Survivor - Експедиция Робинзон

• 17 466
  • 312
  •   1
Отговори
# 135
Наталка нали знаеш- който го е страх от мечки, не ходи в гората, те само дето огледалата и гримовете не бяха взели hahaha

# 136
Този сезон май ще е по-интересен  Grinning  Хареса ми епизода  Peace

# 137
Да бе нали питаха едното момиче /още не съм им научила имената/, какво най - много и липсва и тя каза освен четката за зъби - кремчета, гел душ  и изобщо козметиката

# 138
  • София
Да бе нали питаха едното момиче /още не съм им научила имената/, какво най - много и липсва и тя каза освен четката за зъби - кремчета, гел душ  и изобщо козметиката

Това е манекенката, ама името й незнам

# 139
това е Цвети Разложка, как няма да знаете hahaha казват че е на 29, а на мен ми прилича на 39 годишна дърта к...... Shocked

# 140
С тези хлътнали очни ябълки определено не ми прилича на 29 години  Shocked

# 141
  • в стаята
Много гадно за учителя, харесвах го искаше ми се да го гледам. Този сезон определено ми харесва Peace. Предния не го гледах.

# 142

имам чувството че е анорексичка, то направо има вид на живяло цял живот на остров ooooh!

# 143
А стриптизьорчето си стоя цяла вечер с ризата и не я отстъпи на нито една мадама въпреки че взички потреперваха. А някой от другите мъже дадоха ризите и саката на момичетата

# 144

имам чувството че е анорексичка, то направо има вид на живяло цял живот на остров ooooh!
Ама и много плоски тия жени бе като изключим Джина и Меги щото са със силикон hahaha

# 145
това стриптизьорче вече нямам търпение да го махнат, толкова неуважително постъпи с учителя, че нямам думи, окото му не мигна да вземе амулета #2gunfire

# 146
това стриптизьорче вече нямам търпение да го махнат, толкова неуважително постъпи с учителя, че нямам думи, окото му не мигна да вземе амулета #2gunfire

И аз учителя много го харесах и ми стана много тъпо като трябваше да си тръгне толкова бързо

# 147
това е Цвети Разложка, как няма да знаете hahaha казват че е на 29, а на мен ми прилича на 39 годишна дърта к...... Shocked
каква манекенка е тая Shocked....coyote ugly

# 148
да, манекенка, мениджър моден май и брокер, ако я бяхте чули как приказва ти иде да я тупнеш с нещо, помня че беше от някакво малко градче и явно е изявена звезда там...

# 149

И аз учителя много го харесах и ми стана много тъпо като трябваше да си тръгне толкова бързо
И аз го харесвах, много гадно.Но доста тежък ще е този сървайвър.

Общи условия

Активация на акаунт