Отговори
# 195
Галита, не знам да трябва да се почива при даването на Ескимо. Мисля, като изпие първата опаковка да направим малко пауза 1-2 седмици и после пак. То си е изцяло от естествени източници. За да може да се усвоява от организма задължително трябва да се дава по време, преди или след хранене.
Цитросепт -а, не е толкова горчив, като се слага в мляко или в сокче, особено в мляко. А и 6 капки няма как да се усетят в 150-200 мл. За нослето Цитросепт-а също го разреждам и то много, защото иначе е опасно, тъй като е силно концентриран. За гърлото също помага- за гаргара- пак разреден /това за голям човек/.
Бояна чак днес- на десетия ден е сякаш по-добре - сополите са по-малко и окото и почти не сълзи - и то се беше възпалило от настинката и слагахме капки. Още няма никакъв апетит и е основно на АМ и всякакво друго мляко. За кашлицата пи АСС- сироп. И аз пих от него.
Телма , и моята Бояна като трябва да ходим някъде си намира няколко занимания едновременно, а за избора на какво да облечем, да не говорим... Вчера накрая и казах , че излизам сама и тя ми вика силно  "Ми Буба?! ...." Simple Smile
Sea woman, честита първа прическа на Сашко.
mom_an аз слагам капки, само като ляга да спи, за да й се отпуши малко нослето и да може да спи... Добре, че Стефан спи в яслата Simple Smile Бояна тъкмо ходи 1 седмица на ясла от 17-и, но сега две седмици вече стачкуват и ще започнем всичко отначало май ...
Мишленце, и ние имаме ритуал при заспиването. Иска да я чеша по врата отзад докато заспива. Казва, че има "ам- ам" - уж че нещо я хапе. Simple Smile
Лика, голям сладур Алекс на аватара ти Heart Eyes

# 196
Да се похваля днес от 6 сутринта съм горда леля на малка госпожица Grinning Черпя:

# 197
Деси, ЧЕСТИТО!   bouquet Да ти е жива и здрава племенницата, да расте умна и красива, а на мама бързо възстановяване!   bouquet   bouquet   bouquet

# 198
Деска, честита ви радост! Да расте палава, здрава и много красива малката госпожица! Поздрави на цялото семейство и бързо въстановяване на мама!

# 199
Дес, честито лелинство, на бебчето да е здраво и да има много късмет в живота  bouquet

И аз да се похваля, кумицата ми е бременна в четвърти месец, бебето ще е овен като мен Mr. Green Живот и здраве Praynig

Росита, явно съм ви объркала за цитросепта с Галита Crazy То от толкова илачи вече не знам кой кога ми е препоръчал Rolling Eyes Моите не щат да го пият млякото с цитросепта, явно са изнежени рецепторите им като на баща им ooooh! Значе не сме само ние с ритуали Joy Зетьовете да му мислят hahaha

Моите също от днес са и с кашлица, даже сестрата в яслата ми се обади да ми каже да ида да го прибера Ники, защото ревял от един час и в промеждутъците кашлял много и сега щяла термометър да му слага. Като го взех каза, че имал температура, но не каза колко. Заведох го веднага на доктор и доктора каза, че много ясно като е плакал 1 час, че ще има температура веднага след това и че ще кашля усилено след като реве, щом се е появила кашлица. Аз като отидох вече не ревеше Rolling Eyes Каза, че симптомите са същите като миналия път и за него си е сигурна алергия към препаратите, но ме праща на алерголог във вторник, за да потвърди диагнозата. Миналия път от вентолина мина, днес почти нямат сополки, след Бивацина снощи Party Но пък Ели лека кашлица, Ники повече, но само в затворено помещение. навън не кашля Crazy Ще търся как да се разправям за препаратите. Доктора каза, че и да купувам, пак ще си го носят вкъщи и няма да мият с него. Ама детето ми не може постоянно да си  ходи с тези симптоми. Всеки път на третия ден се започва Rolling Eyes Доктора каза, че ако е инфекция трябва повече време, за да се развие, защото има инкубационен период и не може всеки път по един и същ начин всичко да е. Та сега пак сме на вентолин и противоалергичен сироп #Cussing out И ми даде бележка с която удостоверява, че не са заразно болни и опасни за околните.

# 200
Оф, Мишленце, много неприятно с тези алергии! Sad Стискам палци да се оправи бързо Ники!
Айде че ме викат... Rolling Eyes

# 201
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Привет!

Дес, Галита - ще ми се да е по-често, но да видим! От няколко дни си е направо постижение, че успявам! 

Дес - честита малко кукла на родата! Да е много жива, здрава и късметът да я следва неотлъчно, а на майчето бързо възстановяване!

