз не бих го нападнала хищно, но остаряващ и леко брадясал... Но аз и без това си падам по зрели мъжове (въх, само да не ме чуе моят благоверен). Срам не срам да ви призная, но на някои конференции в чужбина си заслужава да се ходи само заради прекрасната гледка, която представлява тамошния академичен състав. Пълно е с поддържани, вдъхващи уважение професори, с развит интелектуален потенциал и с едно особено излъчване на стабилност и на хора, които са си намерили мястото и се чустват прекрасно от това. А и повечето имат много красиви ръце. Не знам за вас, но това е първото, което гледам в мъжете - ръцете. Няма нищо по-еротично от един мъж с красиви ръце с дълги пръсти. После идва гласът, и след туй всичко останало. Извратена работа.
Ох, размечтах се! А ми се струва, че на този етап ми е противопоказно. Напоследък изобщо не минава ден без да ме свие поне една болезнена контракция, а през голяма част от деня корема си ми е твърд и всичко това доста ме притеснява. Върхът на всичко беше тази вечер (по време на Хаус, разбира се), когато ми се появиха едни болки като от цикъл. А доколкото съм чела и изпитала това е един от симптомите за раждане. Много се изплаших. Записала съм си час за следващият четвъртък, по-рано нямаше. Но ако утре(днес де) до вечерта усетя, че не се чуствам добре, ще ида да вися след 18.00ч., когато й свършват записаните с часове и има свободен прием. Най-ме е страх, че ще ме прегледа и ще каже - "Лягаш и повече да не си мръднала". Мисля си като превантиван мярка да си вдигна дозата на лекарствата. В рецептата пише "по 1-2 таблетки 3 пъти на ден при контракции", а аз пия само по една три пъти. И много странно, но ми изчезна сърцебиенето от "Папаверин"-а. Някой имал ли е експириънс при по-продължително пиене newsm78
Чакам да разкажете за 2-ра градска. При следващия ми преглед (когато и да е той) доки рече, че вече ще ми напише всички необходими направления и данни за болницата и се упътвам и аз към Тина Киркова. Мисля, че всички, които сте били там сте минали през докторката, при която раждах и ще раждам, защото тя е долу в приемния кабинет, където следят тоновете на бебче - д-р Царичкова. Страшен чешит е, но още в самото начало си допаднахме страхотно. Притеснява ме само, че тя не се води към родилното и не зная дали ще мога да я избера за лекар по документи. Хм, излъгах! Притеснява ме повече това, че не съм ходила да я виждам от три години.  Embarassed Преди това ходехме редовно с малката и татито, но в някакъв момент просто ни завъртяха нещата и спрях. Много грозно от моя страна, но изобщо не усетих как е минало толкова време.
Хайде лека от мен!

# 239
Май днес сме много неспящите.
Добро утро и от мен.

Фифелота. Честит рожден ден! Много здраве и щастие ти пожелавам. А тортичката - вкусна е Simple Smile

Успешен петък на всички.

Общи условия

Активация на акаунт