Декупаж (салфетна техника)- 8

• 35 342
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
wel , ти цяла столарна си отворила, бе, жана Grinning Wink

Сега сериозно, столчетата са прелестни  bouquet Искам да те питам как правиш така, че картинката да преминава от една летвичк ана друга, като се запазва разстоянието между тях и не се разкъсва салфетката?

Ето какво съм сътворила и аз, ама съм крайно неудоволетворена Sad Тези салфетки не искат да спрат да се бръчкат.... #2gunfire Трябва и аз да премина към кракле Grinning

http://images21.snimka.bg/004075594.jpg
http://images21.snimka.bg/004075589.jpg
http://images21.snimka.bg/004075585.jpg
http://images21.snimka.bg/004075582.jpg
http://images21.snimka.bg/004075577.jpg

Имах още един камък малко по-различен, но него го подарих. За сметка на това новата му собственичка така му се зарадва, че ми стопли сърцето за дълго време Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 сеп 2007, 14:03 от looloo

# 91
Къдрокоса,  Hug благодаря за шишетата. АЗ се страхувам, че няма да се справя  Embarassed затова предлагам ако някой иска. Иначе имам няколко идеи вече за шишенцата  Peace
Лулу, салфетката я нарязвам спрямо летвичките и после я лепя. А от столчетата, само едночко е вкъщи - червеното, на дъщеря ми  Hug

# 92
Къдрокоса,  Hug благодаря за шишетата. АЗ се страхувам, че няма да се справя  Embarassed затова предлагам ако някой иска. Иначе имам няколко идеи вече за шишенцата  Peace
Лулу, салфетката я нарязвам спрямо летвичките и после я лепя. А от столчетата, само едночко е вкъщи - червеното, на дъщеря ми  Hug

Благодаря ти  bouquet Значи си имало чалъм Simple Smile Wink

# 93
  • Добрич
АЗ се страхувам, че няма да се справя  Embarassed затова предлагам ако някой иска. Иначе имам няколко идеи вече за шишенцата  Peace

Wel, и мен това ме притеснява, та затова реших да изпратя шишета - друг да се заеме, че ми се вижда доста отговорно, пък и не се смятам за професионалист /все още  Mr. Green/, че и чак да ми се продават произведенията и да ги оценяват редовите потребители. Макар, че днес на едно изложение в града, видях точно декупаж на стъкло, но беше доста зле - набръчкани салфетки, няма контури, изрязано направо, абе бърза работа - недоизпипано.  Mr. Green Ти ще се справиш, пък и имаш опит вече със столчетата, макар, че не са за продан, а за ползване от движението.  Peace Пък и нека, който се чувства подготвен, има желание и време да ти помогне!  Heart Eyes Hug

# 94
  • Бургас
Мерси за похвалите, за съжаление аз нали съм от бързите и чинията с гроздето снощи я изпеках без да изчакам вашите мнения, има и фрост и затова сега ми е  трудно да лепя още, аз си мислих за нещо като обконтурване /и аз измислих нова дума Mr. Green/ но ще продължа да мисля до петък имам врема /тогава тази чиния отива при новия си собственик/
А чашата -Радина- фона е по твоята технология с бинта на пръста правиш завъртулки и отгоре боядисваш, много ми допада този метод- бързо и ефектно  Twisted Evil
Гледам че и други се готвят за Коледния базар, аз за сега съм решила да направя няколко кутии от АМ, няколко бурганчета / шишенца и да се поразровя по маг. за 1 лв. за рамки със широка страна, а ми се искаши да се пробвам и с няколко коледни играчки, но си мисля че те късно почват да ги продават а аз не знам до кога трябва да пратим нещата, обаче сега се сетих че от миналата година имам неотворена кутия с топки ще взема да ги прослушам да вида дали стават, че това са моите идеи за сега споделете и вие вашите  Hug
looloo бръчките са само в главата ти, много добре изглеждат нещата

# 95
А чашата -Радина- фона е по твоята технология с бинта на пръста правиш завъртулки и отгоре боядисваш, много ми допада този метод- бързо и ефектно  Twisted Evil

Това не го разбрах Rolling Eyes Shocked Би ли обяснила по-подробно ако обичаш!