Мишленце - дано дори да е алергия, да не се проявява често! Стискам палци да се оправят мишлетата, през почивните дни!

# 202
  • там където ме зове сърцето!!!
Дес, честито и от мен!Да е жива и здрава и много радост да носи на мама и тати малката госпожица!  bouquet
Ти скоро ме пита за кашлицата и аз не посмях да се похваля , че е спряла , но .... дори и да не се хваля след 5 дни пак си кашляме ! Sad Вече се чудя какво е това чудо 5 дни кашля , 4 дни почива и на петия отново кашля! #Cussing out

Rosita, много се смях с това  "Ми Буба?! ...."Ти къде ще ходиш без детето , аааааааааа hahaha

mom_an, гледам , че си оцеляла -справи се и с трите -браво! HugА за стаята- потвърждавам резервацията  , че  много ще ми е нужно спокойствие край морето  Joy Joy Joy

mishlentze, дано бързо да се оправи Ники !А за алергиите думи нямам ..., дано не е това при вас! Hug

galita, при Вики вече са пробили вторите кътници (тези след 2-та годинка дето ги дават де) или аз не съм разбрала !Мислих си дали те не са причината за кашлицата при Калоян , но после реших , че е рано , но ако съм те разбрала правилно може и от тях да е ! newsm78

# 203
  • София/Овча купел 2
 newsm81 passifierДес,честита ти племенничка!Много да ви радва! newsm81 baloni

Аз започнах работа и пак няма кога да пиша.Използвам да ви поканя в новия детски магазин на входа на южния парк от към кв.Стрелбище.През по-голямата част от деня аз съм продавачката.Тъкмо ще се запознаем Mr. Green.
Иначе в понеделник отиваме за първи ден на ясла и ми е доста притеснено,но се надявам че всичко ще мине добре.Някой беше питал какви хапчета за смучене ни бяха изписали - Ангинхил,хомеопатични са.Не са приятни на вкус.Аз в крайна сметка не и дадох нищо да пие и като отидохме на преглед след няколко дни казаха,че сме много добре и лекарствата са подействали Rolling Eyes Laughing.

# 204
Деска , честито и от мен! Да ти е жива и здрава племенницата!
И за памперса - също ! (Ние само в къщи сме без памперс - навън слагаме И през нощта сме с памперс)
Известно време нямахме интернет , и днес като си го платихме - немога просто да изчета всичко - вие сте запълнили темичката почти  , а и новости има... Hug  bouquet

mom_an то се учи да ти помага детето - дано като порасне да не му мине мерака да помага - и тогава да пуска пералнята Peace А в градинката слуша , а ..тарикат..И дано е оздравял вече ! Мимито 4 - 5 дни едни сополи я мъчат , ама вчера спрях капките и днес вече почти няма сопол Peace
Мимито пък като вземе самфетка или гъба или нещо друго и почва да бърше и да трие hahaha
И с метличката шета Joy
http://mimito-dobri4koto.mylivepage.com/file/634/3178?file_autop … 9;,'img_id_8

sea woman Честита  прическа на Сашко Party И аз се чудя дали да я водя да я подстригват Мимата , ама незнам дали ще мирува , да не направим цирк при фризьорката newsm78 #Crazy

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 00:51 от mimito-dobri4koto

# 205
Здравейте,мили маммчета!
Искам да попитам дали има сред вашите палавници такива ,които се приспиват още с биба и се събуждат за мляко към 6ч?Как го преодоляхте,ако сте преминали през това изпитание?

Бях го отучила от това латексовото нещо,но един кътник така го мъчеше нощем,че пак го въведох. Грешка. Сега търси "беба" винаги щом е на тъмно в леглото. Cry

Да се похваля и тук,че ще ставам леля март 2008. Брат ми,който има 2 деца(на 9 и 11год) се е решил и за трето smile3501

# 206
Добро утро!

Хайде на кафенце!

Ние вчера оставихме Али на баба й и ходихме за костюм и разни късметчета, цветенца и т.н. Мотахме се цял ден  Mr. Green Купихме много хубав черен костюм на тъмно червени райета, с розова риза - супер.  Heart Eyes Днес щях да ходя с Али за рокля да си пробва, но нещо времето е лошо и май ще го отложа за тези дни  Whistling

Наближава сватбата и ми е едно нервничко ....  Crazy Следващата събота ми е моминското парти  Party Нямам търпение  Joy

