Цитросепт -а, не е толкова горчив, като се слага в мляко или в сокче, особено в мляко. А и 6 капки няма как да се усетят в 150-200 мл. За нослето Цитросепт-а също го разреждам и то много, защото иначе е опасно, тъй като е силно концентриран. За гърлото също помага- за гаргара- пак разреден /това за голям човек/.
Бояна чак днес- на десетия ден е сякаш по-добре - сополите са по-малко и окото и почти не сълзи - и то се беше възпалило от настинката и слагахме капки. Още няма никакъв апетит и е основно на АМ и всякакво друго мляко. За кашлицата пи АСС- сироп. И аз пих от него.
Телма , и моята Бояна като трябва да ходим някъде си намира няколко занимания едновременно, а за избора на какво да облечем, да не говорим... Вчера накрая и казах , че излизам сама и тя ми вика силно "Ми Буба?! ...."

Sea woman, честита първа прическа на Сашко.
mom_an аз слагам капки, само като ляга да спи, за да й се отпуши малко нослето и да може да спи... Добре, че Стефан спи в яслата

Мишленце, и ние имаме ритуал при заспиването. Иска да я чеша по врата отзад докато заспива. Казва, че има "ам- ам" - уж че нещо я хапе.

Лика, голям сладур Алекс на аватара ти