# 96
  • Бургас
Обяснявам, въпреки че Радина беше пуснала някъде по напред линк нагледно как става но горе долу е следното
Навиваш на показалеца си бинт и го топиш в боя и правиш завъртулки, запетаики или каквото се сетиш, може и само да тампонираш но със завъртулки стои по добре, след което чакаш да изсъхне и отгоре боядисваш с др. контрастен цвят, това е цялата философия
разбира се ако има декупаж /обратен/ се прави преди всичките тези процедури и отгоре подсилваш цветовете при нужда и се запечатваш с бяла боя, но най добре се разбира от картинките затова се разрови и виж къде беше линка, ако не греша беше някъде където Радина показваше една двуцветна чиния с цвете

# 97
madlena Благодаря ти  bouquet

Много си мила Simple Smile

# 98
  • Добрич
Мадлена, абсолютно си права за това -
Цитат
ако не греша беше някъде където Радина показваше една двуцветна чиния с цвете
и понеже аз си букмаркнах линка, ЛооЛоо, заповядай - http://prodecoupage.com/publ/7-1-0-32

bouquet

# 99
Мадлена, абсолютно си права за това -
Цитат
ако не греша беше някъде където Радина показваше една двуцветна чиния с цвете
и понеже аз си букмаркнах линка, ЛооЛоо, заповядай - http://prodecoupage.com/publ/7-1-0-32

bouquet

Нека ми се карат...............

обаче...............

bouquet  love001 smile3525

# 100
  • София
radinna,много сладки са ти станали както винаги нещата. Simple Smile
wel,останаха ми очите в столчетата.  bouquetИ аз ще направя на моите деца.
looloo,всичко ми хареса. Peace
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=164552&photo=46 Тези са за Великден Joy

# 101
Иих,защо по нашето време нямаше такива столчета в детската градина,тогава с радост щях да ходя-а аз все  SobВел чудни са  bouquet
Фанси не могат да ми вземат smile3509щото си е мое,изпросих си го за рождения ден-ако искам ще си го шчупя пък ама няма да го дам Naughty
Мадлена всичко си ти е супер няма нужда да добавяш каквото и да било,само Чайника...  Може би трабва да направиш контур /на отвора/, за да изглежда завършен!  Laughing Hug както казва къдрокоска
Рия кутията е върха просто-плени ме  love001.Я кажи какъв е този релеф на капака,много е интересен Praynig и напукването е чудесно
Лолоо май и ти си с носталгия по лятото Wink .Чинията е много хубава и свеща също/и той е декупаж нали/-тоя комплект маалко сякаш предразполага към интимност/вече за вас ли е ,подарък за някоя двойка лиии Thinking Heart Eyes

Последна редакция: вт, 25 сеп 2007, 23:14 от mirage72

# 102
Много спите тази сутрин smile3524 Хайде, къдрокоска пийнала повече бира на панаира  Joy, ами другите?
Аз направих и една чинийка за Коледния базар. Мисля да направя поставки за свещи от дискове, но се чудя как да оформя кръгче, където да се закрепя свещичката/от малките свещички/-може би със солено тесто newsm78 . Ако се науча да правя хубави свещи, може би ще направя и свещи и ще ги украся с декупаж...Засега това съм измислила...
А ето и от мен една ваза и една рамка И после само ще ви разказвам какво съм направила, докато ми дадат да снимам Crossing Arms
looloo, камъчето е много оригинално! Heart Eyes
wel, столчетата са приказни!  bouquet
geniko, дай тук линк към албума със салфетките си и после на ЛС се уговаряме  Peace

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 09:06 от Fancy N

# 103
  • Бургас
За Коледния базар, как мислите трябва да е нещо практично, т.е. което да може да се ползва, било и само на Коледа или нещо просто красиво,
питам от моя гледна точка, понеже аз съм се задръстила в къщи с красиви и непрактични неща и не бих си купила повече /поне така съм обещала на мъжа  Twisted Evil/, защото нали целта е да се продават нещата и този които ги купи да им се радва а не просто да ги купи заради каузата /което също не е лошо разбира се/, а някой вече има ли ясното горе долу за кога трябва да сме готови?
Кампари ми се губи нещо?

# 104
аз пък се чудех дали трябва всички неща да са с коледни мотиви newsm78 Вие какво ще кажете? Има достатъчно време-още нищо не е обявено...

Общи условия

Активация на акаунт