Весел ден на всички!  Hug

# 207
Здравейте и от мен, след двудневно отсъствие!
Вили4ка, честито за покупките! Костюмът на младоженеца (нали е за него?) звучи много стилно, а напоследък забелязвам, че е адски модерно мъжете да носят розови ризи, така че ще бъдете една много стилна двойка! Heart Eyes
Гледам пак доста сополиви и кашлящи дечица има, на всички пожелавам бързо да преборват вирусите и бацилите и пак да са си здрави и весели януарчета.
Нели, Стефан понякога ползва биберон за заспиване, но все по-рядко и понеже скъса всички налични, а аз съм се зарекла да не купувам, съм му дала да дъвче един биберон от шише. Но той буквално само го облизва и вече е заспал. Честно да си призная, биберонът не ме тревожи толкова, колкото памперса - вече не знам кога ще дойде ред да го махаме! Sad
Аз тези дни не пишех, защото бяхме заети да скиторим с нашите, супер си изкарахме, водихме децата (е, всъщност Стефан де) на зоопарк в Айтос, разположен е в много голям и хубав парк, направо гора, та се разходихме страхотно, а Стефан как се радваше на животните, нямам думи! Пред всяка клетка му казвах какво е животното, а той показваше какви звуци издава съответното животно. Joy
Освен това търсихме да си пазарим кола, но след като се отчаях от българската печалбарщина и простотия - няк'ви абсолютни трошки за смешно големи суми, решихме да си внесем кола от Германия. Имаме приятел там, ще го помолим да избере 2-3 коли, ще му преведем парите да ги купи и ще отидем да си ги вземем. То от тук е чиста загуба да си купуваш кола (говоря за колите на старо, а не новите от представителствата). И понеже засега само аз съм шоферка у дома Rolling Eyes, аз ще трябва да си избера таралясника. Thinking Дано да стане по-скоро, защото така ме навиха нашите за кола.... Rolling Eyes
Иначе Стефан има още малко сополи, Максим все така си влачи задния ринит Close, но все пак реших да пускам утре Стефан на "училище", защото явно минава вече, а ако ми кажат да си го прибера, ще го прибера. Ако и тази седмица го оставя у дома, някой ще бъде набит - или аз, или той. Whistling Много е почнал да се бие, скубе ме, хапе ме, не знам откъде тази агресия. То не е точно агресия, защото той го възприема като игра, смее се с цяло гърло и колкото повече ме боли, толкова повече му е смешно. Има ли и други деца да изкрейзват по този начин?
Хайде, че много дълго стана, лека вечер на всички, всички болни да се оправят! Praynig

# 208
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
niunia - честита работа, жалко че си мноооого дале да те навестя! Успех на първия ясленски ден - стискам палци!

Вили - ама ще хубави ... пу-пу! Представям си каква треска те е затресла вече и съм сигурна че е приятна! После с умиление ще си спомняш за тези тревоги!

mom_an - Алекс от време на време ме удря с сила и също му е много забавно, но бързо му минава, защото се правя, че плача и той превключва и ме гали! За колите си абсолютно права! И ние сме се спряли на внос от чужбина с човек, но ще почакаме поне още 4месеца! Айде като избереш да се похвалиш!

nellykoyo - ние все още заспиваме или по-точно се приспиваме с бибата, а и на гърне не ходим!

Айде и аз да похваля моя син - вчера и днес ми е просто като ангелче, толкова много ме е слушкал! Прахме, простирахме, чистихме, играхме и през цялото време ме чуваше и беше страшно сговорчив - много ми беше кеф! Дори го оставихме малко на баба му, че прадядо му пострада и милия изобщо не се противи, каза ни чао и целувки и изобщо ... похвалих се! Много съм доволна, само да не беше утре понеделник!

# 209
Здравейте момичета  Hug
Ние изчезнахме от хоризонта напоследък  Embarassed Алекс тръгна и той на ясла и като си е вкъщи не ми слиза от ръцете  ooooh! спи неспокойно, а до вчера през деня спеше по половин час  Shocked
Иначе там се държи много добре за мое учудване, очаквах доста по-зле да е положението имайки предвид колко е привързан към мен. Сутрин плаче само като го оставям и после няма проблеми. Но вкъщи е  ooooh! Освен това в момента за 2-ри път сме болни за 6 дни ходене на ясла  Tired Има вирусна ангина. Мъчим се да я излекуваме без АБ.
Специално искам да честитя на бремелинките   bouquet Да им пожелая приятна и безпроблемна бременност и бъдещите каки и батковци да не ги тормозят много  Hug
Завиждам ви искрено за смелостта и ентусиазма  Grinning Много мило ми става като се сетя за този период от живота ми, но си сложих спирала 2 месеца след като родих и не предвиждам скоро на Алекс да му носи подарък щъркела  hahaha
Едвам смогнах да ви изчета затова моля да ме извините, че не ви пиша персонално.
Целувки на всички януарчета и на тумбачетата. Hug

Общи условия

Активация на акаунт