НОЕМВРИйче скача,рита бясно,скоро във корема ще му стане тясно

• 13 978
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз не издържах на вкуса на Парадонтакса. И сега съм с Лакалут Актив.  Rolling Eyes Но пък как ми тече кръв...чак кошмари сънувам. Тази нощ сънувах, че си мия зъбите и кръвта не спира да тече и се оцапах, и банята изцапах , и...се събудих.

Моята дебела пелена е точно от тези испанските с цип и копченца. Става на чувалче.

Просто Аз, гледам всеки ден да поглъщам всичката възможна храна и по много  Laughing Не, майтапя се, наистина гледам сирене 200г  + чаша мляко да ям всеки ден. За друго не се притеснявам, освен за калция. Хапвам си разнообразно и не се старая да разграфявам от кое по колко. Месо някак не мога да ям...а хемоглобина ми е 125  Shocked повече, отколкото миналия път, когато само на мръвки налитах.

Хайде, пак се завръщам край печката. Чао от мен и лека вечер

# 136
Моята редовна храна е мляко с овесени ядки (те са някакъв микс, имат и ленено семе вътре). Да чукна на дърво, помагат ми засега да съм редовна в двете нули.
За кървенето на венците пак да кажа - ползвайте конец за зъби, има ефект.
Аз съм много вманиачена на тема зъби и редовно сънувам как падат, падат един след друг...
Онази вечер пък сънувах, че водите ми изтичат (едни такива бледорозови на цвят  newsm78 ) и аз само си повтарям - спокойно, в 30 седмица съм вече, ще оцелее... Беше много реалистично и ужасяващо.

# 137
За кървенето на венците пак да кажа - ползвайте конец за зъби, има ефект.
При мен точно конецът причинява разкървавяването, но пък не мога без него. Водата за изплакване със стягащ ефект оправя положението, но само до следващото миене. Sad

# 138
  • Плевен
Сладурка какво съвпадение и наща бръкма се счупи днес,ама нали ще купува нова дано не вземе да я прави сега мъжо,че... fight
А сега от както съм болнични и разчитаме главно на неговите пари,за мен вечно не стигат,каквото и да му кажа че ми трябва за него са глупости и може да изчака.Обаче за колата  Twisted Evil винаги се намират,да не говорим колко чантички(от тези дето се слагат на кръста,незнам как се казват) си купува вече сергия може да отворим ама почти през ден,вярно че му трябват в работата ама не и в такова количество,да не говорим за всякакви пяни и ампули за коса и т.н. и си се глези човека, а аз го врънкам за едно кирливо протмоне и все заобикаля въпроса.Той е свикнал че преди си изкарвах доста пари и не разчитах за нищо на него,ама сега...Такъв скандал го чака в скоро време,ама нали гледам да не се ядосвам заради беба,но му е наближило #2gunfire

# 139
eй мамчета ще ме уморите.не съм влизала една седмица и сте изписали почти 2 теми.аз кога ще ви изчета.ние в къщи нямаме нет,а аз спрях да ходя на работа.и няма от къде да ви чета и няма и от къде да ви пиша.сега съм на гости на родителите ми,защото моя мъж е в командировка във варна и не ми се спи сама в  апартамента.
понеже не съм чела какво сте си говорили да питам имали някоя от вас която да е била днес на лекцията на 9 месеца?
да ви кажа нещо интересно:днес като обикалях по улиците на софията на улица солунска открих един магазин outlett в които продаваха и бебeшорски нещата.имаше и неща на авент и нук.и не ми се сториха много скъпи честно казано.това което беше останало беше комплекта на авент с кутийките с капачета 10 броя и струваха 14 лв.аз не съм гледала много по тия работи и не знам как вървят.евтино ли са ги продавали или само така ми се е сторило?казаха че в  края на месеца ще получат и други такива неща на авент на добри цени.
айде сега да почета за какво толкова сте говорили че толкова страници сте изписали и после пак ще се включа

# 140
Качих моя снимка в албумчето   Wink

А я да ви питам...някой ползва ли паста за зъби parodontax...имам чувството, че от нея ми тече повече кръв от венците
Абослютно същото си мисля и аз! Confused И се чудя дали да не я спра и да си взема Сенсодин или Лакалут.
Тържествено обещавам, че от утре започвам да ям 1 кофичка кисело мляко. Ужас, за бой съм Embarassed ooooh!

