Есенен ветрец листата рони, мама ЮНЧО в парковете гони

• 14 039
  • 282
  •   1
Отговори
# 225
Любе,моите искрени съболезнования! Немога и да си представя как се чустваш,но те прегръщам силно и знам че ти ще се съвземеш ,защото си много силна жена и защото имаш две прекрасни деца и съпруг,които те обожават и живеят заради теб!Изпращам ти много положителни мисли и дано в дома ви скоро настъпи душевен мир и спокойствие!
Мир на праха и !

# 226
  • София
Любе, приеми мойте съболезнования Cry, знам как се чувстваш - изгубих и мама и татко за няма и седем месеца, мир на праха на майчето ти, бъди силна, заради децата, заради мъжът ти.... Praynig Cry

# 227
  • Ямбол
Любе, моите съболезнования!

# 228
Скъпа Любе, приеми най-искрените ми съболезнования за тежката и внезапна загуба на твоята майка. Нека почива в мир душата й!

Прегръщам те в този тежък момент и ти пожелавам с цялото си сърце, сила и воля да превъзмогнеш мъката.

# 229
Люба, миличка, нямам думи! Прегръщам те силно!  Cry

# 230
Любе, потресена съм...не мога дори да си представя как се чувстваш, още повече всичко се е развило така бързо и неочаквано..Искрени съболезнования Flowers Rose Прегръщам те, бъди силна миличка!

# 231
  • София
Любе, страшно съжалявам за твоето майче... newsm45 Praynig. По плачи си за да ти олекне поне малко, пийни Валериан или нещо друго успокоително... Не знам какво да ти кажа, за да ти олекне.
Прегръщам те.

# 232
Боже Любе, толкова много съжалявам за загубата ти. Направо настръхнах и не можех да повярвам дали съм про4ела правилно smile3518. Мир на праха и Flowers Rose. А ти си попла4и и нагу6каи цялото си семеиство. Незнам какво друго да кажа в този момент, освен 4е ти изпра6там хиляди прегръдки и положителна енергия  action032.

# 233
Любе, мила и аз прочетох два пъти съобщението ти ,че неможах да повярвам  Rolling Eyes заради едни круши такава трагедия....Приеми мойте съболезнования  Cry Прегръдки на цялото ти семейство Hug и бързо оздравяване  Peace

# 234
Любе,моите съболезнования и бързо оздравяване! Hug

# 235
Винаги чета форума, точно преди да си легна , то и затова не се разписвам, защото позаспивам посредата на някой пост. ДНЕС ОБАчЕ ПРОчЕТОХ ПОСТА НА ЛюБА ПОНЕ 3 ПЪТИ И ПАК НЕ ПОВЯРВАХ, ДОКАТО НЕ ПРОчЕТОХ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯТА ИЗКАЗАНИ ОТ ВСИчКИ!
ЛюБА,  HugПРИЕМИ И МОИТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ   bouquet Praynig
Обичайте се хора и пренебрегвайте дребните разправии!!!

# 236
  • Варна
Любе, моите съболезнования  Hug Нека душата на майчето ти да почива в мир  Flowers Rose Flowers Rose

# 237
  • Варна
Любе, приеми и моите съболезнования Flowers Rose Flowers Rose Да почива в мир душата на майчето ти!
 Hug от мен и Хрис и бъди силна заради семейството си.

# 238
  • Варна
Любе приеми моите съболезнования Flowers Rose Flowers Rose

# 239
Честит рожден ден на Буболинка!Много здраве,щастие и любов!

Общи условия

Активация на акаунт