Лекарите в ПАЗАРДЖИК - 2

• 141 349
  • 597
  •   1
Отговори
# 105
6tastlivka , радвам се че сме успяли да помогнем!  Hug Желая ти леко раждане и прекрасно здраво бебче!  Hug Hug Hug

# 106
За сега слагам д-р Агов в белия списък. Освен и заради вниманието към детето ми, но и  заради човещината и умението му да комуникира с притеснените и истерични родители.
добър човек и специалист.   bouquet пак оправи племенника !   bouquet

# 107
Добре,че беше Парнарев да чеу бронхоплевмонията на щерката,че в СВ.Иван Рилски на дежурния кабинет миналата неделя една млада  др Пенчева каза,че на детето нищо му няма,то горкото с двустранна и с неспираща кашлица .ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ МНОГО ЗДРАВЕ И ПО РЯДКО ДА ПОСЕЩАВАМЕ ЛЕКАРИТЕ

# 108
  • С най- страхотния човек
Vivi75,Много се радвам че ми писа.Аз скоро октомври месец за първи път отидох в Св.Екатерина.До тогава незнаех къде се намира само бях чувала за нея.Просто останах очарована от отношението на всички и най-вече от Доц.Порязов и неговата сестра-Марянчето.Когато ме оперира доцента останах2 дни горе в отделението незнаеш как се отнасят с пациентите -постоянно ме питаха болилите искаш ли болкоуспокояващо,как се чувстваш, просто са страхотни всички и анестезиолога Док.Антонов.

# 109
здравейте мами от пазарджик.Нуждая се от съвет.Кой е най добрият ортопед в пазарджик за дете  което му предстои операция.

# 110
Добър е Иванов,но не съм сигурна дали още оперира защото е възрастен,но защо ще оперирате дете в Пазарджик?

# 111
здравейте мами от пазарджик.Нуждая се от съвет.Кой е най добрият ортопед в пазарджик за дете  което му предстои операция.
Пенка слушала съм че Док.Пещерлиев е много добър.Той е роднина на една моя колежка.Той е правил и на нея доста операции,защото е с локсация и и е сложил златен пирон доло в глезена.За друг незная.Надявам се с малко да съм ти помогнала.

# 112
Много Ви благодаря за бързите отговори.Детето ми е с дцп и се нуждае от операция за удължаване на сухожилията.Насочиха ни към чужбина но нямаме толкова пари.Оперирана е в пловдив но няма ефект.За да отидем на друго место пак е свързано със средства затова исках в Пазарджик.

# 113
колко е голямо?моето е с акушерска пареза

# 114
Много Ви благодаря за бързите отговори.Детето ми е с дцп и се нуждае от операция за удължаване на сухожилията.Насочиха ни към чужбина но нямаме толкова пари.Оперирана е в пловдив но няма ефект.За да отидем на друго место пак е свързано със средства затова исках в Пазарджик.

Препоръчвам Държавната болница - МБАЛ Пазарджик.  Peace Успех!  Hug

# 115
Весела и щастлива нова година и по рядко пасещенаи при ПЗ.докторите newsm10 smile3525 newsm51 smile3501 newsm44 txtloves Heart Eyes Two Hearts  loveuuu  Kissing Heart Two Hearts

# 116
6tastlivka , Много се радвам че си останала доволна от Др Чолаков и болницата Аз също съжалявам много че си загубих времето при Станев в Здраве  а не го смених по рано Желая ти успешно и леко раждане като моето и чудесен екип като моя Казах ти че Чолаков е невероятен лекар и човек
Станев го слагам в черния списък каза ми че съм имала право да ме гледа на видеозон само три пъти през бременноста ако искам повече трябва да си плащам по 15 лева  newsm78

Последна редакция: ср, 02 яну 2008, 21:03 от Мечтание

# 117
6tastlivka, това е добре че си останала доволно от д-р Чолаков.
Като човек може би е невероятен, но това не бих казала че е и като лекар. Него бих сложила в черния списък няма да се повтарям защо /в предходните си постове съм описала подробно/

# 118
Моята свекърва също я е оперираха в Здравето от киста на минискуса.Това беше преди 1 месец,а коляното и все още е надуто както преди и неможе да си сгъва коляното.Доктора и беше казъл че на 20 ден ще може да рита мач,обаче та неможе да сгъне коляното камоли да рита мач.Ако не се лъжа и тя е оперирана от Станев.

# 119
 newsm78Станев не е ортопед нито хирург,майка ми също е оперирана -минискуса но от Иванов преди мн време

Общи условия

Активация на акаунт