# 141
Е, ми и аз след като писах за лененото се размислих става ли за бременни?!, е да не рискуваме тогава сега, но от друга страна има малки хлебчета поръсени отгоре със семенца, едва ли е фатално...
А аз ще се разтърся за нещо ефикасно за Сладурка, та това си е проблем.

Сега, какво ям всекидневно - много плодове, сутрин предимно - внушавам си, че от тях се ходи редовно до 00, задължително зеленчуци. За киселото мляко се насилвам честно казано. Четох, че ГЕРМА е много хубаво, но не съм пробвала, аз си залагам на Родопея.  Просто аз, и ти май наблягаш на плодовете, не съм сама. Предишната бременност нападах доста храни от всички хранителни групи, сега нещо всичко ми е по-различно, първите месеци - направо си гладувах... Но на летните плодове не им простих, направо се бях заела да ги опустоша.
И аз напоследък се чувствам странно, дразня се за дребни неща, все си повтарям да съм по-спокойна. Причината е предстоящо местене, направо откачам при тази мисъл. Имам чувството, че при нас всичко и винаги става в последния възможен срок. Абе пълни щуротии.

Много ми хареса линка към упражненията с йога, благодаря. Май от това имам нужда, за да мирясам, все се канех да се запиша някъде и... дотам само. Иначе наскоро гледах йогийска рецепта за приготвяне на леща, и още една за картофи и зеленчуци.
За зъбите, точно днес си взех за чувствителни венци паста Елгидиум- моите са такива, засега нищо не ми е помогнало, пък сега да видим.
А конеца си е ОК, стига да не стига до венеца в голяма близост. Има и едни интердентални четчици, за почистване на между зъбното пространство, но на мен не ми вършат работа просто.
Лека вечер

Последна редакция: чт, 20 сеп 2007, 22:37 от brazilkata

# 142
здравейте, аз  ползвам пародонтакс, но едновременно с това сутрин и вечер се жабуря с отвара от смрадлика. Страшно съм доволна, правя го редовно, иначе като спра имам кървене. Зъболекарят ми каза, че венците ми са много добре. Иначе и аз не мога да преценя за пастата, но от смрадликата ефектът е огромен.
Скоро се регистрирах във форума и не съм много в час, опитвах се да се запиша при ноемвийските мами, но не успях. Терминът ми е на 21 ноември и чакаме момченце!
Лека вечер на всички.

# 143
Привет, Lilcho! Когато се появи мама Дес, която се грижи за нашите темички ще те включи в списъка! Wink

# 144
Аз също не съм включена, ако може, термина ми е 19 ноември и чакам момченце, благодаря предварително!

# 145
Желая ви лека нощ, че утре трябва да ставам за работа, уф писна ми вече, мързелува ми се Laughing

# 146
Всички сте се покрили някъде newsm78 спинкайте,спинкайте Joy
Аз с мойта нова мания да плета,схващам се ама не,трябва да видя какво ще стане,сега завърших едино терличе,то стана по-скоро като ботуш Embarassed ама си има връзки,е поне беба ще си има еспрески за големия сняг Laughing
Докато си помислих днес да ви питам дали имате проблем с венците и вие вече разнищихте темата Simple SmileАз от години ползвам само лакалут актив,преди имах голям проблем с венците,но откакто съм с нея всичко е 6 Laughing(няма да ни съдят,че е реклама,нали Joy Joy Joy)Но от няколко дена немога да си измия зъбите,като хората,то не е кръв не е чудо,тя милата като не тече толкова време от другаде и се чуди вече от къде да избие,на кой венци,на кой нос Mr. Green  Е така ще е още малко,няма начин.
Е,хайде лека нощ,да спите в кош!!!

# 147
спинкат вече мамите.и аз ще го направя след малко.първо ще се обадим на тати да видим какво прави и кога ще се прибира при нас.на бебчо му липсва вече тати да галка мама по коремчето и ббечо не мърда,кротува.

мами като си обсъждаме честичко въпроса за секса да ви питам страх ли ви е как ще е след като родим?мене много ме е страх.честичко се усамотяваме с мъжът ми,че мене честно казано ме е страх че след като родя ще съм много по широка от долу и може да не му доставям такова удоволствие като сега.ще съм благодарна на мамите минали по този път вече един път да разкажат с повечко думи,стига да не се притесняват много много.

много говорите за храна как не ви е срам.добре че днес хапнах гофретки.

лека нощ мамчета.

# 148
мами като си обсъждаме честичко въпроса за секса да ви питам страх ли ви е как ще е след като родим?мене много ме е страх.честичко се усамотяваме с мъжът ми,че мене честно казано ме е страх че след като родя ще съм много по широка от долу и може да не му доставям такова удоволствие като сега
И това е тема,която никой май не ще да обсъжда,а си е факт,че и това се случва,най-малкото настъпват наистина промени и никога няма да сме като преди,ама винаги ще се намери някой да ти каже-"айде ся като искаш да си като девствена за мъжа ти недей ражда" Twisted Evil,но аз никак не мога да се съглся и не искам,че като станем майки живот и здраве,трябва да престанем да бъдем и жени,наче мъжете ще почнат да гледат на нас като на инкубатор-ма това си е мое мнение,ако трябва и вагинално ще родя,ще се жертваме малко няма как..просто ми беше писнало от тъпи коментари!
На мене естествено не ми се спи,а и вече няма какво да правя посред нош,че ако почна да чистя съседите съвсем ще ме помислят за луда Laughingна мен времето след 22ч(след любимия ми д-р Хаус Mr. Green) е тъпооо...гледам да изгоня мъжо от компа и да се ровичкам тука.
По отношение на храните-ми вие затова сте толкова редовни сигурно във Вц-то,то иа з ако можех да ям предимно плодове..ама откак съм си вкъщи не работя и имам време,покрай това да угаждам на мъжо и аз ям-много,и вс еманджи много тестено и хляб ми се яде...Ама знам,че и схранителен режим не става,щото и това съм пробвала Tired
Краси,наш`та кола скоро я взехме и не е счупена дано и нищо и няма,ама "нещо нямала мощност,то на тия кубици и коне,ехееее...",н емога д акажа,че мъжо харчи само за себе си,даже напротив,не го влече нито козметика,нито дрехи досега,даже аз му гладя дрехите от вчерта и следя какво ще облече през деня иначе ще си ходи мръсен и измачкан може би,но колата е на 1-во място!
Не,че ми отказва,когато има възможност,ма то иаз не иска кой знае какво-ако не съм бременна,няколко основни процедури правя само за поддържане на външния вид и те не са нито много,нито скъпи-най-големия разгод ми идваше солариума.Факт е,обаче,че откак аз не работя си има значение-преди изкарвах достатъчно и за моя си фонд извън заплата премиите си бяха мои и не съм го товарила с глезотии,а сега като ги искам и му се вижда странно,но не си е задавал въпроса преди как е ставал номера.Оф,пак с еотпелснах с мои глупости да ви занимавам,ама покрай тая бременност и необщуване с никой само вие сте ми-даже и за монолог.

# 149
Айде....аз пак си будувам! Направо не знае какво да правя вече  Sad Така искам да спя...даспя...даспя...

Герман беше едно с жълт етикет? Май се сещам...не съм го пробвала него,но ядях много Данон...после минах на Верея,Млякото на Баба,На дядо....  Мизия Милк и от скоро - Боженци. Но просто не мога да ви опиша м/у изброените каква разлика има - Боженци е толкова вкусно...чак ми се дояде сега  Heart Eyes  Иначе Бразилке и аз в началото почти гладувах (то ми се и гаадеше де) Но не мога да кажа,че и до момента ям особено много .... особено месо Sad  Та ми се карат постоянно и аз за това гледам да се насилвам и да си хапвам. Виж плодове и аз никога не отказвам Simple Smile

А за това какво ще претърпи "петенцето" ми след като родя не ми се мисли  ooooh!  Не вярвам,че всичко си е както преди Sad

С венците имам СТРАХОТНИ проблеми...аз може би бях от първите ощев началото на бременността дето се оплаквах.Нищо не ми помогна особено.Сега се моля като родя да се оправят нещата,че ми писна да плюя кръв,а и се възпаляват и болят доста чество. Понякога и конеца не помага. Аз ползвам Лакалут и вода за уста Корзодил ...но кел файда!

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 08:48 от ProstoAz

Общи условия

Активация на акаунт